"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 17 mai 2014

Balsam si serum cu keratina lichida pentru ingrijirea parului


 Unul mic si unul mare/ Pentru si după spălare


          Știu... dar nu am găsit un titlu mai inspirat pentru că primul lucru care îmi vine în minte când mă uit la aceste două produse, este diferența de mărime dintre ele. Mi se par chiar simpatice amândouă privite împreună. 
Trecând peste acest aspect, așa cum e lesne de înțeles, astăzi o să vă vorbesc despre două produse Anian pe care le folosesc în prezent.


Balsam anian cu keratina

           O să încep cu cel mare – adică balsamul de păr cu keratină lichidă (click). Pe acesta l-a  primit pentru testare în mod nesolicitat în cadrul unei comenzi Anian, și l-am ținut în baie destul de mult timp până să mă roadă curiozitatea de a-l încerca. Precum știți din expunerile mele, de mulți ani eu nu mai folosesc balsam de păr (doar ocazional în campani ile de testare), ci doar măști, de preferabil cu siliconi, pentru că le consider a fi mult mai eficiente. Într-o seară, dintr-un impuls, am pus mâna pe acest recipient uriaș de 1000 ml și am aplicat conținutul pe păr. Are o consistență mai lichidă decât îmi amintesc eu să fie clasicele balsamuri de păr (și chiar și a celui Marien pe care l-am testat nu demult) și un miros ușor dulceag, foarte plăcut. Am folosit o cantitate mai mare decât în cazul unei măști de păr și am aplicat-o direct din recipient, urmând să o distribui după aceea în mod egal pe păr. Mi-am dat seama imediat de calitatea produsului, atunci când trecându-mi degetele prin părul ud, pentru distribuirea produsului, acesta a început să se descurce foarte ușor. Recunosc ca nu m-am așteptat la acest lucru, mai ales că această consistență mai lichidă nu m-a impresionat prea mult.
            După uscare, sentimentul de ”plăcută întâlnire” a continuat. Am primit același luciu și aspect sănătos cu care m-au obișnuit produsele Anian, cu deosebirea că, folosind acest balsam, mi-am simțit părul și mai ușor și mai puțin încărcat decât de obicei, deși inițial nu mi-am dat seama că aș putea să îmi simt părul și mai fluid după uscare decât eram eu obișnuită.
             Fără regrete, am renunțat la masca roșie și am trecut la folosirea regulată a acestui balsam de păr. Mi-am dat seama, ca nemaiaflându-se într-o stare atât de degradată, părul meu are nevoie de o îngrijire mai simplistă și de produse mai puțin hidratante, adică nu măști, ci balsamuri de păr.
             Dat fiind consistența mai lichidă și faptul că am sesizat o ușoară spumă atunci când distribui produsul pe păr, consider că acest balsam Anian este perfect pentru co washing și dacă sunteți adeptele acestui tip de spălare/îngrijire a părului vă sfătuiesc să îl încercați.
Deși consistența sa este mai lichidă decât a unei măști de păr și probabil veți folosi mai mult produs la spălare, prețul unui recipient de 1 litru este de 36 de lei, iar la celelalte două variante Balsam Natural(click) și Balsam Vitalizant(click) prețul este de doar 20 de lei.
Categoric voi încerca varianta vitalizantă data viitoare pentru că are în conținut acid citric care previne îngrășarea părului și pentru căldurile care ne așteaptă în curând prevăd că este cea mai bună alegere pentru părul meu.


SER ANIAN CU KERATINA 

           
           Pe cel de-al doilea produs îl folosesc de luni bune de zile și, dacă vă aduceți aminte, am fost tare, tare încântată atunci când l-am primit pentru testare.
            Întotdeauna am avut nevoie de un produs pe bază de siliconi pentru disciplinarea firelor rebele de păr, mai întâi pentru vârfurile degradate, dar și pentru firele desprinse de pe cuticulă, atunci când părul meu era foarte deteriorat, iar mai apoi pentru firele nou crescute cu care mă confrunt în mod permanent, pentru că de când nu mă mai vopsesc, părul meu se regenerează în mod continuu, spre bucuria mea. Cu toate acestea, chiar și acum obișnuiesc să folosesc produse cu siliconi și uleiuri în compoziție pentru protejarea vârfurilor, acestea având nevoie de o îngrijire suplimentară în cazul oricărui tip de păr, după părerea mea. Eu recunosc că îmi tund vârfurile destul de rar și cu atât mai mult, am nevoie un astfel de produs în rutină.

               Serul Anian cu keratina lichidă(click) este absolut delicios și dacă nu ar fi destinat părului sigur ar fi bun de mâncat pentru că are o aromă foarte bogată de zahar ars. Chiar și culoarea este un galben - caramel ușor diluat.
Textura nu este foarte consistentă, însă este nevoie de o cantitate mică pentru acoperirea tuturor vârfurilor. Eu îl aplic și pe lungime insistând spre creștet unde îmi apar norișori. Este siliconat și nu încarcă parul, așa cum fac uleiurile de păr, nu îl lasă lipicios sau gras odată absorbit în firul de păr, de aceea iubesc aceste tipuri de produse în detrimentul uleiurilor. 
Pentru mine sunt suficiente 3 pompițe pentru întregul păr și din câte se pare îl consum foarte greu, deși e micuț, având doar 50 ml.
click pe poză pentru mărire

          Protejează părul împotriva razelor UV și hrănește vârfurile datorită conținutului de keratină lichidă și vitamina E. Nu l-am aplicat decât pe părul proaspăt spălat și uscat, dar cred că poate fi aplicat și pe părul umed, deși din experiența mea, am obținut rezultate estetice mai bune cu aplicarea pe părul uscat.
Îl iubesc pentru aspectul domolit pe care îl conferă firelor rebele, pentru încrederea pe care mi-o conferă cu privire la hrănirea vârfurilor și prevenirea uscării lor, dar și pentru aroma de zahăr ars absolut delicioasă pe care o primește părul meu la fiecare aplicare, deși aceasta nu se păstrează prea mult timp în păr.

”O să revin cu o poză de grup cu toate produsele pe care le folosesc eu pentru îngrijirea și coafarea părului. 
Ce spuneți, ați fi interesate?”


Toate produsele Anian se găsesc doar pe site-ul Triodeluxe(click), comanda se face online, iar produsele vor fi livrate acasă prin intermediul serviciului de curierat sau Poșta Română, în funcție de alegerea voastră.
Nu veți găsi produsele Anian în niciun lanț de supermarketuri sau farmacii.


VintageLook

11 comentarii:

  1. Sunt foarte bune produsele Anian ! Eu folosesc sampon cu keratina <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Tentant acel ser, mai ales ca eu mereu am capul in nori :)) Si nici balsamul nu e de neglijat, mai ales ca are si un gramaj mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parul tau pare atat de bogat si matasos!Eu, dupa ce am trecut prin experiente ''neplacute'' cu parul meu,am inceput sa am mai multa grija de el si am dezvoltat o ''sete de neimaginat''pentru produsele de ingrijire a parului astfel incat,ma declar total interesata de produsele pe care le folosesti si mi-ar placea sa citesc o postare despre produsele folosite si modul in care iti ingrijesti parul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sună tentant acel ser, poate o să-l încerc și eu cândva. :D
    Da, da, da... vrem să vedem rutina ta de îngrijire și aranjare a părului. Eu chiar sunt curioasă și mi-ar fi de folos! Tot stau cam prost la capitolul ăsta. :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă tentează serul! :)
    Și aș vrea să văd cu ce îți mai răsfeți tu părul :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel puţin interesante ambele produse! ♥♥
    Ca şi tine, Simo, şi eu am renunţat de câţiva anişori să mai folosesc balsamul pentru păr, făcându-mi mai mult rău decât bine, dar nu exclud ideea. Voi ţine cont de părerile tale la o primă comandă pe site-ul celor de la Triodeluxe, în funcţie de necesităţi.
    Şi acel ser îmi pare tare interesant, cu atât mai mult că şi acum folosesc unul ce are la bază uleiul de argan de care sunt foarte încântată, iar întotdeauna am în vizor şi alte variante :-)
    Mulţumim pentru păreri, Simo! ♥
    Pupici, weekend frumos! :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina Barbieru17 mai 2014 la 19:07

    Ma tenteaza acel balsam , chiar as avea nevoie de un balsam care sa-mi faca parul sa straluceasca !! <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat pana acum aproape toate produsele Anian si m-au surprins de fiecare data. Abia astept sa incerc si aceste 2 produse, serul vreau sa il incerc de mult timp insa nu prea mi-a permis bugetul. Pun eu mana pe el pana la urma :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi propusesem co washing (dupa ce am vazut la Aurora) dar...ma tem ca nu-i de mine, nu ma pot tine de asta; am nevoie de tabieturile mele. :P
    Serumul acela, hmm! Ispititor! Si crema de zahar ars spui? Nu, tu ai spus doar zahar ars, dar lasa-ma sa visez! :)
    Ma declar interesata de ideea propusa, asteptam postarea despre rutina ingrijirii parului!

    Te imbratisez, draga mea Simo!
    Saptamana ce vine sa aiba zile cu soare si cu bine!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. Mereu cand vad produse pentru ingrijirea parului ma tenteaza :) Ador sa il rasfat cu masti si uleiuri,si se pare ca lui ii place :) Te pup

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!