"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 14 mai 2014

Impresii despre oja The One by Oriflame

           Probabil ați văzut deja până acum cele două oje THE ONE long wear nail polish primite în cadrul campaniei de testare organizată de Oriflame - cappucino și orchid; săptămâna trecută le-am purtat și eu pe unghii pentru a le testa rezistența și iată că astăzi vin și eu cu impresiile mele. 


           În primul rând am fost plăcut impresionată de pensula plată și lată, din noua generație, care conferă o acoperire întregii unghii din una-două mișcări, cu mai multă precizie și ușurință în aplicare (decât pensulele clasice). Textura pastei este potrivită (nici prea lichidă, nici prea consistentă), iar gradul de acoperire este maxim din două straturi, fără dungi inestetice sau alte imperfecțiuni. 
           Mi-a plăcut de asemenea faptul că oja The One se usucă foarte repede pe unghii, chiar dacă este aplicată în mai multe straturi, lucru care a devenit pentru mine absolut necesar în condițiile actuale (mă refer la lipsa asta de timp...). Mare plus din partea mea pentru acest aspect. 
           Despre rezistență nu știu cum să abordez problema - precum știți, la mine ojele, indiferent de brand, rezistă foarte puțin, și nici aceasta nu s-a exclus regulii. Am obținut un maxim de doua zile cu vârfurile ușor deteriorate, fără insă să-mi sară de pe unghii în acest interval de timp, ceea ce reprezintă o rezistență normală, în cazul unghiilor mele. Este posibil ca pe unghii normale, gradul de rezistență să fie unul mult mai mare. 

Să vă arăt și câteva poze:






În concluzie, eu consider că merită încercată această ojă, din punctul meu de vedere The One  long wear nail polish este un produs Oriflame de bună calitate și îl recomand. 
Din câte am înțeles, ojele vor fi disponibile în catalogul NR. 8 într-o varietate mai mare de culori. Eu abia aștept să văd care vor fi acestea, din păcate, niciuna dintre cele doua nuanțe nu este chiar pe placul meu. 



Sunt curioasă, ce rezistență are la voi acest produs (dacă l-ați testat)?




VintageLook


25 de comentarii:

  1. Da, le-am testat și eu și sunt foarte bune.
    Pe mine mă încântă cel mai mult rozul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am purtat mai mult acest maro din ultimile poze, nu imi place in mod deosebit, dar e usor de asortat cu orice :P

      Ștergere
  2. Am facut update la postarea notd, cu foto, dupa 4 zile. Si in a 6-a zi arata la fel!
    Abia dupa 7 zile, s-a impus sa sterg oja de pe unghii.

    Am precizat ca am folosit topcoat de la bun inceput. Nu am facut smotru. Vase nu spal decat extrem de rar (uite, asta n-am precizat in postarea, dar am declarat oficial cu alta ocazie!). In rest, activitati obisnuite, care nu presupun menajamente pentru manichiura!

    Simo, imi place detaliul auriu in combinatie cu oja Capuccino! Tu ai unghiute scurte, dar sunt frumoase, au personalitate! :)

    Pupicei, cu mult-mult drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut update-ul tau, eu eram mai mult ca sigura ca pe unghii normale o sa reziste mult oja asta, 7 zile insa e deja de vis :P
      ma bucur sa aud ca se comporta asa de bine. Eu mi-as cumpara inca una, insa un coral sau un nude ceva, abia astept sa vad ce nuante are gama asta.

      Ma bucur ca-mi lauzi unghiutele, eu stii ca nu sunt deloc multumita de ele, dar na, sunt ale mele, ce sa fac :P
      Te pup si eu, draga mea!!

      Ștergere
  3. Ce imi place cum iti sta cu acel Cappucino ! si Orchid te prinde ! La mine au rezistat 4 zile ! Ceea ce pe mine personal ma bucura si abia astept sa vad si alte nuante ! Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie cappucino imi place cel mai mult, dar mi-ar fi placut sa fie cu cateva tonuri mai deschisa totusi.
      Eram sigura ca la fetele normale are o rezistenta foarte buna, eu nu sunt un bun etalon :P
      Puup!

      Ștergere
  4. Superbe ambele nuante!! Imi plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt un mare fan al celor doua nuante, dar oja e de buna calitate, sper sa gasesc si o nuanta pe gustul meu in catalogul viitor!

      Ștergere
  5. Ce efecte frumoase le-ai oferit manichiurilor! Eu am unghii foarte mici si mi-a fost rusine sa pun poze cu ele pe blog! sunt dezastru la capitolul asta:)):D
    Imi place mult cum arata cappucino la tine ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, precum vezi nici unghiile mele nu sunt mari deloc. M-am gandit sa ma adaug ceva elemente tocmai de aceea, parca erau prea scurte :P
      Si mie imi place cappucino mai mult, parca arata mai bine decat acel mov.
      puuup!

      Ștergere
  6. Ce manichiuri frumoase! Și mie îmi plac unghiile tale, chiar și așa micuțe.
    E bine de știut că apar în campania 8, informația asta mi-a scăpat. :D Abia aștept să văd toate nuanțele... și eu intenționez să mai iau cel puțin încă una.
    Mie mi-au rezistat 3 zile fără top coat și cu spălat mormane de vase, în alte condiții cred că ar rezista vreo 4, dacă nu chiar 5. Și eu sunt super încântată de pensulă și de consistență, la mine au fost opace dintr-un strat :D (puțin mai gros, ce-i drept).
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu la doua bloggerite informatia despre campania viitoare, sper sa fie asa, eu mi-as cumpara un coral daca exista printre nuantele disponibile, cele doua nu pot sa zic ca ma incanta peste masura.
      Cat despre rezistenta, precum spuneam si in postare, dar si mai sus, eram sigura ca in alte conditii, ma refer la alte unghii, sigur are o rezistenta foarte buna, la mine nici gelul nu rezista nu stiu cat :P

      Merci frumos, draga mea, eu nu sunt multumita de unghiile mele, dar ce sa facem, stiu ca nu sunt singura care are unghii scurte, suntem mai multe si vrem si noi sa le purtam colorate :P Hihi, pupici!! :D

      Ștergere
  7. Ambele se văd tare frumos pe unghiuţele tale, Simo. Iar detaliile de pe inelar fac diferenţa ♥
    Rozul e trecut pe wishlist, abia aştept C8-ul ♥
    Te pup cu drag, Simo. Timp frumos, răbdare şi numai bucurii! ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Parca le lipseste stralucirea...
    Oja semipermanenta e salvarea ta:) Eu sunt in continuare multumita de aceasta descoperire.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristina Barbieru15 mai 2014 la 16:44

    E superba nuanta !! <3

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am testat inca oja, e in asteptare. E prima mea oja in nuanta aceasta, sunt curioasa daca o sa imi placa. La tine arata minunat!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi plac unghiutele tale.Eu testez alte nuante, le vei vedea pe blog! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Prima e draguta. Am impresia ca ai unghii ca ale mele, la mine majoritatea incep sa se deterioreze a doua zi. Poate ar trebui sa folosesti si un top coat, presupun ca nu ai incercat sa aplici peste astea doua. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Te-am nominalizat la un tag, poate ai timp sa-l faci: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2014/05/liebster-award-2.html#disqus_thread
    :):*

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac aceste doua nuante, iar in campania 8 vor aparea si alte nuante foarte frumoase, eu m0am indragostit de vreo 4 nuante :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Abia astept sa vad noile nuante, pacat ca nu iti rezista prea mult dar nici mie de altfel dar stiu ca unghiile mele sunt de vina :P

    RăspundețiȘtergere
  16. Salut!Intre timp au aparut si alte nuante.Poti sa-mi spui,te rog,care nuanta este un portocaliu mai corai.caracal@ngtex.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nuantele nou aparute, intre timp mi-am cumparat una Avon portocalie cu rezistenta prelungita, dar nu rezista nici aceea cine stie ce pe unghiile mele :(

      Ștergere
  17. Foarte frumoase ojele oriflame

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!