"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 5 mai 2014

Femei îndrăgostite în rochii diafane ...





      … e Norah Jones de vină în seara asta, cu vocea ei guturală de femeie veșnic îndrăgostită!! Întind mâna după paharul de vin alb rece, sorb o inghititură și mă las învăluită de aroma sa ușor efervescentă. De mâine realitatea mă va smulge din această dulce reverie, dar mai e o noapte întreagă până atunci. Mai sorb o gură de lichid chihlimbariu și privesc fascinată amprenta roșie lăsată pe marginea paharului de YSL, visez la tușe colorate de acuarelă și la femei de mătase, femei îndrăgostite înveșmântate în soare ...

          ... nu, nu am încheiat socotelile legate de fascinația mea pentru roșu sau pentru rochia roșie mai exact, încă este pe lista mea, am în minte schița exactă, mai trebuie să o pun pe hârtie și sper ca în vara aceasta să prindă viață. Daaar sunt femeie, pasiunile mele se aprind în mod constant și nu se anulează una pe cealaltă, coexistă în armonie deplină în sufletul meu pentru că acolo e suficient spațiu pentru iubiri multiple. Așadar e lesne de înțeles cred, că m-am pricopsit cu o nouă pasiune, una despre care ați aflat deja de luna trecută și una care m-a îndemnat la visare în seara asta – galbenul.


          Din păcate observ încă pe piață predilecția către galben neon, iar această nuanță nu corespunde nevoilor mele, eu sunt flămândă de galbenul trandafirului de grădină, acel galben pur, curat. 
Visez de ani de zile la pantofii galbeni perfecți, dar nu e chip să-mi iasă în cale, așa că m-am reorientat către rochii și bijuterii. Mi-am readus în prim plan toate achizițiile mele în nuanțe de galben pe care le-am strâns de-a lungul timpului și abia aștept să treacă nebunia cu ploile acestea astfel încât să mă pot bucura de ele.  Din păcate nu sunt prea multe ... :(

             Rochița galbenă feminină și diafană din introducerea postării, căreia dacă i s-ar putea atribui un nume, i s-ar potrivi perfect Simona (sau poate VintageLook) :D, o puteți vedea în toată splendoarea ei aici(click). Nu i-aș alătura niciodată încălțări negre (cum apare pe site) si pentru nimic în lume verde, în aș combina-o mereu cu Hippy Fizz, cred că ar face o echipă perfectă, nu pentru a cuceri, ci pentru a mă lăsa cucerită ... :)

         Și că tot vorbeam despre pantofi, cam așa aș vrea să arate perfecții:


Doar că ... nu neon, să nu fie din piele lăcuită, să aibă înălțimea tocului între 10-11 cm (la cei din imagine intuiesc că e 12 și ceva), să nu aibă talpa roșie ... ok, adică să nu fie ca cei din imaginea de mai sus ... cu siguranță v-am lămurit :)))



Sunt tare curioasă să aflu care este obsesia voastră în materie de culori vara aceasta?



VintageLook

19 comentarii:

  1. Ma inscriu aici, alaturi de Racoaica-mi pereche! :) Galbenul!
    Ai scris frumooos! Am incercat sa-mi imaginez rochita cu pantofi de diverse culori! Stii ca nu prea gasesc?! Oricum, trebuie ceva pastelat, I guess!
    Ai dreptate in privinta pantofilor; pana una-alta, stiu ca ii vei purta pe acestia cu gratie!

    Te pupacesc, te imbratisez si iti doresc saptamana frumoasa si luminoasa!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...offf, pana una alta, nu am nicio pereche de pantofi galbeni, nici macar neon, dar am gasit in schimb o rochita galben galbenus de ou in dulap. :D Din pacate imi este cam mare, dar merita sa dau o tura pe la croitorie, e prea frumos galbenul! :P
      Iti multumesc mult, draga mea, o saptamana de vis si pentru tine!
      Pupici!!!

      Ștergere
    2. :) Mie, felul in care arata poza (imi par a fi fotografiati in casa) si, in plus, visele mele... imi spuneau ca acestia sunt ai tai!
      Hai, fuguta la croitorie, asteptam sa te vedem cu rochita galbena! :* :*

      Ștergere
  2. Întradevăr, acel galben de care zici tu este superb! Și mie îmi place.
    Obsesia mea este mai nou portocaliul și verdele.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, si verdele imi place mult, mult, am o rochie nou nouta in dulap, abia astept sa o port, am cumparat-o anul trecut si e verde, verde, verde !!! :D

      pup!

      Ștergere
  3. As vrea tot din pozele de mai sus, sunt superbeee. Cat despre pantofi as vrea modelul asta in toate culorile posibile, imi plac maxim :P Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Simo...nu am liniste daca nu te intreb: de unde este acel citat, cui ii apartine? :)
    Pup, draga prietena!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ce draguta esti, e de la vinul alb citatul :)))
      As fi mentionat ca l-as fi furat de altcineva :P

      Ștergere
  5. Deocamdata nu-mi sunt definitivate gusturile in materie de culori:) Imi place rosu, crem, maro etc:) Nu sunt focusata pe o culoare, depinde de dispozitia pe moment, de modelul rochiei/bluzei etc Cu galben insa nu-mi sta bine deloc, asa mi se pare mie. Pe tine te-am vazut machiata cu galben, nu? Iti statea foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ti-ar sta superb in galben la culoarea tenului si a parului tau :P
      Am purtat un machiaj cu verde neon parca, nu? Am unul pe blog daca imi aduc bine aminte.
      Pupici!!

      Ștergere
  6. Simona, ai talent la scris! E foarte draguta rochita, as vrea sa te vad imbracata cu ea. Si pantofii sunt draguti, dar ai dreptate in ceea ce priveste culoarea si materialul. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Olivia, esti o draguta. Sa stii ca si eu ma vad imbracata in rochita asta, am un model asemanator, foarte asemanator, si mie una imi place cum imi sta, acum nu stiu daca si altora :))
      Te pup si eu, frumoaso!

      Ștergere
  7. Simo, pantofii sunt criminali! Eu am dezvoltat o obsesie pentru albastru si mov! :)) Nu stiu ce m-a apucat, dar mi-am tot cumparat haine in aceste culori!
    Draga mea, te invit sa participi la primul meu guveaway: http://nuntastilata.blogspot.ro/2014/05/giveaway-time.html :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, sunt criminali cred ca si la purtat, am unii argintii care seamana destul de mult si imi omoara picioarele :))

      Vin si eu la giveaway cat de curand! Merci de invitatie!

      Ștergere
  8. Ce frumos ai scris! Și eu credeam la început că e un citat de prin vreo carte. :D După ce am citit mai mult ți-am recunoscut stilul și mi-am dat seama că e de tine scris.
    Din imaginile de mai sus cel mai mult îmi plac bijuteriile! Eu am mereu vara o obsesie pentru culori, multe culori, toate culorile. :)) Totuși, acum parcă cea mai mare atracție o am pentru albastru și turcoaz.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Hihi, intr-adevar daca esti familiarizata cu stilul meu de a scrie, iti dai repede seama ca numai eu tratez asa de grav niste subiect atat de simple :P
    Apropo de preferintele tale pentru vara asta, mi-am imaginat automat o rochita fluida turcoaz, mai lunguta asa, si o pereche de cercei galben intens precum in pozele de mai sus, atat, nicio alta bijuterie... mi-ar placea si mie pentru vara asta :D

    Pup si eu!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga mea,
    multumesc pentru o postare superba!
    Desi nu ma dau in vant dupa aceasta rochita (modelul larg) accesorile sunt superbe. Inca nu mi am gasit pantofi galbeni, din pacate aici ori sunt neon si nu vreau asa ori sunt cu tocul tras in exterior si si pierd feminitatea.
    Pupici si mai astept postari de genul, vad ca esti pe val!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt convinsă că te vei bucura şi de acei perfecţi, fix aşa cum îi visezi! ♥
    Accesoriile sunt superbe, iar acel colier pur şi simplu cucereşte! ♥
    Te pup, draga mea.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!