"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 31 mai 2014

Cel mai bun antiperspirant natural? Din seria: cumpărături iHerb

             Într-o discuție mai veche despre antiperspirante, vă spuneam că, în afară de Lady Speed Stick, nimic nu mă protejează eficient pe parcursul întregii zile împotriva transpirației. Îmi doresc de mulți ani să găsesc o alternativă cu ingrediente mai puțin nocive pentru sănătate și mai ales fără săruri de aluminiu, însă niciun antiperspirant din categoria celor naturale, nu au reușit să mă protejeze contra mirosului neplăcut al transpirației. Experiența cu piatra de alaun, în care mi-am pus mari speranțe datorită numeroaselor review-uri pozitive pe care le-am citit, a fost o adevărată dezamăgire din păcate, chiar mi-aș fi dorit să funcționeze și în cazul meu, dar n-a fost să fie. 

De pe iHerb am luat roll-on-ul de la Alvera(click) în varianta cu aloe vera și migdale. La o analiză superficială, am crezut că e perfect natural, iar după ce am început să-l folosesc am crezut că l-am găsit pe acela


ATRIBUTE POZITIVE:
- protejează contra transpirației excesive,
- ține sub control mirosul neplăcut al transpirației,
- are o aromă plăcută de migdale, destul de intensă, 
- nu pătează hainele și nu le decolorează.

ATRIBUTE NEGATIVE:
- conține alcloxa - o sare de aluminiu derivată din alantoină (ALUMINUM CHLORHYDROXY ALLANTOINATE)
- conține iritanți, mai ales spre sfârșitul listei (de exemplu comfrey, în traducere tătăneasă, care este cotat foarte prost după dicționarul Paulei Begoun), TEA, parfum etc. 


Deși se prezintă ca un produs natural și sigur pentru piele: ”Our unique lotion formula conditions your skin as it works to provide a safe & non-irritating, yet effective, alternative to chemical deodorants”, realitatea de pe etichetă spune altceva. Ingredientul denumit alcloxa m-a păcălit teribil, nici nu m-am gândit că ar putea ascunde o sare de aluminiu. Suspiciunea a apărut, când văzând cât de bine funcționează, am început să am îndoieli cu privire la ingredientele sale de origine naturală. Google m-a ajutat să identific inculpatul. 
Păcat, putea fi un produs ideal! 

INGREDIENTE: 75% Aloe vera gel, herb water (containing arnica, calendula, gentian root and coriander), alcloxa (contains allantoin), glyceryl stearate, gum Arabic, whole oat protein, witchhazel, grapefruit seed extract, comfrey, TEA, fragrance.

Pe iHerb îl puteți găsi aici(click)


Dacă sunteți la prima comandă iHerb, folosind codul meu VUC076 aveți o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsă între 40 și 80 dolari sau 5$ sub această valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastră. 
După prima comandă veți primi și voi un cod de reducere similar.

Transportul costă 4 dolari pentru același total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca să vă încadrați la acest tip de transport aveți două condiții de îndeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie să depășească suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depășească 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care aparțineți, din cartierul vostru.




Voi ce soluție ați găsit? Folosiți vreun produs minune împotriva transpirației?



VintageLook


13 comentarii:

  1. de multe ori am zis sa il iau si eu dar inca am amanat comenzile iHerb desi am o gramada de produse in cosul de pe site. :D:D
    dar poate imi fac totusi curaj candva :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Simona,
    Interesant articolul tău şi acest produs așa zis natural. Şi eu caut acest deodorant eficient fără aluminiu şi cât mai natural. Acum 2 ani, înainte de sarcină, foloseam un deo natural de la Naen Soap, poți citi review la mine pe blogul. Ne-am înţeles bine până am rămas însărcinată, vara aceea am făcut o alergie la soare pe tot corpul şi a trebuit să renunț la el pentru că avea şi uleiuri esențiale care irită. Elena de la Naen Soap mi-a turnat unul special fără uleiuri, dar nici el nu a mai funcționat, mă irita. Am descoperit că am devenit sensibilă la piatra de alaun. Astfel şi căutările mele au reînceput şi tot de la Naen vreau să testez un deo fără alaun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred că va exista vreodată un deodorant care să ne satisfacă pe deplin...și eu caut alternative naturale dar nu mă protejează ca cele deja consacrate.
    Am avut o speranță cu acest review, dar văd că trebuie să mai insist asupra căutărilor :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine functioneaza doar Mitchum. Stiu ca e nociv, dar nici nu mi se pare ok sa degaj cine-stie-ce "arome", fiindca prefer produsele 100% naturale.
    Oricum, traim intr-o lume nebuna, in care pana si fructele (pline de substante chimice) pot fi mai periculoase decat un deodorant cu saruri de aluminiu.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa spun drept, folosesc zilnic roll-on dar am renuntat sa mai caut ceva natural. Am avut cu alaun si nu mirosea a nimic plus ca trebuia sa il umezesti ca sa te dai. Dar e drept ca tinea la nesfarsit. Apoi am luat din cel sub forma de baton facut handmade. Trebuia sa il bag in frigider altminteri se rupeau bucati din el si se inmuia. De pe iHerb n-am comandat nimic niciodata desi am vazut ce au pe site si preturile mi s-au parut extrem de rezonabile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa spun drept, folosesc zilnic roll-on dar am renuntat sa mai caut ceva natural. Am avut cu alaun si nu mirosea a nimic plus ca trebuia sa il umezesti ca sa te dai. Dar e drept ca tinea la nesfarsit. Apoi am luat din cel sub forma de baton facut handmade. Trebuia sa il bag in frigider altminteri se rupeau bucati din el si se inmuia. De pe iHerb n-am comandat nimic niciodata desi am vazut ce au pe site si preturile mi s-au parut extrem de rezonabile.

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca cea mai buna metoda este apa cu bicarbonat, dar cine sta sa-si prepare zilnic? asa ca folosesc un deodorant solid barbatesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt in cautarea unui antiperspirant natural. Deocamdata folosesc T'eo de la Lush, insa este pe sfarsite, iar Lush.ro nu mai exista iar magazinul online unde s-au mutat nu il are pe stoc. Too bad.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc aproape dintotdeauna Lady Speed Stick cu miros de liliac sau de orhidee. Stiu ca nu e varianta optima, dar mie imi da o senzatie de confort, sa-i simt mirosul. De cate ori am incercat sa schimb produsul cu variante naturale sau mai putin nocive am avut senzatie de umezeala si miros, chiar daca doar vag, de transpiratie si nu m-am putut acomoda cu nimic altceva.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Just found you on Chicisimo and I have learned that your one of my followers there, silly me i didn't notice it before. If you have time would you visit my blog? and if you like it like i do here, don't hesitate to follow me back here on GFC, bloglovin' etc. Because I am your new follower now.. ;)))

    Love,
    cassiecadiz.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Hmmm, mi-ai daramat un mit acum! Aveam pe wishlist deodorantul asta!
    N-am gasit solutia, draga mea! Eu folosesc roll-on Garnier. Ori Mitchum. Ori Bourjois.

    Mama foloseste apa cu bicarbonat. Apoi aplica o crema hidratanta. Imi spune ca functioneaza. Si n-am simtit ca ar mirosi neplacut!

    Pupicei mii! Si imbratisare! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Foloseste cineva piatra de alaun? Eu am gasit-o pe site-ul Longeviv si nu stiu daca sa o cumpar. Oare o fi originala?

    http://www.longeviv.ro/piatra-alaun-feret
    .

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!