"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 23 august 2012

Tangerine Tango

        Despre acest magazin online am aflat de la o bloggerita draguta si foarte simpatica si tot datorita/din cauza ei am petrecut vreo ora studiind toate hainutele, pantofii, dar mai ales posetele de acolo. Recunosc ca am fost foarte entuziasmata cand am vazut preturile extrem de mici pentru toate bunatatile acestea, adica putin peste 10$ pentru fiecare produs. Hai sa va corup putin si pe voi... si evident ca nu pot sa nu incep cu gentile, cea mai mare obsesie a mea:
Minunatia aceasta costa 11,78 $
Pretul acesteia este de 12,89 $

...iar al acesteia este de 13,37 &

_________________________________________________________________________
Apoi vin si cu cateva rochite:
__________________________________________________________________________
Trei sacouri superbe, ca tot vine toamna:
Acesta costa 11,30 $
_____________________________________________________________________
Si ce-i mai bun am lasat la final - pantoooofi:
Acestia costa 15,29 $
_______________________________________________________________________

        Ceea ce am ales eu pentru postare se pare ca depaseste 10 $, insa am vazut rochite dragute sub aceasta suma, dar si alte articole frumoase care mi-au stimulat imaginatia. Nu m-am dumirit insa cum e cu shippingul, o sa incerc sa fac o simulare la un moment dat. 
Site-ul se numeste Coco Fashion daca doriti sa-l studiati si voi.

Voi purtati tangerine tango?

                             VintageLook 

53 de comentarii:

  1. Buna! cum se face comanda ? se plateste cu cardul ?

    multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, se plateste cu cardul. Toate cumparaturile in strainatate se achita cu cardul, insa nu stiu cat sunt taxele de transport, nu vad sa aiba transportul gratuit.

      Ștergere
  2. Superbe hainele si m-am indragostit de prima poseta :P Parca ma bate si pe mine gandul sa-mi iau :P te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie postele chiar imi plac toate, dar cred ca prima este si preferata mea! :P

      Ștergere
  3. M-ai 'lovit' unde ma doare mai tare, ca am o obsesie cu gentile si cu aceasta culoare. Uite si fusta asta delicata http://www.coco-fashion.com/Orange-Delicate-Maxi-Long-Korean-Fashion-Summer-2012-13-Skirt-p13157.html Sa ti le iei pe toate iti doresc! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg ca si tu faci parte din categoria "obsedatelor de genti" :P
      Imi place si fustita "ta", eu chiar nu am asa ceva in dulap si mi-ar cam trebui, nu? :P

      Ștergere
    2. Da, mi-a facut o prietena inventarul la genti si a concluzionat ca-s nebuna. Oh well :)) Eu am una neagra, dar o pata de culoare nu strica niciodata.

      Ștergere
  4. Vaaai, Simo, de ce? de ce ne faci una ca asta? :))
    Sunt superbe, mai ales prima geanta si primele doua sacouri m-au lasat cu suspine inabusite :P
    Eu am scapat de obsesia pentru genti pe care o aveam in urma cu cativa ani,am inlocuit-o cu cea pentru cosmetice :)) De care am scapat vara asta, cand am realizat ca jumatate din ce am va expira nefolosita nici pe jumatate. Asa ca m-am intors la o alta iubire veche, obsesia pentru pantofi, si ma ocup cu daruire de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha,hHai ca ai fost super simpatica, ce m-ai facut sa rad... :P
      Sa stii ca si eu am avut fix acelasi traseu ca la tau, acum insa incerc sa ma limitez si sa nu mai cheltuiesc aiurea...Doamne, dar greu de tot este... :P

      Ștergere
  5. Dragute, mai ales sacoul cu animal print :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult felul in care se cambreaza pe talie...

      Ștergere
  6. Ispite ,ispite ,ispite....
    Atatea site-uri ,atatea oferte si reducerile astea de sezon sunt tot mai greu de evitat.
    :)
    Nustiu ce ma fac.
    Am ditamai wishlist-ul...dar parca tot cateva posete as mai vrea:d
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma crezi ca eu nu mai intru in magazinele din mall din cauza asta? Imposibil sa nu mi se agate ceva de mana! :P
      Pup si eu!

      Ștergere
  7. Se pare ca portocaliul si coraiul ne-au intrat iar pe sub piele tuturor! bineinteles ca geanta seamana foarte bine cu una de la Hermes, chiar super bine as zice-prima,cea portocalie si mi-ai aratat-o fix, da fix cand mi-am terminat banii de mici rasfaturi pe luna august:( Ca sa nu mai zis ca toate rochitele dar mai ales sacouasul acela e superb.Dar ai infipt mai tare cutitul in rana cand ai zis ca fac cu putin peste 10 dolari...of..draga Mos Craciun, stiu ca e vara si tu acuma poate te bronzezi prin Tahtiti pe undeva insa au aici sufar si cred ca ar trebui sa iti pese.Toate hainutele astea nu sunt asa grele deci daca ai drum pe aici ai putea sa mi le aduci, asa in avans, mai scapi si tu din greutatea sacului mare de la iarna, sau mai bine nu, nu, hai cu un card :D Nelimitat sa fie! stiu ca sunt nerabdatoare, adu-mi si niste rabdare sa mai pot vedea toate ofertele din ultima perioada fara sa imi dea lacrimile si nervi de fier cand imi vad pormoneul deja pe minus de la atatea cumparaturi.Da adu-mi rabdarea acuuum! :)
    Te pup, draga mea!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, deci prima geanta este o replica, chiar nu am stiut, acum inteleg de ce e asa apreciata de toate fetele, eh tot marile branduri rup gura targului. :P
      Draga mea, pot sa imi doresc si eu ce iti doresti tu si sa compun scrisoarea catre Mos Craciun cu cuvintele tale? :P
      Hai ca ai fost foarte simpatica, pupici! :)

      Ștergere
  8. Wow, ce frumoase sunt toate! Prima geanta in special - scoate din anonimat si cea mai plictisitoare tinuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, uite ca se pare ca este de inspiratie Hermes prima geanta, de aceea ne place atata de mult la toate... :P

      Ștergere
  9. Arata super bine toate , sacourile sunt superbe , cel putin al doilea .. Dar s-ar putea sa fie o problema , materialele de proasta calitate . Pentru ca pana la urma sunt "chinezarii" , de'aia si sunt asa ieftine . Eu mi-am luat doua rochite , intr'adevar nu de pe site-ul acesta , dar tot din China/Japonia aduse . Rochitele sunt frumoase dar au un material foarte prost , parca ar fi plastic. Uneia din ele am fost nevoita sa-i tai partea de sus , si s-o folosesc pe cea de jos ca fusta , ca sa nu o arunc cu totul . Am purtat-o de doua ori , aproximativ o ora de ambele dati , si am fost obligata sa ma intorc acasa sa ma schimb pt ca riscam sa fiu confundata cu un sconcs :))) In contact cu o piele putin transpirata , intr-o ora miroseam ca un barbat care nu a mai facut dus de o saptamana si a dat la sapa incontinuu :))) Groaznic . M-am speriat si am taiat-o :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, iti dau perfecta dreptate sa stii. Din pacate cam aceleasi probleme sunt si cu hainele apartinand unor branduri mai cu pretentii cat de cat. De exemplu tot ce am cumparat eu de la Stradivarius m-a dezamagit cumplit, la prima spalare s-au transformat in carpe de sters pe jos, inclusiv doua perechi de jeansi. Acum mi-am luat rochita belumarin, pe care am prezentat-o in Jurnal de bloggerita si din pacate am aceeasi problema cu ea ca si cea a ta...dupa doua ore de purtat miros ca un lucrator pe santier, nu-mi dau seama de unde iese asa miros oribil de transpiratie...foarte dezamagita sunt. Pana la urma eu cred ca majoritatea hainelor pe care ni le tot cumparam noi, indiferent de brand, au cam aceeasi sursa de provenienta... :P

      Te pup, imi era dor de tine, cam rar pe aici...

      Ștergere
    2. Si mie imi era , primul blog pe care l-am vizitat al tau a fost :) Am fost putin in concediu , si cum am intrat " direct in paine " , nu am mai avut timp de nimic , abia am reusit sa-mi desfac bagajul in 2-3 zile :)) Crede-ma ca la fel am fost si eu , nu-mi venea sa cred cat de urat poate sa miroase , am zis ca nu se poate asa ceva :)) Se poate sa fie si cum zici tu , cu provenienta :) Pe vremea facultatii o prietena lucra intr'un magazin de haine FOARTE renumit si foarte bine cotat ( a se intelege scump ) , si avea tot felul de haine de la ei . Toate perechile de jeansi albastru inchis se decolorau in contact cu pielea :)) Pur si simplu iti ramaneau picioarele albastre . I'm blue da ba dee :)) Jeansi de 8-9 milioane perechea . In primul rand nu as da atati bani pe o pereche de jeansi , in al doilea , as spanzura pe careva sa patesc asa ceva pe atati bani :)))

      Ștergere
  10. Sunt frumoase, dar cred ca sunt printre putinele persoane imune la asa tentatii - dupa ce trec peste "wow, ce culoare frumoasa" ma gandesc la material si renunt repede - prefer sa vad eticheta pe care scrie compozitia si sa-l pipai ca sa cred :)) Iar la site-urile straine rezist cel mai bine - doar ce vad lista de carduri acceptate si cat costa transportul si-mi trece :)
    Daca iti iei ceva, sa ne arati si sa ne spui si noua cum e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bine asa, eu "m-am prostit" cu cumparaturile online in strainatate de cand am deschis blogul :P
      Insa nu pot sa zic ca nu exista si o parte frumoasa, am descoperit Iherb-ul unde consum cei mai multi bani, dar am si gasit produse nemaipomenit de bune... :)

      Ștergere
    2. Aici ai dreptate, Iherb ma tenteaza cel mai mult din toate postarile cu haul-uri diverse, multe fete isi fac cumparaturile pe acolo si imi scad rezistenta :))
      Cumparaturi frumoase si avantajoase in continuare si weekend placut!

      Ștergere
  11. Off..ce ispite!bine ca nu am bani acum ca era grav!sigur mergeam prin oras si gaseam ceva de cumparat asemanator..oricum, eu mi-am jurat ca nu mai cumpar de prin Asia nimic.Sunt patita si nu merita materialele deloc!Chiar am ajuns la concluzia ca multe haine de prin magazinele chinezesti de la noi sunt cu mult mai bune decat cele de pe site-urile aste..:| si nu inteleg de ce..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt patita, insa mai mult in magazine cu fitze, ca Stradivarius, cum spuneam mai sus...

      Ștergere
  12. Răspunsuri
    1. Sunt cateva si multe dintre ele au transportul gratuit, din pacate sau din fericire nu toate... :p

      Ștergere
  13. Oohhh, Simona, am constientizat o data in plus ca din garderoba mea aproape ca lipseste aceasta culoare si ca ar trebui sa remediez asta!
    Cea de-a doua geanta imi pare delicioasa! Desi imi place mult selectia facuta de tine, daca ar fi sa optez pentru o songura geanta, aceea ar fi!
    Pun semn de carte la site si-atat deocamdata, mai mult nu se poate! Noi sa fim sanatosi!:)
    Pupicei!
    Cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am cateva bluze oranj, imi place culoarea aceasta de foarte mult timp si chiar dupa ce va iesi din trend tot o voi purta.
    Si eu am interzis la cumparaturi, doar ma uit, dar nu mai cumpar nimic... :P
    Te pup si eu! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. am intart pe site si iti inteleg entuziasmul din pacate nu stiu cum este cu transportul...a doua geanta din poza este foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate nu au transport gratuit, nu am facut o simulare sa vad cat ajunge o rochita cu tot cu transport, insa ii creste costul oricum...

      Ștergere
  16. Eu ador culoare asta, dar ceea ce nu imi place la siteurile asta e shippingul, care ajunge sa coste cam mult si nici nu e super sigur, tu ce crezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cred ca aici o sa coste ceva transportul, insa pe site-uri cum e oasap, romwe, thboxes au shipping gratuit in toata lumea. Pe iherb e ieftin (desi acolo nu mai vorbim de haine), insa nu este sigur. Asos insa le bate pe toate, din punctul meu de vedere, marfa de calitate, tranport gratuit si sigur si daca ai noroc la reducere iei chestii chiar dragute, eu cel putin am cateva incaltari luate la preturi foarte bune.

      Ștergere
    2. Fara a avea mare experienta in shopping online, as indrazni sa subscriu ideii ca "Assos le bate pe toate"!:)

      Ștergere
    3. Si la Asos este shipping-ul gratuit ?.. am vazut acum ca sunt reduceri de 50% ( + inca 10% dupa ) .. si par foarte interesante multe produse

      Ștergere
    4. Da, Econa, este gratuit indiferent de valoarea comenzii si au lucruri de foarte buna calitate. Eu tocmai am facut o comanda de cca 36 de lei... :P

      Ștergere
  17. Econa a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Tangerine Tango":

    Vaai deci sunt superbe toate ! Si la un pret foarte mic .. dar acum depinde si de taxele pentru transport... daca mai afli ceva de taxe sa ne zici ;;) ca tare ma bate gandul sa imi cumpar si eu :*
    _______________
    Econa, iarta-ma, ti-am sters comentariul din greseala...

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai vin si eu cu 2 site-uri in acelasi stil:
    http://www.wholesale-dress.net <- aici chiar am vazut rochia nr 3 din postarea ta, dar nu mai tin minte exact cat costa
    si asia-fashion-wholesale.com

    am un wish list imens pt primul site, iar de pe al doilea mi-am dat o comanda micuta acum cateva luni bune:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cum e shipping-ul la cele doua? Poate ne impartasesti chiar pe blog experienta cu cel de-al doilea site...

      Ștergere
    2. chiar am un post referitor la comanda de pe cel de al 2lea site: http://miss-overspender.blogspot.ro/2012/04/clothes-haul.html

      doua dintre prietenele mele si-au dat comanda de cateva lucruri si de pe wholesale-dress.net, iar una din ele a spus ca hainele i s-au parut ceva mai calitative la acela.

      cat despre output-ul meu vis-a-vis de ce mi-am luat: ador sacoul!! imi vine perfect, imi place materialul, e confortabil, l-am purtat de n ori si arata la fel. cat despre cele 2 rochite si ele imi vin foarte bn; cea roz este superba, insa mi s-a descusut putin la guler. nimic ce nu poate fi rezolvat cu un ac si ata insa. cea alb cu negru este putin cam subtire si trebuie purtata cu o jupa pentru ca partea alba vine exact in partea chilotului si este destul de transparenta ca acesta sa se obs. singurii pantalonii as fi vrut sa fie confectionati dintr-un alt material. asa ii port mai mult prin casa. la nici unul dintre articole nu a curs culoarea la spalare.

      ratele de transport mi se pare destul de asemanatoare la cele doua site-uri.
      cam asta ar fi.. hope it helps:)

      Ștergere
  19. Simona, Simona, ce-mi faci tu mie! Imi faci pofta de shopping:))

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa ne spui cum e cu transportul si alte detalii despre comanda ta. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata chiar sunt cuminte si nu mai am de gand sa pun comenzi pe niciunde :P

      Ștergere
  21. E cam scump shippingul, ca e la 100 g calculat: http://www.coco-fashion.com/cms25.html
    Prefer sa nu ma mai uit, imi fac sange rau :))

    RăspundețiȘtergere
  22. iubesc culoarea asta!imi doresc tot din postul asta!imi place mult blogul tau,daca vrei sa ne urmarim reciproc..!http://msfashionstreet.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!