"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 26 iulie 2012

Desert Essence - produs pentru spalarea tenului iHerb

        Un alt produs cumparat cu ocazia unei alte comenzi iHerb a fost acest produs de spalare a tenului - 

Desert Essence, Thoroughly Clean Face Wash, Original, Oily and Combination Skin, 8 fl oz (250 ml).

Am vrut sa renunt la sapunurile naturale doar pentru ca m-am plictisit utilizandu-le si iHerb mi s-a parut cea mai buna varianta pentru achizitionarea unui gel bland si eficient pentru indepartarea prin spalare a urmelor de machiaj, asa cum imi doream eu. 

         Nu stiu exact de ce l-am ales pe acesta, care a fost motivatia, insa din pacate inca de cand am primit coletul am fost putin dezamagita pentru ca a fost prima data cand un produs comandat de pe iHerb nu a fost ambalat corespunzator si astfel sistemul de siguranta al flaconului a fost rupt in timpul transportului si produsul a curs in cutie. Nu mult, insa a curs si mi-a patat restul de produse comandate. 

      L-am folosit evident inca din prima seara si primul contact cu produsul m-a dezamagit inca o data - constistenta sa este extrem de lichida, ca si cand ar fi un sapun lichid indoit cu multa apa. Astfel mi se pare ca se consuma mult produs si mai trebuie si folosit cu atentie pentru a nu-l risipi pentru ca, ma repet, este foarte lichid. 
        A treia dezamagire a venit atunci cand l-am apropiat de fata si m-a "pocnit" mirosul oribil. Pfff, miroase ingrozitor din punctul meu de vedere. Nu ma deranjeaza mirosul de plante, insa pe acesta nu pot sa-l inscriu in aceasta categorie, nu stiu cum sa explic dar miroase tare urat. 

        Urmatoarea dezamagire - cand a venit in contact cu pielea si am observat ca oricat as incerca nu prea face spuma si din aceasta cauza mi se parea ca nu spala eficient. Din fericire aceasta a fost cauzata doar de lipsa mea de experienta cu un produs atat de bland, pentru ca spalarea este eficienta desi nu produce atat de multa spuma ca un sapun sau un gel obisnuit.

        Dupa cum se vede in toate pozele, dupa numai cateva utilizari, ambalajul se jupoaie si stratul superior de vopsea ramane lipit de maini si tot ce atinge in jur, nu ma asteptam nici la acest lucru si mi se pare cam neplacut.
Ingrediente: Castille soap (water (aqua), cocos nucifera (coconut) oil, tall oil, potassium hydroxide), glycerin, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*, chamomile recutita (matricaria) flower extract, hydrastis canadensis (goldenseal) root extract, hedychium coronarium root extract (awapuhi), fucus vesiculosus extract (bladderwrack), cymbopogon martini oil (palmarosa), citrus aurantium amara (bitter orange) peel oil, lavandula angustifolia (lavender) oil, chamomile recutita (matricaria) flower oil, calendula officinalis flower oil, callitris introtropica wood oil (blue cypress).

          Produsul are 250 ml, este varianta pentru ten mixt si gras si costa 6,24 $, adica m-a costat 22,50 lei - nu este un pret foarte mare, insa tinand cont de faptul ca produsul se consuma foarte repde, nu mi se pare ca am facut cine stie ce afacere. Sunt sigura ca exista produse eficiente la acest pret sau cel putin care sa ma satisfaca pe mine mai bine decat acesta. Nu l-as mai recumpara, insa o sa-l folosesc pana la epuizarea flaconului pentru ca spala eficient tenul si simt o diferenta fata de sapunul natural folosit anterior, o diferenta in sens pozitiv, se intelege, insa data viitoare voi cauta un produs mai potrivit asteptarilor mele. 
Poate fi folosit in termen de 9 luni dupa deschiderea flaconului. 

 Nu uitati de codul meu de reducere daca sunteti la prima comanda VUC076 cu care obtineti o reducere de 5 dolari. Pana pe 31 iulie aveti transport gratuit la comenzi peste 40 de dolari.

Ce alt produs similar imi recomandati pentru data viitoare?

______________________________________

NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 

                      VintageLook 

22 de comentarii:

  1. pacat ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Pai mai am cateva produse care nu mi-au placut si o sa vorbesc si despre ele cat de curand...

      Ștergere
  3. Eu am samponul de la ei si se aseamana foarte bine cu ce ai descris tu la produsul de curatare. O sa-i fac review in curand.
    Gel de curatare a fetei eu il folosesc pe cel de la nutribiotic (tot de pe iHerb) si sunt foarte multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, daca si samponul este tot cam asa, o sa ma feresc pe viitor de gama aceasta, clar nu este ceea ce caut eu, merci ca mi-ai zis si chiar sunt curioasa de review-ul tau...
      O sa caut si eu nutribiotic sa vedem despre ce este vorba, oricum acesta nu o sa ma tina prea mult timp la cat de repede se consuma. Poate faci review si la acela ....

      Merci!

      Ștergere
  4. Imi pare sincer rau pentru ca nu ai facut o alegere prea buna dar asta este omul din greseli invata:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, asta este, oricum o sa-l folosesc pana la ultima picatura, insa nu voi mai cumpara pe viitor tipul asta, incerc altul :P

      Pupici! :)

      Ștergere
  5. Beautiful Blog ,i´m a new Follower

    Lovely Greetings ♡ :)

    RăspundețiȘtergere
  6. helllo!
    ...nu m-am putut abtinee! Ai un blog award pe blogul meu:) Daca ai chef/timp si ..mai mult chef...te astept:)!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi dear!
    I love so much you're blog. I follow u :)
    My name in GFC is: sexy_paige_cucu.

    Hope u follow back ;) ;)

    A lot of kisses, honey.
    http://zapatodetacon.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  8. De obicei daca un produs nu face spuma multa este pentru ca nu are ingrediente care agreseaza pielea,ca in cazul produselor obinsuite care fac spuma tocmai datorita detergentilor pe care ii contin.

    Faptul ca este lichid ar putea sa se datoreze tot ingredientelor,poate formula ar trebui putin schimbata pentru a fi mai dens.

    Sper sa gasesti un alt produs care sa iti satisfaca asteptarile!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Ela, ai dreptate, tocmai de aceea am insistat cu faptul ca nu este un produs pe placul meu, insa altor persoane este posibil sa li se para foarte bun.

      Sunt sigura ca o sa gasesc ceva pe placul meu, deocamdata il folosesc pe acesta, chiar daca nu face spuma multa curata bine, asa cum spuneam... :)
      Pup!

      Ștergere
  9. Si pe mine ma tenta acest produs candva.Apropo am patit-o si eu cu un gel de dus care tot asa,i s-a rupt acel dispozitiv de dozare in timpul transportului... Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, poate tie iti va placea, eu nu am vrut sa spun ca ar fi un produs prost, insa nu e pe gustul meu, ma asteptam la altceva si am cam fost dezamagita :P

      Pupici!

      Ștergere
  10. Am auzit ca gelurile pentru curatare La Roche Posay ar fi bune, insa eu nu le-am incercat asa ca nu pot sa iti spun daca e adevarat sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va trebui sa ma documentez serios pe viitor pentru un gel de curatare potrivit pielii si "pretentiilor" mele...multumesc pentru sugestie! :)

      Ștergere
  11. Draga Simona, produsul acesta este plin de iritanti. Nu te pisca ochii cand te speli? Nu-ti usuca tenul? Nu are ingrediente blande, ba dimpotriva contine sapun, teoretic ar trebui sa faca multa spuma.
    Acum eu folosesc nutribiotic fragrance free, nu sunt in totalitate multumita de lista de ingrediente, dar este foarte bland (mult mai bland decat tot ce am incercat de pe piata din Romania), curata foarte bine si nici nu este scump.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, oricat mi-ar displacea mie, trebuie sa recunosc totusi ca la faza cu actiunea asupra tenului, il percep extrem, extrem de bland. Nu am absolut nicio sensibilitate la niciunul dintre ingrediente si zona T deja a inceput sa se mai "tempereze", cosurile de pe barbie s-au vindecat total, iar pe frunte pielea imi este uscata cam tare de la excesul de soare de acum ceva timp despre care vorbeam, deci anumite ingrediente ar putea sa ma afecteze, insa trebuie sa recunosc ca este extrem de bland cu pielea si chiar daca nu face spuma si ai impresia mai mult ca te freci cu un ulei foarte slab concentrat pe fata, curata eficient si pielea ramane hidratata.
      Este cel mai bland produs de acest tip pe care l-am incercat pana acum, insa precum spuneam nu-mi place din alte motive. Il dozez prost, tot am intentia sa pun mult, curge aiurea si miroase oribil :P
      Adevarul este ca nu ma asteptam sa vad asa o diferenta fata de sapunul meu natural care consideram ca nu-mi usuca deloc fata, insa alta este senzatia dupa produsul acesta, asta trebuie sa o recunosc :P

      Multumesc pentru sugestie, o sa ma uit si eu la nutribiotic, este a doua recomandare pentru acest produs pe care am primit-o pana acum.

      Pupici, o duminica minunata! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!