"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 5 iunie 2011

review produse giveaway

Precum stiti, saptamana trecuta am castigat primul meu giveaway pe blgul lui Ami, premiul constand in 7 produse cosmetice, mai exact acestea:




si asa cum am promis, am revenit cu o postare legata de impresia pe care aceste produse mi-au creat-o, precum si cu cateva imagini relevante.

Astfel, voi incepe cu pudra bronzanta de la L'Oreal ( Glam Bronze - 09 golden cinnamon ), pentru ca este produsul preferat dintre cele 7 primite. De cand am primit coletul o folsesc practic in fiecare zi. Are o consistenta foarte fina, este destul de compacta astfel incat nu se pierde produs la aplicare, are particule perlate foarte fine, nu foarte sesizabile, asa cum am crezut eu inainte sa o folosesc, astfel incat da un aspect extrem de natural atunci cand este aplicata pe toata fata, insa mie cel mai mult imi place sa o folosesc ca blush, este de fapt exact ceea ce cautam eu pentru pometii mei :P. Packing-ul este foarte interesant, deasupra este pudra ca atare, insa sub aceasta mai exista un compartiment cu oglinjoara si o perie extrem de ingusta, careia i-am gasit o intrebuintare si anume - contouring.

Fardurile de pleoape de la Rimmel sunt foarte pigmentate, sidefate si rezista extrem de mult. Sunt foarte multumita de ele, cel mai mult imi place cel auriu ( spun gold ), este perfect pentru un look solar. Din pacate nu am reusit sa postez si un machiaj realizat cu aceste doua farduri, dar ma revansez eu data viitoare.

Rujurile, pe care recunosc ca le-am asteptat cel mai mult, asta datorita faptului ca sunt cam saraca la acest capitol, sunt pur si simplu superbe. Am trei nuante de roz si un rosu aramiu sclipicios si foarte pretentios. Toate patru sunt extrem de hidratante, foarte pigmentate, iar culoarea rezista pe buze timp indelungat.

Va las cu cateva poze, specific ca in fiecare dintre aceste patru poze am folosit pe post de blush pudra bronzanta de la L'Oreal si rujurile descrise mai sus:





Astor - soft sensation

Astor - pink candy



Rimmel - funtime fuchsia




L'Oreal - burning sunset



Care culoare credeti ca ma prinde cel mai bine?

25 de comentarii:

  1. esti f sweet. cati ani ai ?:) imi place prima culoare..dar cred ca iti sta f bine cu toate:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...hmmm, pai schimb prefixul luna viitoare, fac 30, no comment deci...
    Multumesc mult de aprecieri, am uitat sa specific ca mie imi place cel mai mult a doua varinata, Astor - pink candy,cel negru la ambalaj, e mai mat un pic si plin de culoare...
    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce multe bunatati ai primit:x Sa le folosesti cu drag pe toate!! Imi place foarte mult cum iti sta cu pink candy de la astor, insa te prind bine si celelalte. Ai un ten impecabil... si niste ochi:x cum se poate ca la aproape 30 de ani sa nu ai niciun rid oricat de mic? Te invidiez!! Esti foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. oh,multumesc mult de tot, Ionny, dupa cum spuneam intr-o postare mai veche, acum trei ani de zile mi-am schimbat radical optica privind modul de ingrijire a tenului,mi-am dat seama ca frumusetea incepe de la o crema buna si se termina la un fard de calitate si nu invers, asa cum procedam inainte. Stricam o gramada de bani pe farduri scumpe si foloseam o crema ieftina, astfel incat in urma cu 4 ani tenul meu arata mai imbatranit si mai deshidratat decat acum ( a se vedea poza din 2007 ). Poate o sa va povestesc experienta mea intr-o zi privind ingrijirea tenului. Oricum vreau sa subliniez faptul ca abia acum mi se pare ca arat exact asa cum ar trebui pentru varsta mea. Asta este perceptia mea fata de mine insami, acum parerile difera de la persoana la persoana. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Jur ca am crezut ca ai vreo 20 de ani. Sincer... tot ce pot sa spun e WOW! LAsa rujurile si fardurile, arati incredibiol, sa nu mai spun ca esti foarte frumoasa.

    Sincer, felicitari din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  6. vai, multumesc foarte mult, Ami, nu ma asteptam la asa reactii pozitive, ma simt coplesita...sunt sigura ca voi toate, fetelor, o sa arati si mai bine la varsta mea pentru ca voi sunteti fete destepte si nu v-ati trezit ca mine, abia la 27 de ani sa va dati seama cat de important este sa ai un ten ingrijit pe care sa aplici produsele de make-up.
    va pup si fiti frumoase!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Simo, si eu credeam ca ai tot 20 de ani:D Sa ne povestesti si noua despre cum iti ingrijesti tenul, si ce creme folosesti! Te pup:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. da, si al doilea imi place:) iti sta bine cu ceva mai deschis mi se pare :) si eu in 2 ani ajung la 30 :(((((((((((

    Multi inainte :)

    cum dau de tine pe fb :)?

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc la fel, draga mea, doi ani pare asa de mult, nu te ingrijora ... :p
    Nu am cont pe fb, cel putin nu inca...
    Ionny, promit ca o sa fac si o postare despre vechile si noile mele obiceiuri de ingrijire a tenului...
    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place mult al doilea ruj cum iti vine , arata foarte fairy-like :)!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc, Claudia, si mie imi place cel mai mult tot acela - Astor pink candy.

    RăspundețiȘtergere
  12. hmmm...iti sta superb cu toate...dar preferatul cred ca ar fi Astor - soft sensation:X
    Sa numai zic ca ai niste ochiiiii:X superbi

    RăspundețiȘtergere
  13. multumesc foarte mult, se pare ca primele doua rujuri sunt cele mai apreciate :)

    RăspundețiȘtergere
  14. you have the most beautiful eyes!!! love that fuchsia lipstick on you :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. Te asteapta doua premii pe blogul meu:*
    http://dedeeasclothes.blogspot.com/2011/06/blog-award-2.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Ultima nuanta este preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe cea din urma am purtat-o seara, pentru un look mai sofisticat, merge de minune dupa parerea mea.
    Multumesc pentru comentariu! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. cred ca cel mai bine te prine ultima nuanta de ruj.
    nu-mi vine sa cred ca o sa implinesti 30 de ani!nu arati deloc de varsta asta!nici macar pe aproape!!!
    ti-a mai spus cineva ca semeni cu Anahi?

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc Kitty, acum gata, am implinit deja 30 de ani ... :P
    Esti foarte draguta, sa stii ca mi-a spus mai multa lume ca seman cu Anahi, inclusiv Ionny intr-o postare ulterioara acesteia...
    te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. toate nuantele de ruj te prind foarte bine dar preferata mea este cea a rujului de la L'Oreal, se completeaza de minune cu intregul machiaj, cu blush-ul, cu ochii tai si cu tenul radios...
    din comentariile anterioare, intuiesc ca esti rac - la fel sunt si eu! :D se spune si se confirma ca-s foarte frumoase femeile zodiei!
    ai postat acea "experienta a ta in privinta ingrijirii tenului"? (asa cum ii raspunzi lui ionny intr-un comentariu)
    oricum, cand am timp, iau si citesc temeinic toate filele!chiar imi place blogul tau!
    kisses!(ilda76)

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc mult de tot, Ilda, esti extraordinar de draguta, intr-adevar sunt rac, iar daca esti si tu inseamna ca a luna trecuta cel mai probabil, a fost ziua ta, asa ca "La multi ani!" cu intarziere.:P

    Cat despre rutina mea de ingrijire, nu am facut inca o postare, mai incerc cateva produse, am eliminat unele si nu sunt inca foarte decisa ce voi adopta de acum in colo in mod permanent, asa ca mai astept putin, am scris insa intr-un comentariu la postarea cu FlavoC ce folosesc in prezent, insa doar schita, succint, pentru ca ma mai ajut si de un aparat facial, in sfarsit, cand voi considera ca e momentul voi prezenta intreg "ritualul" :P
    Te pup, multumesc mult ca ma citesti, sper sa gasesti lucruri interesante! Daca ai orice fel de intrebare, te astept pe mail oricand.

    RăspundețiȘtergere
  22. simona, multumesc pentru solicitudine!
    astept cuminte, cu rabdare, acea postare!
    pana una-alta sunt deja mai mult decat interesata de serul Flavo C, il voi cauta; daca nu il gasesc in Calarasi, imi intind firele pentru Bucuresti sau Constanta...:)
    te pup!
    (ilda76)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!