"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 23 iunie 2020

Nivea Soothing Cleansing Oil| Cum îl folosesc eu în double cleansing


Am descoperit metoda double cleansing în urmă cu doar câțiva ani și chiar dacă nu o folosesc zilnic, mă pot declara oarecum dependentă de ea. Atunci când folosesc protecție solară, primer și machiaj complex, simt că doar double cleansing-ul îmi poate curăța tenul așa cum se cuvine, pregătindu-l pentru rutina de skincare din fiecare seară. 

Alteori, în funcție de felul în care îmi simt pielea, folosesc ori un ulei de curățare, ori un cleanser blând. Asta după demachierea cu lapte demachiant și apă micelară, după schema pe care o folosesc deja de foarte mulți ani. 

În materie de uleiuri de curățare am folosit în paralele trei produse:
  • The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oil 
  • Balea Cleansing Oil
  • Nivea Soothing Cleansing Oil


În prezent am terminat varianta asiatică, despre care o să vă vorbesc în alt articol, și mai am doar Balea și Nivea, însă ultimul este cel pe care îl folosesc în mod curent și cel despre care vreau să vă povestesc câteva cuvinte. 

Nivea Soothing Cleansing Oil (Greep Seed Oil) este un ulei de curățare destinat tenului sensibil. Eticheta este una foarte curată, nu conține parfum, uleiuri esențiale sau alte ingrediente iritante pentru ten, motiv pentru care mi s-a părut o alegere minunată pentru primul pas al metodei double cleansing. 

Se poate folosi încă din faza de demachiere a tenului și a ochilor, însă eu am rămas fidelă metodei mele tradiționale la care nu pot renunța sub nicio formă, astfel încât demachiez ochii cu lapte demachiant, iar tenul și restul urmelor de machiaj al ochilor, cu apă micelară. 

Apoi aplic uleiul Nivea Soothing Cleansing Oil pe tenul uscat și îl masez bine prin mișcări circulare. Are o consistență destul de lichidă și se lucrează foarte ușor cu el. După ce pielea este emoliată complet, încep să emulsionez pelicula de pe față prin adoas treptat de apă, cu vârful degetelor. Continui să masez ușor în timp ce totul se transformă într-o emulsie lăptoasă. Procesul se continuă prin adăugare de apă în mod treptat. Se simte cum uleiul se dizolvă încet-încet și tenul se curăță perfect. La final se limpezește cu multă apă. Eu mai folosesc și un prosop mic înmuiat în apă călduță cu care șterg ultimele urme de pe față (am prosoape mici de față pe care le spăl la 60 sau 90 de grade). 

Folosit în mod corect, la final nu rămâne niciun fel de peliculă uleioasă pe ten, ci doar o piele curată și o senzație de confort. Fiind atât de blând, produsul nu afectează bariera de protecție a pielii și poate fi folosit de orice tip de ten, inclusiv cel sensibil și reactiv.

Nivea Soothing Cleansing Oil este ușor de procurat, se poate găsi în mai toate supermarketurile și o mulțime de magazine online, la prețuri de peste 20 de lei. 

Deși am citit și păreri negative despre acest produs, pentru mine este unul extrem de reușit,  îl consider chiar unul dintre cele mai bune din portofoliu Nivea. Consider că dacă este folosit exact așa cum trebuie, pur și simplu nu ai ce să îi reproșezi.



Tu l-ai folosit? Ce impresie ți-a lăsat?



                                Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



7 comentarii:

  1. Valeria Chertes25 iunie 2020 la 22:35

    Nu l-am folosit,mulțumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit uleiuri pentru demachiere. Double cleansing la mine consta in demachierea cu apa micelara sau orice demachiant apoi curățarea tenului cu un gel de curatare si dispozitivul Foreo

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele folosite de tine le vad extrem de laudate de foarte multe persoane si intentionez si eu sa le incerc. Ca sa nu mai zic ca imi doresc mult sa incerc si uleiul de la Balea

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu n-am folosit pentru curatarea tenului niciunul din aceste produse, dar e posibil si sa nu se potriveasca tipului meu de ten.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna tare bine acest produs de la Nivea. Vreau sa incerc si eu un ulei pentru demachiere. Pare sa ajute mult!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Uleiul de la Nivea aș vrea să îl încerc și eu 😍😍

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!