"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 30 martie 2020

Good Molecules Silicone-Free Priming Moisturizer - o bază de machiaj fără silicon| review| impresii


Cei de la Good Molecules lansează în mod permanent o mulțime de produse interesante, cum este și Silicone-Free Priming Moisturizer pe care mi l-au trimis la începutul anului și pe care îl folosesc în mod ocazional.

Silicone-Free Priming Moisturizer este un primer, adică este conceput ca o bază de machiaj care să îi confere tenului un aspect mătăsos și o textură uniformă, pregătindu-l pentru aplicarea fondului de ten.


Care este șmecheria cu acest Silicone-Free Priming Moisturizer

Păi, deși se comportă ca un binecunoscut primer pe bază de silicon, pentru că are fix aceeași textură, el nu posedă un astfel de ingredient în compoziție.
Recunosc că nu mi-a venit să cred prima dată când l-am aplicat pe dosul mâinii, că nu are niciun fel de silicon în formulă, dar lista de ingrediente m-a lămurit pe deplin, pentru că Neopentyl Glycol Diheptanoate este ingredientul responsabil pentru acest efect de netezire a pielii similar cu cel oferit de silicon.

Dar de ce și-au dorit cei de la Good Molecules un primer Silicon Free? 

Pentru că deși în teorie, aceștia sunt siguri și nu cauzează nicio neplăcere pielii, în practică se pare că numeroase persoane se plâng de faptul că produsele pe fază de siliconi le cauzează erupții, acnee.
Așadar acest produs a fost creat din nevoia de a găsi o alternativă la primerele pe bază de siliconi, extrem de populare pe piață (aceasta fiind motivația celor de la Good Molecules).

Are o textură foarte plăcută, nu este concentrat/greu, dar nici prea light, se întinde frumos și conferă un aspect de piele netedă. Nu este foarte "siliconat" (s-a întâmplat cu unele primer să îmi alunece fondul de ten de pe față), ci mi se pare perfect potrivit pentru un primer de uz zilnic, fondul de ten aderând perfect la el. 
Eu l-am folosit mai mereu seara când m-am machiat fără sa folosesc spf înainte, dar se poate folosi și ziua ca o bază hidratantă înainte de aplicarea cremei de protecție solară. 

În compoziție are acizi grași esențiali pentru menținerea barierei de protecție a pielii, ceea ce îi conferă un avantaj notabil față de primerele simple de pe piață. În concluzie, poate fi lesne folosit ca o cremă de față în oricare moment al zilei. Mi se pare perfect pentru absolut orice tip de ten, de la uscat până la mixt, gras și sensibil.
Nu are alcool, parfum sau uleiuri esențiale.

Până în momentul de față am încercat 5 produse Good Molecules (recent am primit încă două, dar nu le-am testat încă), și dacă ar fi să fac un clasament, aș pune cu siguranță Silicone-Free Priming Moisturizer pe locul doi după mult iubitul Niacinamide Serum, pe care pur și simplu l-am adorat și pe care cu siguranță vreau să îl comand pe viitor!!!

Produsele Good Molecules se găsesc pe site-ul celor de la beautylish.com și livrează și în România cu transport gratuit peste 50 de dolari sau 15 dolari sub această sumă. Din cele 3 coletele de PR care au ajuns la mine, pe două le-am ridicat de la Poșta Vamală, iar unul a ajuns acasă, livrat de Poșta Română. 

La absolut toate produsele prezente pe site, veți găsi lista de ingrediente, informații despre modul de aplicare, ph și cam tot ce te-ar putea interesa atunci când vrei să achiziționezi un produs de skincare. Prețurile, de asemenea, sunt extrem de avantajoase. 


Despre primele produse primite la început de colaborare, puteți citi aici



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu





11 comentarii:

  1. Suna bine! Momentan nu am niciun primer cumparat. Dupa ce trece perioada de stat acasa, parca as da o comanda :D

    RăspundețiȘtergere
  2. De multa vreme imi doresc sa incerc si eu produse de la acest brand! Poate plasez o comanda, sa ma gandesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. In aceste zile, am mai mult timp liber si voi intra si eu pe site sa vad ce produse au care mi se potrivesc si voi putea studia linistita si ingredientele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna foarte bine. Eu încă nu am introdus nici un primer in trusa mea de machiaj. Sunt mulțumită de crema mea hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar suna super bine. O sa intru si eu pe site sa vad ce produse faine mai gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. De cand cautam un astfel de produs fara silicon! Foloseam de la the ordinary ceva, insa nu mi-a placut cum se prezenta

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place sa incerc produse noi! Suna foarte bine recomandarile tale! O sa vad care mi se potriveste!

    RăspundețiȘtergere
  8. Valeria Chertes3 mai 2020 la 16:17

    Minunate produse ,mulțumim pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim frumos pentru articol foarte util! Un produs minunat!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!