"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 9 februarie 2020

Pulover oversize și alte articole vestimentare pentru un început timid de primăvară



Pulover lung oversize cu guler Femme Luxe


Încă din toamnă mi-am dorit pentru sezonul rece un pulover lung tricotat pentru a-l purta cu cizmele mele peste genunchi sau cu bocanci cu talpa joasă. Am căutat un mod simplu, uni, într-o culoare neutră pentru a-l accesoriza cu elemente colorate din garderoba mea, astfel încât, atunci când am văzut oferta Femme Luxe din categoria knitted jumper dresses, am știut că voi găsi exact modelul de pulover lung pe care l-am căutat. 


Puloverul ales de mine are exact lungimea potrivită pentru a fi purtată cu astfel de cizme, este o piesă simplă și extrem de versatilă pe care o văd în zeci de combinații foarte purtabile. Este un pulover cu guler confortabil și călduros, complimentează orice fel de siluetă și atât timp cât este purtat și spălat cu atenție, cred că poate fi acel item clasic pe care îl poți păstra ani la rând în garderobă, pentru că nu se demodează niciodată și poate fi reinventat în fiecare sezon alături de piese vestimentare noi, în tendință. 


De această dată, pentru exemplificare, l-am purtat cu roșu aprins - o combinație clișeu, dar de efect și pe placul meu, pentru că acest roșu aprins mă obsedează de ani buni și nu mă pot abține din a-l purta măcar în tușe subtile. 


Nu e cazul acum desigur, pentru că am ales să combin acest knitted turtleneck mini jumper dress, așa cum îl găsiți pe site, cu cizme negre și trei elemente roșu cărămiziu - colanții, băscuța și geanta. Ah, și să nu uităm rujul roșu în aceeași nuanță aprinsă.


Pe site îl găsiți în patru variante de culoare: gri, negru, un turcoaz stins și un nude cald foarte drăguț. 


Rochie neagră scurtă din bumbac cu cordon


Piesa centrală a comenzii a fost acest pulover, categoric, însă am avut posibilitatea să aleg mai multe piese vestimentare, astfel încât am încercat să pun în coș produse purtabile, de care să mă bucur în această primăvară și pe care să le pot purta cu adevărat, fără să le uit undeva prin dulap, pentru că nu găsesc niciodată ocazia potrivită să le îmbrac.

Așadar, din categoria dresses am mai ales o rochie neagră simplă din bumbac gros, cu talia marcată cu cordon și mânecă lungă,care desigur, fiind destul de înaltă (1,73), îmi este scurtuță și nu o pot purta fără dres mat gros sau fără leggings. 


Nu m-aș risca totuși cu dres oricât de gros ar fi, îmi place să fiu mai safe, mai ales de când sunt mamă și sunt mult mai mobilă (pentru că mă solicită copiii în fel și chip, nu de alta). 
E o piesă simplă, comodă, are un singur element care atrage atenția și o scoate ușor din anonimat - decolteul tip bărcuță care pică ușor pe un umăr. 


Am ales-o cu gândul că va fi cea mai purtată piesă dintre toate, mi-am imaginat-o și cu bocanci, pantofi spor, și cu balerini, însă odată îmbrăcată nu sunt foarte convinsă că mă avantajează foarte bine, așa că nu știu dacă o voi purta atât de des pe cât mi-am imaginat eu. Poate după ce voi mai pierde din kilogramele acumulate după naștere, voi reevalua situația. Însă nu regret nicio clipă achiziția, o rochie neagra sport este o piesă la fel de versatilă ca și cea de mai sus, și poate fi de ajutor în multe situații, iar idei de styling cu ea sunt nenumărate. 

Pe site o găsiți cu denumirea Black Cold Shoulder Cut Out Jersey Dress și este prezentată chiar și într-un look mai glam, cu stiletto, pentru cine are curaj. Pe mine lungimea nu mă inspiră pentru asemenea asocieri, dar mi-ar plăcea cu botine cu toc gros și dres mat. 


Dacă vă întrebați care este treaba cu prima poză, aflați că este făcută pe ploaie... dacă erau fulgi de zăpadă erau la instagramabili, nu-i așa?! :D

Rochia neagră mini din organza


O altă rochie imposibil pentru mine de purtat ca rochie din cauza lungimii, este această piesă din organza în stilul multor articole pe care le-am văzut în colecția Zara de primăvară-vară. 


Este o piesă cu adevărat specială, feminină, cu volum exagerat în partea inferioară, mâneci largi și talie marcată. Mi se pare că este bine lucrată, vine însoțită de acel furou negru detașabil și complimentează frumos o siluetă musai subțire. 

Pentru mine este practic un top negru din organza cu buline, nici nu se pune problema să poată fi purtată ca rochie scurtă elegantă, și deocamdată nu am prea multe idei de styling cu el/ea. Pe site se găsește într-o mulțime de culori și printuri, inclusiv animal print, o găsiți sub denumirea Black Mesh Organza Mini Skirt Dress. Mie îmi place foarte mult și varianta pe alb cu buline negre.

Dacă puneți filtru organza pe site, găsiți o mulțime de piese absolut superbe, cred că acestea mi-au plăcut cel mai mult din tot ce am văzut acolo - o mulțime de topuri și cămăși cu printuri foarte frumoase și cu mâneci bufante supradimensionate. Câteva modele frumoase am văzut și Black satin dresses, dar și coats and jackets. 

Tricou negru inscripționat


Ultima bifă am pus-o pe un tricou negru simplu cu print grafic - Yves Saint Love - un tricou de care am fost tare surprinsă atunci când l-am primit acasă, pentru că este chiar superior calitativ și se așază foarte bine. Vi-l recomand cu încredere, chiar își merită cei 5,99 lire și presupun că și celelalte modele au aceeași calitate. Cu siguranță va fi un articol pe care îl voi purta în multe combinații în primăvara și vara care urmează. 




Așadar, acestea sunt cele patru produse pe care mi le-am ales din colaborarea cu site-ul Femme Luxe. Eu sunt mulțumită de toate, chiar și de cele două rochițe care sunt cam scurte, pentru că am luat în calcul acest lucru atunci când am plasat comand. Chiar dacă erau mai lungi, nu le-aș fi purtat fără dres mat, pentru că nu mă mai simt confortabil să port fuste și rochii mini. 




    Ce spuneți? Vă plac alegerile mele? Le-ați purta și voi?




Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



11 comentarii:

  1. puloverul are exact nuanta de gri pe care o ador eu :).

    iti sta super cu bascuta aia, am devenit interesata de rosu in ultima vreme, ma mir si eu :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte drăguțe hăinuțele,ai făcut alegeri bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte dragute toate tinutele alese.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dragutele sunt toate!! Imi place mult bascuta ta, e fix ce caut eu acum :P. Am facut si eu comanda si abia astept sa ajunga coletul. Nu am vazut pulover gri, clar imi luam daca vedeam.
    Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca as alege aceleasi piese ca si tine n-as mai avea problema lungimii, deoarece eu am doar 1,50 si sigur mi-a veni perfect. Eventual as inota in puloverul oversize, dar sigur nu mi-ar fi frig in el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac foarte mult alegerile tale si le-as purta si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate iti vin bine si le-ai purtat in combinatii tare faine. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt tare dragalase alegerile tale de pe FemmeLuxe. Puloverul in combinatie cu acei colanti rosii sunt absolut geniali

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt superbe outfiturile tale si iti vin tare bine! Esti o frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte faine hainutele comandate! Am si eu modelul de rochie neagra. A mea e pe rosu. E tare faina. O sa o iau si pe negru musai! Si puloverul e super nice. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place tare mult a doua piesă, mi se pare tare chic.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!