"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 14 februarie 2020

Produse coreene Mizon în rutina mea de skincare din 2020, de la mizon.ro


Prima mea interacțiune cu brandul de cosmetice coreene Mizon


Produsele Mizon îmi sunt cunoscute de mai mult timp de pe blogurile de k-beauty pe care le-am citit de-a lungul timpului, iar primul produs pe care l-am încercat a fost Mizon Original Skin Energy Peptide 500, acum un an și jumătate. Aveți un review în această postare a mea, dacă vreți să știți despre ce e vorba. 
A fost prima dată când am testat un produs de la acest brand coreean - Mizon, dar și primul contact al meu cu un ser cu peptide. 

Al doilea l-am cumpărat pentru că mi-am dorit foarte mult să testez un produs coreean cu extract de melc și m-am orientat tot spre Mizon, mai exact spre celebra lor crema Mizon Black Snail All in One Cream, ușor de recunoscut după ambalajul negru. Am deschis-0 anul trecut și de atunci ați tot văzut-o în pozele cu rutinele de skincare pe care le postez periodic pe instagram. 

Ce produse Mizon am în rutină în 2020


Luna trecută am primit din partea Mizon România alte produse minunate ale aceluiași brand coreean și în prezent testez o rutină completă formată din:

  • o loțiune tonică pentru primul pas după demachiere și spălare - Snail Repair Intensive Toner,
  • crema cu extract de melc despre care vă spunea mai sus - Black Snail All in One Cream,
  • o cremă pentru conturul ochilor - Snail Repair Eye Cream,
  • un balsam de buze - Collagenic Aqua Volume Lip Essence.


Pe lângă aceste produse, am primit încă șase măști de fată cu diferite extracte și antioxidanți, măști atât de iubite printre pasionatele de k-beauty.

Toate produsele de mai sus, cu excepția cremei de față, sunt în rutină de vreo două săptămâni și urmează să le fac un review mai complex după o perioadă mai lungă de testare, așa că deocamdată o să vă povestesc doar câteva cuvinte despre texturi și primele impresii pe care mi le-am făcut în această perioadă de când le folosesc.


Tonerul Mizon cu extract de melc, cum îl folosesc eu: 


Tonerul Snail Repair Intensive este produsul pe care mi-l dorit cel mai mult și asta pentru că știu cât de complexe sunt tonerele asiatice și ce texturi interesante au. Așadar, mai nou am schimbat puțin ordinea aplicării produselor, și după spălarea tenului aplic acest toner pe întreaga față și pe gât, iar apoi, înainte de a se absoarbe complet în piele, aplic loțiunea cu acid hialuronic Hada Labo. Dacă tenul rămâne puțin lipicios din cauza hialuronicului, pulverizez apă termală și abia apoi aplic crema. 

Exact așa cum mă așteptam, tonerul Mizon Snail Repair Intensiv are o textură mai consistentă, nu este perfect apos, așa cum sunt tonerele clasice pe care le cunoaștem noi. Flaconul este prevăzut cu pompiță, iar conținutul poate fi aplicat pe față cu degetele, fără să fie nevoie de dischete. Modalitatea este una extrem de economică, pentru că nu se irosește astfel nicio picătură. 

Conține 30% extract din secreție filtrată de melc, centella asiatica, fermenți și alte extracte din plante cu rol antioxidant. Nu conține alcool, parfum, coloranți, nu are niciun miros și nu lasă niciun fel de peliculă pe piele


Crema de față cu extract de melc


Black Snail All in One Cream este aproape pe terminate. M-am îndrăgostit de textura acesteia încă de la prima aplicare, este foarte ușoară și se absoarbe imediat în piele. 
Conține 90% secreție filtrată de melc negru African și 27 de extracte din plante negre, dar și niacinamide, centella asiatica, adenosine, peptide, ceramide etc. Este un produs complex, fară alcool sau parfum, care funcționează de minune pe toate tipurile de ten inclusiv cele sensibile. 

Este un produs de care eu sunt îndrăgostită și pe care l-am folosit în mod intensiv, și dimineața și seara, singur sau împreună cu alte creme pentru că textura sa super ușoară permite tot felul de combinații cu produse de la orice brand.


Crema de ochi cu extract de melc


Crema pentru conturul ochilor Snail Repair Eye Cream conține 80% secreție filtrată de melc, adenozină, niacinamide, peptide, acid hialuronic și câteva uleiuri vegetale - o formulă care hidratează intens pielea sensibilă din jurul ochilor, are și un ușor efect de albire datorat niacinamidei din compoziție, ajută la recăpătarea elasticității pielii. 

Are o textură la fel de ușoară și ea, însă e puțin mai consistentă decât crema de față. Se recomandă a fi ținută la frigider pentru a-i păstra proprietățile cât mai mult timp. Este ideală pentru a fi folosită și dimineața sub spf, pentru că se absoarbe rapid în piele și nu face scămițe în combinație cu alte produse. 


Balsam de buze pentru reparare și hidratare cu colagen


Balsamul de buze Collagenic Aqua Volume Lip Essence reprezintă o adevărată surpriză pentru mine, nu mă așteptam să găsesc în acest flacon roz un produs atât de hidratant. Este foarte consistent, aderă perfect pe buze și, pentru că eu îl aplic seara, în mod surprinzător, reușește să reziste pe buze până dimineața. 
Are spf 10, deci este un produs care se aplică în mod normal ziua.

Are în compoziție colagen și o mulțime de uleiuri vegetale, care repară buzele crăpate și creează o peliculă de protecție contra factorilor nocivi de mediu. 

Cu sinceritate vă mărturisesc că este un produs care funcționează cu adevărat pentru mine. Mi-ar plăcea enorm să vină și într-o variantă colorată pentru a-l purta cu drag și ziua, dat fiind faptul că buzele mele au o culoare naturală foarte pală. 



Toate produsele le puteți găsi pe mizon.ro! În prezent sunt mai multe reduceri pe site, o parte dintre produse au transport gratuit, găsiți specificații acolo unde este cazul, iar pentru restul transportul este gratuit la comenzi de 
peste 150 de lei. 

Astăzi, 14 februarie, cu codul VALENTINE, aveți o reducere de 20% la toată gama de produse!!! 





Nu uita, indiferent de rutina de îngrijire a tenului pe care o practici și de machiajul pe care îl aplici dimineața, crema cu spf 30 sau 50 este obligatorie!

#niciozifaraprotectiesolara




Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

6 comentarii:

  1. Am auzit de acest brand insa nu am folosit inca nimic de la ei. Ma tenteaza si pe mine produsele coreene, am auizt doar lucruri bune despre ele

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi surade ideea sa incerc produsele celor5 de la Mizon. Ca sa nu mai spun ca ma atrage ca un magnet acea crema de ochi cu extract de melc

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi propun de ceva timp sa incerc si eu produsele coreene. Suna bine cele de la Mizon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre produsele coreene, am aflat de la voi, fete dragi, și abia aștept să le încerc și eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit de acest brand dar nu am folosit până acum produse de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am încercat nimic de la acest brand ,dar am auzit despre aceste produse că sunt bune .Să le folosești cu plăcere !

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!