"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 19 octombrie 2019

Tesori d'Oriente Thai Spa sau cum să aduci atmosfera unui spa thailandez la tine acasă

Tesori d'Oriente își îmbogățește gama de produse cu noi și noi lansări care mai de care mai complexe și mai incitante. 
Ultima venită în colecția mea este Tesori d'Oriente Thai Spa, o gamă completă cu gel de duș, cremă de baie și parfum, inspirată din atmosfera spa-urilor thailandeze și concepută pentru a relaxa și a reechilibra mintea și corpul, similar unei experiențe exotice de masaj thailandez într-un spa autentic.

Dacă în cazul gamei Matcha Green Tea, una dintre preferatele mele după White Musk, am suferit nițel din cauză că a fost lansată fără cremă de baie, iată, că această variantă este în echipă completă, și mă voi putea bucura din nou de plăcerea unei băi relaxante cu o cremă de spălare a pielii bogată în arome pentru redarea stării de bine, așa cum ne promite Tesori d'Oriente de atâta vreme. 



Eu am început testarea cu gelul de duș pe care l-am luat cu mine într-o mini vacanță în afara orașului, pentru că, așa cum v-am spus de fiecare dată, pentru călătorii cel mai mult îmi place varianta de gel și asta datorită ambalajului inteligent conceput cu acel mâner specific cu care fi agățat în cabina de duș. Mărimea și forma îl fac ușor de strecurat în orice bagaj. 


Desigur, ambele produse, atât gelul de duș, cât și crema de baie, au o textură consistentă și foarte parfumată, sunt produse concentrate în arome și pe placul doar acelora care apreciază acest tip de produse de spălare, pentru că aroma inundă baia și se păstrează pe piele vreme îndelungată. 

Parfumul Tesori d'Oriente Thai Spa se deschide bogat cu note de tuberoză, ulei de neroli și portocală dulce care te amețesc încă de la primul contact și care te ghidează hipnotic spre inima parfumului: trandafir, hibiscus, mango și condimente, lăsând la final o amprentă unică de vanilie, taman și patchuli. 

Un amestec complex de arome puternice care fac din Thai Spa o gamă potrivită femeilor care nu se tem să se expună și să se remarce prin felul în care știu să poarte un parfum luxuriant, bogat, greu, opulent, dar cumva cald și plin de senzualitate în același timp. 

Așa cum am mai afirmat și cu altă ocazie, eu consider că întreaga gamă de creme de baie și de corp Tesori d'Oriente este una destinată femeilor, pentru că nu regăsesc în nici un produs arome adolescentine care să caracterizeze tânăra ingenuă în căutare de sine, ci mai degrabă femeia complexă, rafinată, cu personalitate cristalizată.



Așadar, încă o reușită marca Tesori d'Oriente!
Voi ați încercat Thai Spa?



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



5 comentarii:

  1. brandul acesta de produse mereu imi scapa😅 tot zic ca.mi iau si eu, dar nusai vreau sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Chiar sunt, te incurajez sa le incerci din nou, s-au lansat tot felul de game noi.

      Ștergere
  3. Hmmm.... Spa, relaxare ce mai nebunie curată

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!