"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 7 noiembrie 2018

Miniaturile mele Benefit

Și anul acesta Benefit a fost alături de evenimentul #BbmTm4 din luna iunie cu un portfard drăguț în care am găsit câteva miniaturi foarte simpatice. Mie îmi plac produsele Benefit foarte mult, este un brand de care mă simt cumva atrasă și care apare în mod constant în trusa mea de machiaj, deși participarea sa este una destul de discretă, și asta pentru că nu îmi amintesc să fi avut vreodată un produs fullsize, ci doar eșantioane din acestea drăguțe foc pe care, însă reușesc să le folosesc pe termen destul de lung.




Așadar, de data aceasta am primit:
- un rimel They're Real, l-am mai avut și îmi place mult. De fapt am mărturisit recent că dacă ar fi să renunț la rimelul meu preferat pe care îl folosesc de o mie de ani, Wonderlash, m-aș duce cu siguranță către Benefit și asta pentru că tot ce am încercat de la acest brand în materie de mascara mi-a plăcut foarte mult,
- un ruj zmeuriu Double The Lip foarte drăguț, iar acesta este o premieră pentru că nu am încercat până acum niciun ruj Benefit,


- celebrul bronzer Hoola, perfect mat, ceea ce mă încântă peste măsura pentru că îmi lipsește o pudră bronzantă mată în momentul de față,


- un creion de sprâncene Precisley My Brown Pencil - un maro închis perfect potrivit sprâncenelor mele. 


Pe lângă aceste produse primite la eveniment, am mai strâns și eu câteva:


  • Goof Proof Brown Pencil este un alt creion de sprâncene, pot astfel să fac o comparație între cele două și decid care ar putea rămâne în rutină pe termen lung,
  • Gimme Brow - un alt produs pentru sprâncene cu periuță micuță și conică (de mascara), descris ca fiind gel cu microfibre pentru conturare și umplere sprâncene. Conturează foarte frumos sprâncenele, le conferă profunzime, definește firele mici și subțiri, totul păstrând un aspect natural, ceea ce pentru mine e extrem de important pentru că urăsc sprâncenele prea stilizate. 


  • Îl folosesc deseori, când mă grăbesc și nu am timp de o conturare atentă cu creion|gel|fard. Eu folosesc #03 medium - light to medium browon - neutral. E un produs care m-a impresionat foarte mult și mă gândesc să îi dedic un articol separat.
  • Roller Lash - super curling and lifting mascara - un rimel pe care nu l-am deschis încă, dar  de care sunt fooooarte curioasă, 
  • un alt rimel The're Real, precum spuneam mai sus, l-am mai avut îmi place și îl voi folosi cu plăcere,
  • două rimeluri Bad gal Bang - rimel pentru volum generos. Nu sunt sigură, dar am impresia că l-am mai testat și pe acesta. 
  • The POREfessional PRO Balm - bază pentru minimizarea aspectului porilor. Produsele Benefit pentru minimizarea porilor sunt singurele care îmi plac din tot ceea ce am încercat până acum. 
  • The POREfessional Pore Primer - un alt produs pentru pori, cel pe care îl folosesc de foarte mult timp pentru că am mereu un flacon micuț pe care îl folosesc pe obraji și pe frunte și care mi se pare compatibil cu fondul meu de ten Double Wear. 


În concluzie, acestea sunt produsele mele Benefit, nu le-am încercat pe toate, însă dacă vă doriți impresii despre vreunul anume, nu ezitați să-mi spuneți, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție, iar eu promit să revin rapid cu impresii. 

De asemenea, dacă doriți să aflați mai multe detalii despre produsele menționate de mine sau să descoperiți întreg universul Benefit, vă invit pe site-ul oficial.

***


Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

  1. le ador, sunt perfecte pentru calatorie si sunt si mare fan Benefit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, chiar sunt tare bune de pus in geanta si nu numai :P Si mie imi plac foarte mult!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!