"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 20 septembrie 2018

Paula's Choice lansează gama Defense Antipoluare| Testez și eu unul dintre cele 4 produse

Paula's Choice a lansat luna aceasta gama Defense formată din 4 produse esențiale pentru îngrijirea zilnică a tenului, un kit cu produsele de bază pentru orice tip de ten, bogat formulate după tradiția Paula's Choice, cu ingrediente benefice pielii. 

Noutatea o constituie ambalajele diferite ca imagine de ceea ce știam până acum, dar și de conceptul general după care a fost gândită gama Defense: un amestec de ingrediente anti-poluare (Anti-Pollution Factors - APFs), ingrediente care neutralizează efectele poluanților din aer și repară daunele provocate de aceștia pentru a preveni apariția prematură a îmbătrânirii cutanate


Așadar gama Defense este gândită astfel: 
  • Defense Hydrating Gel-to-cream Cleanser (198 ml) - conține ceai verde, lemn dulce și soia și este un gel răcoritor care se transformă în spumă cremoasă la contactul cu apa. 
  • Defense Antioxidant Pore Purifier (30 ml) - ser cu textură de gel, conține 0,5 % acid salicilic și un derivat de acid azelaic cu efect de estompare a petelor și de reducere a imperfecțiunilor. Serul conține o mulțime de antioxidanți și ingrediente reparatoare: niacinamide, ceramide, acid hialuronic, vitamina C. Se aplică dimineața și seara.
  • Defense Essential Glow Moisturizer SPF 30  (60 ml)- loțiune hidratantă cu spf 30 (filtre minerale), peptide și 12 antioxidanți pentru protecție solară, luminozitate și uniformizarea culorii pielii. Disponibil online din 23 septembrie.
  • Defense Nightly Reconditioning Moisturizer (60 ml) - gel souffle cu ingrediente reparatoare și nutritive, netezește liniile fine, uniformizează culoarea pielii și ajută la prevenirea erupțiilor cutanate. Conține peptide, ceramide, vitamine și antioxidanți.


Eu am început să folosesc unul dintre aceste patru produse, mai exact Defense Nightly Reconditioning Moisturizer - o loțiune lejeră cu efect hidratant pe care o aplic dimineața sub crema cu factor de protecție solară și seara ca ultim pas în rutina de îngrijire, după exfolianții chimici, boostere și alte seruri complexe. 
Voi reveni cu impresii într-un articol complex luna viitoare. 


lotiune hidratanta cu peptide, antioxidanti si vitamine pentru prevenirea imbatranirii cutanate si protectie antipoluare


Pe voi vă tentează gama aceasta sau măcar un produs anume dintre cele patru?
Le găsiți pe www.paulaschoice.ro!

***

Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                        
Blog editor: Simona Tucu


4 comentarii:

  1. As folosi oricand aceste produse mi se par OK.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau clenserul, dar vreau trial size..in caz ca nu ma inteleg cu el .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa verfic si eu daca au si variante mini pentru gama asta, eu as vrea crema cu spf :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!