"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."

marți, 10 aprilie 2018

Prima comandă Asos în 2018 și prima dezamăgire!

Asos a rămas site-ul meu preferat în materie de cumpărături online atunci când vine vorba despre rochii de ocazie și pantofi. Am multe lucruri deosebite achiziționate de acolo de-a lungul anilor și, dacă stau bine să fac un calcul, cred că cel mai mult am cumpărat pantofi. Pentru că există modele și cu jumătăți de nr, am avut norocul să-mi găsesc pantofi care să îmi vină absolut perfect pe picior, în condițiile în care eu port 36,5. 
De aceea m-am grăbit și de această dată să profit de reducerile generoase de pe site și să-mi cumpăr câteva perechi de pantofi, mai exact o pereche de sandale și două de balerini. 


asos shopping haul

Nu am avut niciodată probleme cu mărimile, știu exact cât port în raport cu măsurătorile de pe site și tot ce am achiziționat până acum de acolo s-a potrivit perfect. De asemenea, pozele postate pe Asos sunt reale 100%, au o grafică impecabilă, se pot vedea detalii legate de textură, culoare și descrierea aferentă pozelor sau filmulețelor cuprinde cam tot ce te-ar interesa despre produsul în cauză. Cam așa văd eu experiența Asos sau așa am văzut-o până în momentul de față pentru că la prima comandă din 2018 am avut parte de o surpriză cam neplăcută. 


asos sandals

➤ Sandalele au venit în cutia lor și au fost primele pe care am pus mână să le încerc. Trebuie să recunosc că am avut un mic șoc când am deschis capacul - sandalele mele portocaliu stins erau de fapt un portocaliu fluorescent. Nu m-am așteptat la asta, le văzusem cu totul altfel pe site. Într-un final, după ce mi-a trecut șocul, punându-le în picior mi-am dat seama că îmi plac la fel de mult ca și cele pentru care mă pregătisem eu mental să le primesc. Numărul este perfect, se așază bine pe picior, iar culoarea nebună este potrivită pentru vară. Mie nu mi-e frică de nicio culoare și pot să port orice cu plăcere, dar recunosc că am fost surprinsă să regăsesc ceva la care nu mă așteptam în colet. 


asos oranj sandals

asos shoes

 În sfârșit, dacă am rezolvat-o cu sandalele și într-un final abia aștept să vină temperaturile potrivite ca să le pot încălța, cu balerinii, care au venit ambalați în pungi individuale, lucru care de asemenea nu mi-a prea plăcut, am fost foarte dezamăgită. Încă de când am deschis punga mi-am dat seamă că este imposibil să îmi fie buni. Și într-adevăr, când i-am încălțat ambele perechi îmi sunt mari cu cel puțin un număr și jumătate. La așa ceva chiar nu mă așteptam, diferența de numere e mult, mult prea mare. 

diferența de numere dintre sandale și balerini

Încă nu m-am hotărât ce fac mai departe, există posibilitatea returului, dar trebuie să văd ce implică acest lucru, dat fiind faptul că magazinul nu este în România. 

Acum nu știu ce să fac pe viitor, deși am avut nenumărate experiențe pozitive, aceasta ultima parcă mi-a cam tăiat cheful de cumpărături pe Asos! 


Voi ce impresii aveți despre acest site?*********


Zilnic mă puteți găsi pe contul meu de instagram @simonatucu! Vă aștept!

                               VintageLook


    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Părerea ta este foarte importantă pentru mine, iți mulțumesc pentru comentariu!