"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 17 septembrie 2016

Back to school - Timișoara 2016

Bine v-am regăsit!

2016 a fost un an foarte bogat în evenimente de beauty pentru că sâmbătă trecută la prânz am participat la cea de-a două întâlnire pe acest an a beauty bloggerilor din Timișoara/zona de vest, organizat de aceeași Lucia de la All that beauty things și Romina de la Nio's Beauty Corner. Într-o locație foarte drăguță, ne-am întâlnit din nou, de această dată la Back to school Event - unde am petrecut câteva ore foarte relaxante la o limonadă rece, o pizza delicioasă și o mulțime de discuții ca între fete. 






Ramona a venit cu impresionanta ei valiză de produse de make-up și ne-a făcut câteva demonstrații foarte utile cu privire la tehnica acuarelei și a creionului, ne-a arătat o grămadă de pigmenții foarte, foarte interesanți și alte farduri cu texturi și nuanțe superbe, de care pur și simplu ne-am îndrăgostit. Eu mi-am făcut din nou un wishlist deși mi-am promis solemn că nu voi mai investi atât de mulți bani în cosmetice. 







Alături de noi au fost din nou o mulțime de sponsori cu produse minunate pe care abia aștept să le încerc: 

Bioderma cu celebra apă micelară Sensibio H2O pe care nu am încercat-o până acum, fiind primul produs pe care l-am introdus în testare imediat ce l-am primit. Fiind considerată cea mai bună apă micelară de pe piață, curiozitatea mea a fost justificată. Ce impresii mi-a creat până în acest moment? Nu pot decât să spun că îmi place foarte mult!!!




Complexul Apicol Veceslav Harnaj ne-a adus un pachețel absolut încântător cu miere de albină în trei variante - miere de flori de tei, miere polifloră și miere de flori de salcâm - sub denumirea Degustare Gourmet. Pachetul arată minunat și îmi pare ideal pentru a fi făcut cadou. Alături de borcănele de miere am primit și două produse Apidermin - cremă de mâini și balsam de buze. 




Melkior ne-a încântat din nou cu trei produse cosmetice - rimelul I feel pretty, un fard de pleoape în nuanța Vintage Rose și un ruj în nuanța Pink Attitude. 



Ziaja ne-a oferit două produse din gama Cashmere - o cremă de duș și o cremă pentru mâini, o mini pastă de dinți pentru dinți sensibili și o mulțime de mostre cu cremă colorantă cu SPF 50. Abia aștept să le încerc!


Bioten ne-a oferit o cremă de față pentru ten uscat și sensibil, cremă pe care am început deja să o folosesc. A venit într-un moment foarte bun pentru că simțeam nevoia unui produs puternic hidratant pentru anumite porțiuni mai uscate de pe față. Deocamdată mă declar foarte mulțumită de produs, este foarte hrănitoare, dar se absoarbe relativ rapid în piele, ceea ce mă bucură nespus. O folosesc uneori chiar și dimineața sub machiaj.

Sponsor al evenimentului a fost și Solaris, însă produsele au ajuns puțin mai târziu, motiv pentru care vi le voi prezenta într-o postare separată. 


Mulțumesc, tuturor sponsorilor, mulțumesc Lucia și Romina pentru organizare!!

Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc un weekend minunat în continuare!!



VintageLook



2 comentarii:

  1. Ce frumoasa esti, iti sta minunat cu parul asa cret! Ati avut parte de o gramada de bunataturi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar am fost rasfatate cu produse minunate! :)
      Iti multumesc mult pentru aprecieri, si mie imi place mult cum imi sta cu parul cret/ondulat, dar nu reusesc sa-l coafez asa de des precum as vrea...
      Te puuuup!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!