"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 10 aprilie 2016

Set pentru sprâncene Real Techniques - merită cumpărat sau nu...?

      

      DIN SERIA: CUMPĂRĂTURI IHERB


     Din cele cinci produse din wishlist-ul meu iHerb postat la finalul anului trecut, am reușit să achiziționez doar două produse, mai exact crema Mad Hippie 12 Actives cu peptide și resveratrol despre care v-am vorbit aici și pensula evantai Ecotools pe care v-am prezentat-o aici. M-am răzgândit cu privire la setul de pensule Ecotools, deși l-am comandat pentru sora mea și trebuie să menționez că arată absolut grozav, iar în schimb am ales un alt set de instrumente pentru machiaj și îngrijire, mai exact Real Techniques by Samantha Chapman, Brow Set, Eyes, 5 Tools + Case.

Fără caseta din plastic, arată așa:

De mulți ani caut o pensetă bună, la un calcul superficial, cred că am cheltuit sute de lei pentru pensete de tot felul, unele mai scumpe, altele mai ieftine, doar-doar voi găsi una potrivită. Setul Real Techniques, după experiența pozitivă pe care am avut-o cu circa 85-90% din pensulele pe care le-am achiziționat de la acest brand, mi s-a părut o idee minunată. Nu există prea multe review-uri pentru acest set pe iHerb, dar am riscat și l-am cumpărat. 
Recunosc că partea de pensule nu m-a interesat foarte tare, deși nu îmi prisosesc pentru că designul înclinat și dimensiunea (mai redusă) mi se par a fi foarte potrivite pentru ceea ce caut eu de la astfel de produse. Totuși cele două pensete au constituit factorul principal care a determinat într-un final decizia de cumpărare.


Așadar, precum se poate lesne observa din imaginile mele, setul conține două pensete - una clasică, cu marginea înclinată și una cu vârf ascuțit, și trei pensule înclinate pentru sprâncene, cu specificații diferite. 


Cele trei pensule sunt cam tot ce ai nevoie pentru definirea sprâncenelor, de fapt ca să fiu sinceră pensula smudge ” slanted arch definer” nu mi se pare deloc un must-have în ceea ce privește definirea și conturarea sprâncenelor și nu am folosit-o până acum. De fapt până și specificațiile de folosire din filmulețul de prezentare mi se par a fi o mare aiureală, motiv pentru care nu v-aș sfătui să o luați în calcul dacă vă doriți să achiziționați acest set, nu vă va fi prea utilă.


Cu excepția ei, celelalte două pensule îmi plac, forma înclinată facilitează mânuirea, iar ele în sine au aceeași calitate cu care pensulele Real Techniques ne-au obșnuit - impecabilă. Niciun fir care să cadă, peri sintetici de bună calitate, etc. 


Pensula în unghi este cea destinată aplicării fardului de sprâncene. Are ținută, flexibilitate exact atât cât trebuie pentru o astfel de operațiune. Este destul de groasă, de deasă, motiv pentru care nu o văd bună și pentru aplicarea eyeliner-ului, decât dacă vă plac liniile grafice cu personalitate.
Periuța este micuță, cam jumătate din dimensiunea unei periuțe normale - utilă pentru pieptănarea sprâncenelor și pentru blending, după ce am aplicat culoarea de umplere. 

Cam atât am avut de spus despre cele trei pensule, dacă aveți întrebări suplimentare cu referire la detalii pe care nu le-am atins în articol, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție. 
Trecând la cele două pensete, motivul principal pentru care am ales acest set...ei, bine, aici treaba se complică puțin. Realizate din oțel inoxidabil, cele două pensete ar trebui să ofere cam tot ce ai nevoie pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite și pentru stilizarea sprâncenelor. 
Din păcate penseta clasică nu este nici pe departe cea mai bună pensetă pe care am încercat-o, ci una obișnuită, care, deși îndepărtează firele de păr fără să le rupă (chiar le smulge din rădăcină), nu se descurcă minunat cu cele abia crescute, pentru că, din păcate, nu este o pensetă de o așa mare finețe. 
Penseta cu vârf ascuțit este mai bună din punct de vedere calitativ decât cea clasică, cu ajutorul ei smulg firele de păr foarte subțiri, care au tendința să se rupă sub forța exercitată de o pensetă clasică, dar și firele de păr abia crescute, dar nu în maniera în care a făcut-o cea mai bună pensetă pe care am avut-o și care mi-a devenit un soi de etalon pentru tot ceea ce am încercat ulterior. 

În concluzie, din punctul meu de vedere, cei 20 de dolari pentru acest set nu se justifică. Cele trei pensule pot fi foarte ușor înlocuite cu variante mult mai ieftine cu care veți obține cu certitudine aceleași rezultate, iar cele două pensete sunt doar două pensete bune, dar nu deosebite. La fel, cred că se pot găsi înlocuitoare mult mai ieftine și pentru acestea două. 
Setul, dacă vă tentează totuși cumva, îl puteți achiziționa de aici.


--------------------------------------------------------------


Dacă sunteți la prima comandă iHerb, folosind codul meu VUC076 aveți o reducere de 5$. Codul meu este deja inclus în link-urile de mai sus, iar dacă veți adăuga un produs în coș, veți vedea automat reducerea la calculul totalului.
Pentru achitarea contravalorii produselor aveți nevoie de un card Visa sau Mastercard în lei. 

Transportul cel mai ieftin costă în jur de 4 dolari.
Ca să vă încadrați la acest tip de transport aveți două condiții de îndeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie să depășească suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depășească 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care aparțineți, din cartierul vostru și nu veți plăti nicio altă taxă suplimentară.

____________________________________________________


Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


VintageLook

8 comentarii:

  1. Bine de stiut...chiar ma gandeam daca sa il cumpar sau nu :) multumim :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine m=a tentat pentru că arată fain și pentru că pensulicile sunt deosebite, dar de ceva vreme nu mai fac shopping impulsiv și m-ai salvat cu review-ul tău :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din punctul meu de vedere nu merita 20 de dolari, dar nah, sunt sigura ca sunt si cliente foarte multumite de achizitie :)
      Puup!!

      Ștergere
  3. De arătat, arată foarte bine atât cele trei pensule cât și pensetele, dar dacă sunt mediocre ca si calitate atunci cei 20$ merita cheltuiti pe altceva mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vad lucrurile exact la fel, ma gandesc la o gramada de alternative pe care le puteam folosi pentru a cheltui cei 20 de dolari...asadar eu nu l-as recomanda, dar e doar parerea mea personala.. :)

      Ștergere
  4. Chiar dacă îmi plac mult pensulele RT, de când am văzut setul ăsta prima oară am rămas indiferentă, nu m-a convins. Doar mânerele pensulelor mi se par interesante, dar nu aș lua setul doar pentru atât, tot mai mult pentru pensete l-aș fi luat și eu dacă erau bune, însă dacă nu te-au mulțumit nici ele... atunci mai bine nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe mine nu m-ar fi miscat, daca nu eram in cautarea unei pensete bune. Dat fiind faptul ca e vorba despre RT, m-am gandit ca sigur vor fi perfecte cele doua pensete, dar din pacate, chiar sunt mediocre, iar pentru pensulele acelea nu merita sa cheltuiesti 20 de dolari. Cel putin asta e concluzia mea! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!