"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 10 aprilie 2016

Rochia petrecută ideală

                Rochia petrecută (wrap dress) a fost creată de Diane von Furstenberg și a apărut pe podiumurile de modă în anul 1972. Din acel moment și-a găsit rapid un loc în garderoba multor celebrități, artiste și capete încoronate, dar a fost primită cu același entuziasm și de către femeile obișnuite, mai ales în contextul în care avantajează cam orice siluetă, dar mai ales cele cu forme mai voluptoase, punând, poate cel mai bine, în evidență un bust generos și creând acel aspect de siluetă clepsidră. 


Pentru mine rochia petrecută supremă este cea purtată de Cristina Spătar în anul 2006 în clipul Totul pe o carte (cu Grasu XXL) - o rochie galbenă petrecută superbă, accesorizată cu o curea aurie în talie, rochie care, uite, chiar și după 10 ani, mi-a rămas în minte, raportându-mă mereu la ea, de fiecare dată când un model similar îmi atrage atenția. Din câte îmi amintesc eu bârfele de la vremea aceea, rochia e model Armani și a costat câteva mii de euro. Pff, cât de frumoasă mi se pare încă!!

Cea mai frumoasă rochie petrecută pe care am văzut-o în ultimul timp este aceasta - rochia petrecută aurie Roserry (link), produsă în România și aflată în prezent la reducere (49%) pe site-ul unde îmi clătesc eu ochii cu toate nebuniile (bine, recunosc, mai ales cu genți...). 



Rochia are acea lungime perfectă pentru acest model, până la genunchi și este confecționată din paiete pe tulle elastic, cu fermoar ascuns la spate (are căptușeală mini). 
Varianta petrecută bleaumarin este și ea la fel de impresionantă, iar pe site mai există încă trei variante de culoare, printre care și un roșu aprins. Totuși preferata mea rămâne cea aurie. 



Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm



VintageLook

7 comentarii:

  1. Este fabuloasă rochia purtată de Cristina Spătar, îmi amintesc perfect cât de fascinată eram de ea atunci când a apărut videoclipul, mi se părea cea mai sexy și stilată rochie :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, deci si tu iti amintesti de ea, a creat ceva isterie la vremea ei :P

      Ștergere
    2. Da, absolut! Rețin că artista (regina r&b :D) purta doar haine scumpe și să se vorbea prin toate revistele despre acest lucru.

      Ștergere
  2. Aceea rochie sau mai bine zis "Rochia aia galbena" asa mi a ramas mie in minte de acum multi ani cand mi ai aratat o de n ori :)
    Si acum e la fel de frumoasa si la moda ca si atunci, nu a imbatranit ;).
    BTW imi place mult si varianta Romaneasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai tin minte, inteleg ca te-am innebunit cu ea acum 10 ani? :))) Uite, inca imi place la fel de mult si as purta-o cu maxima placere :D

      Ștergere
  3. Imi place acest gen de rochie si cred ca modelul m-ar avantaja!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ar avantaja orice fel de silueta, chiar si una mai subtire ca a mea, e minunat modelul acesta :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!