"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 23 februarie 2016

Cea mai recentă comandă bonprix - două outfit-uri de februarie

Bine v-am regăsit!

De mult timp nu am mai postat și nu v-am mai arătat imagini cu outfit-urile mele, și asta pentru că, așa cum am spus la începutul anului, timpul rece de afară nu m-a prea încurajat în acest sens, însă primăvara timpurie cu care a debutat februarie, precum și ultima comandă bonprix, mi-au redeschis apetitul pentru distracția care vine de fiecare dată la pachet cu ședințele foto realizate pe fugă prin parcurile gri ale Timișoarei.

În acest sens am pregătit două outfituri care pornesc de la două elemente clasice, de bază în garderoba oricărei femeie – jeansii și tricoul/maioul negru. Ambele outfit-uri includ câte un articol din ultima comandă bonprix despre care aminteam mai sus, într-o încercare de a construi două ținute distincte, dar ambele potrivite pentru un început de primăvară.  


Așadar, pasionată în continuare de printul piele de șarpe, după ce am devenit mândra posesoare a minunaților pantofi stiletto snake print pe care îi știți din postarea mea de anul trecut, am reușit să îmi achiziționez și o pereche de balerni cu același motiv, o curea vintage din piele de piton și mai nou această geantă superbă cu același print snake din categoria genți bonprix. Design-ul clasic, pielea ecologică și mărimea medie o fac ideală atât pentru ținutele mele office de fiecare zi, cât și pentru look-uri ușor mai sofisticate pentru timpul petrecut în afara job-ului. 


Este de la sine înțeles că a devenit foarte repede geanta mea preferată în momentul de față. Are un singur compartiment spațios prevăzut cu fermoar, accesorii aurii pentru prinderea mânerelor, iar in interior posedă un buzunar cu logo-ul bpc, și el cu închidere prin fermoar. 



Geanta, precum lesne se observă din poze, este cartonată, are ținută și este foarte ușoară ca greutate. Pentru că printul este destul de îndrăzneț, atât pe față, cât și pe verso, eu recomand ca întreaga ținută să fie construită având ca centru de interes această geantă, pentru confortul și siguranța unui outfit corect și echilibrat. 


Bineînțeles, curajoasele se pot juca cu diverse printuri, culori puternice și alte elemente creative. Eu m-am riscat doar cu un oranj viu, un contrast frumos cu griul de februarie.


Pentru cel de-al doilea outfit, am păstrat cele două elemente de bază – blugii și tricoul, și am schimbat pantofii clasici cu toc de 9 cm cu botine cu toc înalt de 12 cm, geantă casual de tip sac din fâșii de piele, iar din categoria pulovere bonprix am ales o jachetă tricotată supradimensionată, ideală pentru diminețile mai friguroase din această iarnă blândă. Mărimea cea mai mică, 32 în cazul meu este destul de mare, așa că vă rog să luați în calcul acest aspect. Eu am 1.73 m, iar lungimea, așa cum se poate vedea din poze este undeva la jumătatea coapsei. 


Jacheta mea bej este moale, foarte plăcută la atingere și extrem de călduroasă. Nu posedă nasturi sau alt sistem de prindere, dar îi puteți adăuga foarte simplu o curea în talie pentru un look și mai interesant.


Livrarea bonprix a durat circa 10 zile, din momentul plasării comenzii, de obicei cam acesta este termenul de așteptare pentru acest magazin online, iar dacă sunteți la prima comandă puteți beneficia de un voucher de 20 de lei prin înscrierea la newsletter. De asemenea, din experiență, vă pot asigura că în mod permanent există diverse campanii cu transport gratuit pentru comenzi de peste 100 lei. Eu am câteva comenzi la activ și am fost mereu foarte mulțumită de calitatea produselor achiziționate, dar e drept că m-am învârtit mai mult în sfera articolelor casnice și a pantofilor, și mai puțin în cea a hainelor.  



Așadar, care este outfit-ul vostru preferat? 
Ce experiență aveți cu produsele bonprix?



VintageLook 

36 de comentarii:

  1. jachetă tricotată supradimensionată e dementiala <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Ma bucur mult ca-ti place, e si atat de confortabila!!!
      pup!

      Ștergere
  2. You look absolutely amazing sweetheart. Love it!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa geanta, am remarcat-o din prima. Imi place prima tinuta cea cu sacoul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, si mie tot prima tinuta imi place cel mai mult, ma reprezinta cel mai bine! Puup!

      Ștergere
  4. Nice blazer!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    RăspundețiȘtergere
  5. La inceput voiam sa spun ca geanta e preferata mea dar acum zau ca nu ma pot decide.
    Jacheta mi se pare atat de frumoasa incat m-am indragostit pe loc!
    Sa te bucuri de ele pentru cat mai mult timp! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca jacheta e foarte pe stilul tau, te vad imbracata asa :P
      Iti multumesc frumos, draga mea! Te imbratisez!!

      Ștergere
  6. nu sunt fana genti, dar jacheta arata foarte bine, mai ales pe tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma gandeam eu ca parerile vor fi impartite, eram curioasa care dintre cele doua outfituri prinde cel mai bine, pentru ca sunt foarte diferite:P
      Iti multumesc frumos, te pup, Gabriela!

      Ștergere
  7. Imi era dor de astfel de postari :D Imi place tare mult primul outfit, cu gecuta oranj, e superba! Sa te bucuri de gentuta noua. Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, si mie imi era dor de o astfel de postare, ma bucur mult ca-ti place primul outifit, e si preferatul meu! Si eu te pup, draga mea!! :)

      Ștergere
  8. esti superba si iti sta bine oricum!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, sunt cateva ipostaze in care nu-mi sta bine, dar nu le pun pe blog :))) Esti o draguta, Coco, ca de fiecare data, te pup!! Multumesc mult pentru aprecieri!

      Ștergere
  9. Superbe tinute,arati minunat draga Simona!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet, Gabriela, tot timpul esti o draguta!! Pupici!

      Ștergere
  10. Prietenele mele sunt fane bonprix, au facut colectie de rochite si costume de baie. Calitatea este ireprosabila. Am si eu un costum de baie intreg si o rochita ;)).
    Cu ocazia asta am vizionat si gentile si sunt chiar dragute. Si eu tot dupa de-astea incapatoare ma uit.
    Am o comanda pe drum dar chestii casnice de data asta :D.
    Esti o frumoasa, imi plac combinatiile tale si mai ales sacoul acela portocaliu.
    Te pup Simo, arati atat de bine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt fan bonprix, dar tot la fel, pe chestii casnice mai mult, haine nu am prea comandat, in schimb sunt abonata la lenjerii de pat :P
      ma bucur mult ca-ti plac combinatiile mele, abia astept sa se incalzeasca mai bine afara ca sa ma pot bucura mai mult de sacoul ornaj. Il am de mult timp, dar nu l-am prea purtat.
      Te pup si eu, draga mea, iti multumesc mult!

      Ștergere
  11. Ioooi, ce drăguță e jaceta asta :D Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, Ioana, e si foooooarte confortabila si calduroasa! :)
      Puup si eu!

      Ștergere
  12. Prima tinuta imi place mult! Geanta e interesanta dar mie sacoul mi-a atras atentia mai mult! :P E superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, eram sigura ca prima e si pe stilul tau, la fel si in cazul meu! Nu stiu daca am mai postat ceva cu sacoul asta pe blog, dar ma bucur ca e popular, o sa-l port mai des :P
      Puup!

      Ștergere
  13. Ti-ai ales niste produse dragute! Geanta este specifica personalității tale iar pufosenia se poarta foarte mult si am vazut-o la multe persoane! Iti vin perfect desi spui ca haina iti este mare. In poze nu se vede chiar asa. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, chiar se potriveste perfect personalitatii mele geanta aceasta, ai mare dreptate :P
      Ma bucur sa aud de asemenea, ca e asa de indragita pufosenia, nu am mai vazut-o pana acum la nimeni :P Marimea aceasta mica cred ca merge pana la cel putin M, poate chiar peste, e destul de larguta.
      Pup si eu, multumesc pentru vizita!!!

      Ștergere
  14. Frumusica! ♡
    Îmi place sacoul & blugii, iti vin perfect. Ești ca o păpușă ^_^
    Și eu am postat de curând un Outfit Bonprix ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dulce esti, iti multumesc frumos pentru aprecieri! Ma bucur ca iti plac alegerile mele, vin si eu in vizita cat de curand!!! :)
      Puup!!!

      Ștergere
  15. geanta chiar arata interesant si se potriveste de minune cu portocaliul sacoului :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am un sacou identic pe albastru royal, cred ca merge de minune si acela cu geanta, abia astept sa se mai incalzeasca putin afara ca sa le pot purta impreuna! :P

      Ștergere
  16. Foarte frumoase outfiturile, m-am invartit chiar zilele trecute pe site, au bluze deosebite, m-am uitat la ghete si pantofi, dar si la jachete. Au meritul ca ofera modele foarte frumoase chiar daca unele sunt putin mai scumpe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul meu, cardiganul este primul articol din sectiunea "imbracaminte" pe care l-am luat de pe bonprix, insa la pantofi si lenjerie de pat, unde am mai multa experienta de shopping, pot sa spun ca sunt foarte multumita de calitate, chiar daca, asa cum spui si tu, unele preturi sunt putin mai mari.
      Ma bucur mult ca-ti plac alegerile mele, te pup, draga mea, seara frumoasa! :)

      Ștergere
  17. ambele tinute imi plac tare mult. gentuta e foarte frumoasa si eleganta, iar sacoul portocaliu imi aminteste de al meu. trebuie sa il scot mai des la plimbare. :D

    jacheta tricotata arata tare bine si imi place cum ai integrat-o in tinuta. :D
    pupici!


    http://cherryqueendee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, ai si tu unul portocaliu, cred ca e identic, nu-i asa? :)))
      Multumesc mult, draga mea, te puup!!

      Ștergere
  18. Foarte frumoase tinutele. Imi plac mult si botinele.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!