"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 16 decembrie 2015

O nouă experiență Sammy Dress – pantofii stiletto snake print cu talpă roșie

         Vă mai amintiți superbii mei pantofi stiletto turcoaz pe care i-am purtat anul trecut într-una dintre postările mele de tip outfit? Dacă nu știți despre ce vorbesc, aici îi puteți admira în toată splendoarea lor! Deși au costat extrem de puțin, pantofii turcoaz sunt una dintre cele mai inteligente achiziții pe care le-am făcut eu în materie de pantofi și una dintre cele mai frumoase surprize în ceea ce privește colaborarea cu site-urile asiatice. Spun asta deoarece e plin internetul de poze de tip ”ce am comandat și ce am primit”, cred că este și o pagina de facebook creată exact în acest scop, poze care demonstrează faptul că unele dintre imaginile de pe site-urile asiatice nu au nicio legătura cu ceea ce ajunge acasă după circa o lună de așteptare. A devenit cumva o loterie cu achizițiile de pe aceste site-uri, care își măresc numărul în mod constant, iar un preț prea mic pentru un articol interesant e de ajuns să te pună pe gânduri. Experiențe similare am avut și eu de-a lungul timpului în cadrul diverselor colaborări pe care avut cu astfel de magazine online, motiv pentru care în prezent caut articole care, pe lângă pozele de prezentare, au și galerie de imagini cu poze urcate de către clientele care au achiziționat articolele respective. O să vedeți că și în acest caz sunt cumpărătoare foarte încântate de achiziția făcută, deși produsul în sine nu are nicio legătură cu imagina de bază, din prezentare. Pentru mine însă este suficient să nu îl achiziționez. De asemenea mă folosesc de google pentru a căuta pozele unui articol și în alte oferte, unde pot găsi pozele cumpărătoarelor sau altele mult mai apropiate de realitate. Mai sunt și fashion bloggerii care au purtat articolele respective și care reprezintă un important factor în decizia de cumpărare, pentru că în postările lor poți vedea cel mai bine dacă ți se potrivesc sau nu respectivele haine. 

         Despre site-ul Sammy Dress am vorbit de mai multe ori de-a lungul timpului. Sunt întrebată uneori dacă merită să îți cumperi haine de pe acest site, iar răspunsul meu include întotdeauna ceea ce am afirmat mai sus. Eu personal mă ghidez mult după pozele atașate de către cliente și le evit pe cele mult editate sau insuficiente ca detalii. Am mai multe articole pe care le-am achiziționat de aici și pe care le port în mod constant. Aș aminti, pe lângă pantofii prezentați mai sus, rochia din dantelă sau jacheta din jeans, trei articole care îmi sunt foarte dragi.

          La această colaborare trebuie să recunosc că nu am ținut deloc seama de regulile despre care am vorbit în paragraful anterior, și gândindu-mă la superbii mei pantofi turcoaz, am hotărât să merg pe o altă pereche, în speranța că voi avea același noroc și mă voi alege cu o nouă pereche de stiletto snake print. La fel am procedat și cu a doua alegere, despre care o să vă vorbesc într-o altă postare.
Așadar aceștia sunt noii mei pantofi cu talpă roșie:


Pozele sunt făcute săptămâna trecută, mult soare în Timișoara, prea mult pentru luna decembrie, dar minunat din punctul meu de vedere. Vremea călduță mi-a permis o ținută mai lejeră pentru aceste poze, dar nu și pentru vreo plimbare pe străzile Timișoarei.



             Mi-am dorit mult o pereche de pantofi cu acest print și iată că am avut ocazia să intru în posesia lor. Sunt mulțumită de felul în care arată cu excepția accentelor sclipicioase pe care nu le-am văzut în pozele de prezentare. Nu sunt foarte evidente, dar recunosc că mi-ar fi plăcut să nu le posede. În rest numai de bine și de această dată. Eu port 36 ½ astfel încât mi-am ales mărimea 37, iar perechea aceasta mi se potrivește perfect. Contrar aspectului ușor intimidant și spre deosebire de pantofii turcoaz, aceștia sunt foarte comozi, îi pot purta liniștită 8 ore la serviciu, fără să simt că fac vreun efort prea mare.


Vă las cu mai multe poze și aștept părerea voastră despre noua mea achiziție, dar și despre experiențele voastre cu site-urile asiatice.

Am purtat:
Cămașă Antilia Femme
Sacou Romwe
Jeans Bershka
Pantofi AICI
Geantă random



Vă las cu un colaj draguț pe care l-am realizat cu ajutorul unui articol dintr-o revistă de modă din 1936 în care Elsa Schiaparelli ne învață cum ar trebui să ne alegem pantofi. Ei, ce spuneți?!


Aștept feedback-ul vostru în căsuța de comentarii. De asemenea, dacă v-a plăcut postarea mea, un share pe facebook mi-ar fi de ajutor!


VintageLook



Mă găsiți și aici:


Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


25 de comentarii:

  1. Pantofii sunt tare chic, talpa rosie este putin...neasteptata, surpriza vine cand urci treptele, evident! Sunt pata de culoare in tinuta ta in nuante mai sterse, ca de iarna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, e surprinzatoare talpa rosie, dar mai surprinzatoare sunt accentele acelea de sidef de pe suprafata pantofului pe care eu nu am reusit as le surprind cu aparatul foto. In realitate se vad mai intens. Mi-ar fi placut sa nu le aiba, dar asta este..
      Imi multumesc mult, draga mea pentru vizita! Te pup, duminica frumoasa! :)

      Ștergere
  2. Sunt foarte draguti pantofii :*. Nu ti- a fost frig imbracata asa? Mi se frig numai cand ma uit la poze :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, precum am spus in postare, a fost soare weekendul trecut si a fost in regula pentru o scurta sedinta foto, dar nu pentru o plimbare in sacou :))
      Au fost ultimele poze de genul acesta pe anul 2015!! :)
      Te pup, Corina, multumesc mult!

      Ștergere
  3. Îmi plac mult pantofii :D Și eu comand de multe ori de pe site-urile asiatice și exact aceleași criterii le urmăresc și eu, pozele clientelor sunt super utile :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, am vazut si chiar am experimentat treaba asta cu tot felul de cumparaturi esuate, motiv pentru care cred eu ca e foarte important sa ne asiguram ca ceea ce cumparam corespunde cu ceea ce ne dorim de fapt. Din pacate, cam asa sta treaba cu majoritatea site-urilor asiatice.
      Multumesc mult, Ioana, te pup!

      Ștergere
  4. Superbi pantofii! I-am admirat cu placere iar pozele sunt foarte reușite. Nu mi se par scumpi 15$ este un pret bun dar pe mine ma deranjează transportul. Se plătește pe greutate sau ceva de genul si ajunge cam mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ramona, ma bucur ca iti plac pozele mele. Intr-adevar, aici nu am mai specificat, insa pretul final al unui produs il poti vedea abia dupa ce pui articolul in cos si iti apare si costul transportului. Oricum preturile sunt bune si in aceste conditii, cel putin din cate imi amintesc eu de la cumparaturile anterioare, recunosc ca de aceasta data nu am verificat.
      Te pup, duminica frumoasa!

      Ștergere
  5. Imi place tinuta! Nu am pantofi cu printuri similare dar mi-ar placea. Nu stiu daca as rezista pe asa tocuri in schimb. Mai am ceva de ganul si sunt dezastru, abia rezist. Stau mai mult prin cuti :)).
    Imi place modelul pe care il porti si sunt foarte ieftini din cate vad.
    Te pup frumoaso, sa nu racesti :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am stiletto cu aceeasi inaltime a tocului si abia pot merge cu ei, insa acestia si inca unii nude sunt super din acest punct de vedere. Cred ca depinde si de calapod, habar nu am.
      Modelul acesta e foarte fain cu exceptia accentelor de sidef pe care nu am reusit sa le surpind in poze, mi-ar fi placut sa nu se vada, dar asta este, imi plac chiar si asa, iar faptul ca pot sa ii port mai multe ore chiar ma incanta.
      Te pup si eu, draga mea, multumesc pentru vizita!! :)

      Ștergere
  6. Pantofii arata impecabil, zau asa!
    Cu o silueta ca a ta, o tinuta de acest gen nu poate sa arate decat excelent!
    Pupici, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar sunt foarte faini, mi-am dorit mult o pereche cu un astfel de print, surpriza a venit cu accentele de sidef de pe print, pe care, precum spuneam mai sus, nu am reusit sa le surprind cu aparatul foto, dar m-am obisnuit pana la urma si nu m-au mai deranjat asa de tare.
      Iti multumesc mult pentru aprecieri, draga mea, esti o dulce:P
      Te pup si eu, duminica placuta!!

      Ștergere
  7. Nu am avut o experienta tocmai ok cu Sammydress, nici legat de produse, nici pe partea cu comunicarea! Insa am urmarit postarile tale cu articolele achizitionate de la ei si chiar mi-a placut ce am vazut. Pantofiorii albastri au fost preferatii mei, dar si acestia sunt extrem de frumosi.
    Sa stii ca incaltamintea comandata de mine de pe site-urile asiatice m-au surprins in cel mai frumos mod pana acum. Foarte ieftini, dar deosebiti de frumosi si bine lucrati!
    Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma mira experienta ta nu tocmai placuta, am vazut si eu poze ale clientelor care nu mi-au facut o impresie prea buna, dar recunosc ca am avut noroc sa fac cele mai bune alegeri. Surpriza in acest caz a venit odata cu sclipiciul de pe acesti pantofi, arata si pe site ceva, ceva, dar nu nu mi-am dat seama din poze ca el ar exista. Dupa ce am facut si eu pozele mele am realizat ca e foarte greu de surpins, cel putin cu camera mea. Dar oricum imi plac si nu imi pare nicio secunda rau de alegerea facuta.
      Iar acum ca spui de calitatea incaltamintei asiatice, trebuie sa recunosc si eu ca am cumparat numai lucruri ok, unele chiar foarte faine...la haine au fost problemele in cazul meu...
      Iti multumesc mult, frumoasa fata, te pup, duminica placuta!

      Ștergere
    2. Ah, mi-am adus aminte de o geanta banala, intr-una dintre colaborarile mele mai vechi, nu m-a impresionat cu nimic din cate imi amintesc...

      Ștergere
  8. You look amazing my dear! I love this kind of shoes very much!

    blog minimalissmo

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe tocuri asa inalte eu nu pot, dar pe tine te stiu si iti vine superb tinuta. Am balerini cu acest print, pe nude. :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si euuuu vreau baleriniiiii cu acest print!! Vaai, chiar vreau!!

      Multumesc mult, draga mea! Pupici muulti!!

      Ștergere
  10. super, imi plac tare mult pantofii...am si eu o groaza...din pacate nu pot sa-i folosesc :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, si eu am un morman de cutii cu pantofi, din pacate nu reusesc niciodata sa ii port pe toti intr-un sezon :P
      Multumesc mult, draga mea, pentru feedback!
      o duminica frumoasa!

      Ștergere
  11. Trebuie sa recunosc ca arata genial si iti vin de minune. Prima data i-am vazut pe insta si m-am indragostit de ei. Daaaar ...dar, eu am ceva nu animal print-urile. Nu pot sa le port. Nu stiu, dar nu le suport pe mine. Am o reactie tare ciudata, incep sa ma incalzec si sa ma manance pielea. Chiar daca stiu ca print-ul este faux, dovleacul meu ramane la ideea "that was an animal! don't wear it". Stiu, suna tare ciudat, dar raman la admirat. Chiar sunt frumosi si iti dau un aer de femme fatale~
    Pup Simona! Beautiful as always :* ❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uhh, daa, deci inteleg ca nu porti piele naturala sub nicio forma?! In cazul de fata, te asigur ca e ecologic toata ziua printul meu, chiar mai are si ceva sclipici in plus :P Probabil daca i-ai vedea in relitate nu cred ca ai avea nicio rezerva in ai purta. Trebuie sa te gandesti ca ne folosim de resursele naturii pentru inspiratie si nu pentru valorificare si atunci cred ca poti redescoperi bucuria de a purta si astfel de piese, zic eu :P
      Iti multumesc din suflet pentru aprecieri, foarte interesanta perceptia ta despre mine, niciodata nu as pune "eu" si "femme fatale" in aceeasi propozitie, nici nu mi-ar trece prin cap asemenea asociere, asa ca nu pot decat sa ma bucur ca am reusit sa transmit asta cu ajutorul acestor pantofi :) Iti multumesc mult inca o data! Te pup, sa ai o duminica frumoasa!

      Ștergere
  12. Arati grozav si imi plac mult alegerile tale vestimentare.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!