"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 2 ianuarie 2013

La multi ani!


Dragile mele,

            Cum va simtiti in 2013? Sper ca ati avut parte de momente deosebite la trecerea dintre ani, ca ati petrecut si v-ati simtit bine in mijlocul personelor dragi voua, insa sper ca ati avut putin ragaz sa priviti cu bucurie si spre anul care a trecut, spre momentele frumoase, unice pe care 2012 vi le-a adus, pentru ca cel mai frumos, zic eu, este sa privim in spate cu recunostinta si in fata cu speranta.

            Caracterul meu vesnic orientat spre trecut nu m-a lasat nici de aceasta data sa nu fac un bilant general al anului pe care tocmai l-am incheiat si cu bucurie pot sa spun ca a fost unul dintre cei mai importanti ani din viata mea. Am trait experiente unice, am plans mai mult de bucurie si mai putin de tristete, am intalnit oameni deosebiti care au avut un rol major in evolutia mea personala, am invatat sa iubesc si altfel, mai profund si mai intens, sa iubesc omul si nu iubirea, am invatat ca binele si raul sunt doua constante ale vietii noastre si ca ele se afla intr-o permanenta relatie de interdependenta, ca fara rau nu am reusi niciodata sa apreciem binele, am invatat cum sa cer atunci cand imi doresc ceva si am fost martora de atatea ori la visuri implinite. Am invatat ca nu e nimic in neregula daca vreau sa renunt la un drum pe care l-am inceput candva plina de sperante si promisiuni fata de mine insami, ca din punct de vedere conceptul nu e nimic gresit in a te razgandi si a renunta la anumite principii de viata si planuri, din moment ce ele nu ne mai reprezinta. Totul este schimbare, evolutie, iar inceperea unui alt capitol de viata, nu inseamna inconstanta, slabiciune, ci doar forta interioara de a primi cu bucurie si cu recunostinta schimbarea in viata ta.

            Am reusit si in acest an “sa cad” de cateva ori, insa m-am ridicat de fiecare data cu o mai mare constientizare de sine, astfel incat am reusit sa integrez in experienta mea personala de viata, fiecare piedica si opreliste, intelegandu-i rostul, cauza si mesajul. Am pierdut din viata meu oameni pe care i-am iubit cu sufletul curat, insa 2012 a fost anul adevarului si al durelor transari ale acestuia, al debarasarii de bagaje inutile, anul in care cartile au fost etalate, intr-un fel sau altul nimeni nu a putut sa reziste in preajma mea in acest an, fara sa-si dezvaluiasca adevaratele intentii in raport cu mine, si chiar daca unele actiuni m-au ranit, sunt multumita ca ele s-au petrecut si pot sa merg in continuare pe drumul meu “cu adevarul in buzunar”. Intr-un final ma bucur si ii sunt recunoscatoare lui Dzeu pentru fiecare lacrima pe care am varsat-o, indiferent daca aceasta a fost de bucurie sau de durere, pentru multiplele momente in care mi-a aratat dragostea Sa nemarginita, pentru raspunsurile pe care mi le-a oferit fara intarziere la intrebarile mele si pentru oamenii minunati pe care i-a a dus in viata mea.

            Pentru 2013 nu am multe planuri, imi doresc enorm de mult un singur lucru, mi-am concentrat inca de anul trecut intreaga energie in indeplinirea acestui deziderat, iar reusita consider ca va fi unul dintre stalpii fericirii mele. In rest ma rog mult pentru sanatate si intelepciune, recunosc cu rusine ca mi-au trebuit vreo 30 de ani ca sa inteleg ca cel mai important combustibil necesar parcurgerii drumului spre fericirea absoluta, il reprezinta intelepciunea.  Imi doresc sa pot deveni mai buna, sa nu mai judec si sa nu mai am asteptari de la oameni.

            Voua, citoarelor mele dragi, va doresc sa traiti 2013 cu intensitate, ancorate in realitate si  adevar, sa primiti iubire din toate sursele posibile, miracolul iubirii vine in forme variate, astfel incat va doresc sa o puteti primi cu sufletele deschise, iubirea este adevaratul panaceu, este balsamul care vindeca orice rana a sufletului si durere a mintii. Sa fiti inconjurate de oameni curati in gandire si in simtire, sa traiti fara constrangeri, prejudecati si false convingeri, sa aduceti bucurie in viata voastra si a celor din jurul vostru.

Va multumesc tuturor pentru implicarea pe care ati avut-o anul trecut in viata mea, pentru fiecare moment in care m-ati facut sa zambesc sau sa vars o lacrima de bucurie, pentru gandurile frumoase sau gesturile altruiste pe care le-ati facut in nenumarate randuri pentru mine, pentru toate lucrurile pe care le-am invatat de la voi si pur si simplu pentru prezenta voastra in viata mea!!!

La final va las cu un peisaj de iarna pe care l-am surprins luna trecut in drum spre casa, cand ma intorceam de la serviciu (mi-am amintit cu aceasta ocazie de ce imi placea odata iarna - credeam cu tot sufletul meu de copil in povesti  :-) 
La multi ani!


VintageLook  




40 de comentarii:

  1. La multi ani, Simona! Exact asa gandeam si eu inainte, pe principiu ca a te razgandi, a-ti schimba decizia echivaleaza cu o mica infrangere personala (sunt o persoana destul de incapatanata de fel). Doar ca uneori trebuie sa simti subtilitatile unei situatii si sa alegi ce este mai bine pentru tine pas cu pas.

    Sa ne dea Domnul numai lacrimi de fericire anul acesta, pentru mine 2012 a fost pe jumatate negru, am pierdut oameni dragi si am asistat la suferinta unor persoane apropiate, cred ca sentiment mai groaznic ca acesta n-am trait in viata mea. Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, foarte frumos ai spus, Alice, cu cat esti mai incapatanat cu atat iti este mai greu sa iei lucrurile asa cum vin, fara sa te simti infrant sau sa te acuzi de neputinta in momentul in care esti pus in situatia in care trebuie sa renunti la ceva. Poate si varsta aduce intelepciune, nu? :)

      Partea a doua a comentariului tau m-a intristat, eu am pierdut oameni dragi doar prin prisma faptului ca nu mai fac parte din viata mea, insa este ingrozitor sa asisti la plecarea ireversibila a oamenilor pe care ii iubesti, niciodata nu cred ca vom putea fi pregatiti pentru asa ceva.
      Sper, in conditiile acestea, sa ai parte de un an in care, asa cum spui si tu, sa plangi numai de fericire!
      Imbratisari calde de la mine! :)

      Ștergere
  2. La multi draga mea Simona!Ca de obicei, cuvintele tale imi merg direct la inima si de data aceasta,m-au umplu de optimism!
    Iti trimit pupici si imbratisari sincere!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din suflet daca te-au inspirat chiar si in cel mai marunt mod, cuvintele mele, sa ai parte numai de impliniri si muuulte bucurii anul acesta. :)
      Pupici si imbratisari si de la mine! :)

      Ștergere
  3. How much snow! Seem a fairytale you know:) Happy new year Simona! Wish you a happy one!! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you, Lilli, wish you a happy new year and all the best for 2013!! Kisses!! :)

      Ștergere
  4. La Multi Ani!!! un 2013 plin de bucurii iti doresc! Si la cat mai multe articole pretioase

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea, Adina, cu putina inspiratie si de la bloggeritele mele preferate, sper sa reusesc articole cat mai pretioase :P
      Iti doresc acelasi lucru! Calde imbratisari! :)

      Ștergere
  5. La multi ani, draga mea! Iti doresc un 2013 minunat! Cuvintele tale mi-au mers direct la inima! Si eu imi doresc sa pot deveni mai buna, sa nu mai judec si sa nu mai am asteptari de la oameni, asa voi trece mai usor peste dezamagiri ... Te pupicesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Domnul sa avem parte de o constiinta mai curata in noul an, ma bucur pentru faptul ca "ai simtit" cuvintele mele, iti doresc si eu un 2013 plin de impliniri si bucurii!
      Te pupacesc si eu! :)

      Ștergere
  6. La multi ani inca o data!Sa stii ca te inteleg perfect, si eu raman blocata in amintirile din trecut si mereu le asociez cu prezentul incercad sa gasesc intre ele un gram de asemanare sau macar sa ma simt la fel ca atunci cand le-am trait.Nu mereu reusesc si asta ma deprima.Ma deprima si faptul ca ma gandesc ca nu vor mai fii astfel de momente, uitand ca de fapt vin altele mai frumoase:)Oricum, sper ca 2013 sa iti aduca linistea si iubirea de care ai nevoie!
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, draga mea pentru urari, sper doar ca si in 2013 sa pot continua ceea ce am inceput anul trecut, sa gasesc motivatia si puterea de a-mi sustine planurile.
      La multi ani, pupici!

      Ștergere
  7. La multi ani!!!!!! Sa speram ca 2013 o sa vina cu cat mai multe bucurii si cu sanatate si fericire pentru toate lumea!....si nu in ultimul rand cu cat mai multe articole pe blog! :-) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Oana, sa dea Domnul sa ai dreptate, sper sa fie un an minunat pentru toata lumea.
      Pupici si la multi ani!

      Ștergere
  8. La multi ani frumosi si sanatosi! Ca intodeauna imi face placere sa iti citesc postarile pline de inspiratie. Cuvintele frumos asezate in fraza, mi-au mers direct la suflet. Iti doresc sa ai parte de un an mai bun, sa fii inconjurata de oameni dragi, oameni care sa-ti incalzeasca sufletul cu ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deeb, iti multumesc frumos, este una dintre cele mai frumoase urari pe care le-am primit, iti intorc gandurile frumoase, sa ai parte de un an minunat in viata ta.
      La multi ani, calde imbratisari! :)

      Ștergere
  9. La multi ani, un 2013 mai bun decat anul care tocmai s-a incheiat! Te imbratisez :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, draguta, la fel iti doresc si eu! Pupici! La multi ani!

      Ștergere
  10. Draga mea, iti doresc un An Nou plin de realizari, multa fericire si sanatate si la cat mai multe postari! :*

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa dea Domnul, la fel iti doresc si eu tie, sa ai parte de un an minunat! Pupici!

      Ștergere
  11. Îmi plac foarte mult rezoluţiile tale pe 2013 şi îmi dau seama că eşti un om cu un suflet frumos. Oamenii cu suflet frumos primesc întotdeauna ceea ce îşi doresc... sunt sigură.

    La mulţi ani!

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet pentru aprecieri, sa dea Domnul sa ai dreptate, iti doresc de asemenea, ca toate planurile pe care ti le-ai propus pentru anul acesta, sa se indeplineasca!
      Pupici, la multi ani! :)

      Ștergere
  12. Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Ramona, la fel iti doresc si eu tie, sa ai parte de un an minunat pe toate planurile! Pupici! :)

      Ștergere
  13. Superba fotografia , inteleg ce ai simtit in momentul in care ti-ai dat seama de frumusetea peisajului :) Esti un om frumos , iar pentru oamenii frumosi lucrurile bune sunt puse de'o parte , dar nu ascunse . Te pup , fata din orasul meu de suflet :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, asa de incantata am fost de peisaj (mie nu-mi place iarna), ca desi, era ingrozitor de frig, nu am rezistat sa nu-mi scot manusile si sa nu fac pozele acestea. M-am simtit ca intr-o carte de povesti pe straduta aceea, pe care am intrat din intamplare (sunt ametita tare pe strada) :P
      Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, te pup si te imbratisez! Sa ai parte de un an de poveste! :)

      Ștergere
  14. La multi ani,<3 superb peisaju.ca in povesti,pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, exact ca in povesti, la multi ani, Speranta, iti doresc un an minunat! :)

      Ștergere
  15. La multi ani draga mea! sper ca 2013 sa iti aduca tot ce iti doresti si sa ai parte numai de impliniri..
    E superb peisajul pe care l-ai surprins.. :X

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel iti doresc si eu tie, un an al visurilor implinite, intr-adevar, peisajul mi se pare si mie superb, cu atat mai mult cu cat l-am surprins in zona centrala, mare chestie... :P
      Pupici! :)

      Ștergere
  16. Frumoase si profunde ganduri retrospective si atat de optimiste pentru viitor - sa ai parte de un an bun, cu sanatate, bucurie si impliniri.
    Pe mine nu ma trage deloc foaia aceea alba cu vreo retrospectiva sau planuri pentru noul an ... poate fiindca am inceput anul la orizontala, citind (nu se gandea nimeni la altceva, nu-i asa?) si scrisul pare asa de ... departe.
    Superbe pozele tale, mi-e dor de bradul meu incarcat de zapada (am avut unul in fata casei) ...
    Gandurile bune le-am pus la inceput ... deci pupici si LA MULTI ANI!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg cu privire la planurile pentru anul acesta, nici eu nu mi-am facut, cu exceptia faptului ca imi doresc un singur lucru, altceva nu am in minte, stiu insa ca va fi bine, sunt sigura de asta :)
      Iti multumesc frumos pentru urari, sper din tot sufletul sa ai parte de un an minunat si sa fii inconjurata de oameni pozitivi siiiii sa ai multa inspiratie pentru articolele tale savuroase, eu le astept :P

      Te imbratisez, la multi ani!

      Ștergere
  17. La multi ani Simo! Sper din suflet sa ti se indeplineasca toate dorintele si cele materiale dar mai ales cele sufletesti pt ca meriti tot ce e mai bun..

    Te pup dulce !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet, Raluca, sa te auda Dzeu. Iti intorc gandurile bune, sa ai parte de un an asa cum iti doresti tu si mai ales sa ti se indeplineasca si dorinta cu titularizarea! :)
      Pupiiiici si calde imbratisari! :)

      Ștergere
  18. Draguta mi-am adus aminte ca ti-am pomenit de tratamentul meu impotriva caderii parului . Il gasesti aici : http://www.sanatatecuplante.ro/magazin-produse-naturiste/tincturi/587-tinctura-impotriva-caderii-parului.html
    Este o tinctura , eu am pus-o intr-un flacon cu pulverizator si asa e mai usor de folosit . Eu zic ca merita sa incerci , costa doar 30 de lei si are 500ml , plus ca este 100% naturala . Cu ocazia asta am sa pun si eu o comanda , ca tot am ajuns pe site-ul lor . Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, o sa intru si eu sa vad despre ce este vorba. pupici!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!