"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Gene false kkcenterhk V

          A Lu Jee- Long Black Criss-Cross Luxuriant Eyelashes

Din seria "Gene false kkcenterhk" astazi va prezint ultimul model primit spre testare, model care, se pare ca m-a cucerit total, astfel incat in momentul de fata, pot sa spun ca aceste gene sunt preferatele mele din tot ceea ce am testat pana acum. Dar sa va las cu pozele: 
Spre deosebire de precedentele, aceste gene le-am aplicat foarte usor, mi-a iesit perfect din prima, probabil si experienta m-a ajutat de data aceasta. Cel mai mult mi-a placut faptul ca sunt foarte usoare, disconfortul la purtare micsorandu-se considerabil. 



Am ales sa le port cu un machiaj in nuante de verde mat. La inceput am ales pentru buze un creion nude, peste care am adaugat un strop de gloss transparent. 


Apoi am simtit nevoia de ceva mai mult si am ales rujul meu rosu absolut YSL ( rouge vernis nr.35 )


Nu stiu in ce masura se observa din poze, insa acest machiaj a fost unul experimental (nu am iesit asa afara), in sensul ca am ales pentru ten, fondul de ten Kron, despre care v-am vorbit aici, nuanta acestuia fiind foarte inchisa pentru tenul meu (se vede mai jos spre gat). Am vrut "sa gust" putin din aroma solara a verii (careia ii duc dorul). Pudra este una la fel de inchisa, am folosit si bronzerul MUA si putin blush Barry M (nuanta Terracotta).


Si aceste gene au acelasi model circular, putin mai lungi pe mijloc si mai scurte pe margine. Sunt lucrate manual, ca si celelalte, au o banda relativ subtire, sunt extrem de flexibile, dupa cum se vede si in primele poze si cel mai placut lucru - sunt foarte usoare, dupa o ora de purtare, eu nu le-am mai simtit deloc. Am vrut de data aceasta sa le port fara tus sau linie neagra la baza genelor, eu zic ca se vede foarte bine si asa.
Am uitat sa precizez faptul ca inspiratia pentru look-ul acesta a fost imaginea Sophiei Loren:


Genele acestea minunate le puteti cumpara de AICI, costa 16,50$ o cutie cu 10 perechi, sunt refolosibile, sunt produse in Taiwan si, dupa mine, sunt cele mai bune gene, din punct de vedere calitativ, pe care le-am incercat pana acum. 



Pana pe 31 ianuarie 2013, folosind codul vintagelooksimona, aveti o reducere de 10% la orice comanda de pe site-ul kkcenterhk


Postari similare:

VintageLook  

29 de comentarii:

  1. Arata super naturale zici ca sunt genele tale,se vede ca ai prins experienta in aplicarea lor.
    Sa stii ca nici fara tus nu se vad rau ,deci poti sa le aplici in continuare asa fara probleme. Tu esti Sophiei Loren 2 ca mie mi se pare ca semeni bine cu ea hihh:d.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut sa incerc si fara liniuta de tus, de obicei numai asa le-am aplicat, dar daca tot am fost la capitolul experimente... :P
      Cat despre faptul ca seman cu Sophia, hmm, ce sa zic, mi-ar placea mie, dar stii vorba aia "vrabia malai viseaza" :P Si Maia spune la fel, eu nu prea vad asemanarea, dar de admirat o admir mult de tot. :)
      Multumesc pentru vizita, Camy, pupici!!

      Ștergere
  2. Pe zi ce trece esti mai frumoasa!Iti sta foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, saru'mana, eu ma uit la pozele de mai demult si spun contrariul, dar nu mai zic la nimeni... :P
      Pup! :)

      Ștergere
  3. Primul gand a fost: Doamne, cat de frumoasa poti fi!!! Chiar nu pot decide daca imi place mai mult cu buzele nude sau cu acel ruj rosu...:) Eu m-am gandit ca semeni cu Sophia Loren de cand am vazut fotografiile pe care le aveai pe blog intr-o coloana, in partea dreapta, alternand imagini ale tale cu ale unor vedete printre care si Sophia...
    Genele-s minunate, apreciez aspectul lor natural!
    Ne bucuri mereu, Simo!:)
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, Doamne, Ilda, iti multumesc frumos, esti prea draguta si mereu spui lucruri asa de frumoase. :) Sa inteleg ca si tie ti se pare ca semena cu Sophia Loren, hmm, nu mai zic nimic :P
      Ma bucur ca-ti place genele mele, te pupacesc, Ilda!! :)

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Saru'mana, Adelina, genele sunt de vina pentru ochii frumosi :P
      Pupici! :)

      Ștergere
  5. Iti sta superb, le-ai aplicat foarte bine! Si-mi place mult lookul tau, esarfa aia pe cap sau ce-o fi e geniala, de cand caut si eu ceva pe verde smarald :X.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D E o basmaluta de fapt, o port pe post de esarfa, si eu am cautat verde smarald de mi-au sarit capacele, magazinele second-hand sa traiasca, pentru ca eu acolo gasesc mereu tot ceea ce-mi propun :)))
      Ma bucur ca-ti plac genutele, sa stii ca am inceput sa ma obisnuiesc cu aplicarea, sau cel putin azi asa mi s-a parut :P
      Pupici!! :)

      Ștergere
  6. Esti o frumusete Simona!
    Sophia Loren a noastra,dupa cum spuneam si mai demult..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dada, tu ai fost prima care m-a asemanat cu Sophia, intr-adevar, se pare ca e sustinuta afirmatia ta si de alte persoane, precum spuneam, eu nu o vad, daca ma onoreaza asemanarea, iti dai seama :P
      Te pup, Maia! :)

      Ștergere
  7. Cand am vazut prima poza fix la Sofia Loren m-am gandit, pe urma cand am ajuns mai jos am vazut poza cu ea :). Eu nu m-am incumetat pana acum la gene false, dar nu-i timpul pierdut. Nu stiu cum arata in realitate, insa daca imi aratai o poza fara sa zici nimic, eu nu m-as fi gandit ca porti gene false, arata foarte natural (mai ales ca tu oricum ai niste gene naturale cum ne-am dori multe). Daca-ti puneai o esarfa, puteai si sa iesi din casa machiata asa, putin bronzata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahah, ti-ai dat seama de la inceput care e poza de inspiratie, nu? :P E celebra poza Sophiei cu baticul verde, intr-adevar! Eu tot incerc sa-mi fac timp sa reproduc si machiajul ei, imi place extrem de mult, probabil acelasi fond de ten ar fi potrivit. :)

      Pai, eu am incercat gene false la 30 de ani, deci niciodata nu e prea tarziu. Ce-i drept, o sa te chinui cu aplicarea, dar na, pana la urma reusesti, mai greu e sa le porti efectiv, ai senzatia permanenta ca ai ceva acolo, e cam deranjanta, sau cel putin la mine asa este, cu timpul insa te inveti si cu asta.
      Prevad ca o sa testezi si tu cat de curand treaba asta! :P

      Intr-adevar eu sunt multumita de efectul pe care il creez cu un simplu rimel pentru volum, insa ceea ce-mi place la genele false, este efectul de ochi mult mai mari, pe care mi-l creeaza. Nu cred ca din poze iti dai bine seama, insa in realitate, ochii par muult mai mari si e interesant efectul, intr-adevar. Nu le port decat la evenimente (cand am timp sa le aplic).

      Merci de vizita, pupici! :)

      Ștergere
  8. Cat de frumoasa esti Simo!!! Genutele arata foarte natural <3 superb si machiajul! pupici
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, Sandra, iti multumesc mult de tot, esti o draguta, nu ma asteptam sa va placa asa de mult basmaluta mea :P
      Pupici! :)

      Ștergere
  9. eu nu pot sa-mi aplic si pace !
    esti adorabila , zici a a venit vremea cireselor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, stiu ca e dificil, mult mi-a trebuit si mie pana sa reusesc! :P
      Multumesc frumos, Coco, te pup, sa ai o duminica minunata!

      Ștergere
  10. Simona, your eyes are just eyecatching and fantastic! I just love to see how you put on the make up, you are very good on it and these lashes are really very cool!! Oh you are more beautiful than Sofia, believe me!!:) Kisses dear and happy sunday!:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu ce sa mai zic ? Nu mai zic nimic . ( e de bine , sa stii :P )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze ca raspund asa tarziu...saru'mana, inteleg ca iti place :P

      Ștergere
  12. Sa sti ca de cand ti-am vazut prima poza imediat am facut legatura cu poza Sophiei Loren :) O aveai tu intr-un timp in sidebar. mai aveai si altele frumoase. De un timp ti le-ai setrs...
    Vai ce ochi ai! cu gene, fara gene, cu ruj, fara ruj, esti o frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, am tot organizat si reorganizat blogul asta si le-am sters, dar tot nu sunt multumita de felul in care arata :P
      Ma bucur tare ca-ti place look-ul meu, ma gandeam eu ca e pe gustul tau :)
      Pupici!!! :)

      Ștergere
  13. Ooh....Dear Simona.
    If I just had a little bit of common sense, then I wouldn't read your blog. I wouldn't return to your blog again and again, and fall more and more in love with one of the most beautiful faces I've ever seen. I wouldn't spend endless hours dreaming of loosing myself in your wonderful eyes, and dreaming of feeling your soft red lips against mine.
    But I just can't seem to stay away, because I like this litte dream so much.
    Thanks for the sweet dreams, Simona. As usual, you look absolutely gorgeous.

    RăspundețiȘtergere
  14. Wow, asemanarea e izbitoare, draga mea. Foarte frumos !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte bine te prinde stilul Sophiei, chiar aveti trasaturi comune!
    Cat priveste genele false, cand vine vorba sa mi le aplic, parca am doua maini stangi ... asa ca am renuntat:))

    RăspundețiȘtergere
  16. Esti f faina:) si chiar semeni cu sophia:)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!