"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 3 ianuarie 2013

Albastru royal de la Flormar

     Mi-am dorit foarte, foarte mult tusul acesta, dupa ce l-am vazut intr-o postare pe blogul Iuliei Badita. Am mai avut tusuri colorate de-a lungul timpului, insa niciodata unul mat si niciodata intr-o culoare atat de intensa precum acesta. 

     Surpriza mi-a facut-o iubitul meu intr-o seara, cand a plecat in mall pentru ceva cumparaturi in Auchan. Inainte sa iasa pe usa m-a intrebat daca vreau sa-mi aduca si mie ceva. Evident ca "ceva" insemna fructe, dulciuri, lucruri asemanatoare. Am raspuns anapoda ca nu-mi doresc decat un tus albastru intens de la standul Flormar, iar el evident ca s-a strambat si a plecat. Surpriza a fost sa vad ca s-a intors de la cumparaturi cu minunatul meu tus. Sincera sa fiu nici nu ma gandeam ca stie ce inseamna tus (ca produs cosmetic), dar sa il mai si gaseasca pe cel potrivit. Evident ca am topait toata si m-am bucurat ca un copil. :D

     Tusul este mat in adevaratul sens al cuvantului, adica finish-ul sau nu este lucios ca la majoritatea tusurilor de pleoape, ci devine perfect mat. La inceput, la aplicare, este albastru foarte inchis, insa pe masura ce se usuca se transforma in acest albastru superb. Nu are cea mai buna consistenta pe care am intalnit-o la un astfel de produs, se cam faramiteaza si este posibil sa ramaneti fara el, daca faceti impudenta sa atingeti pleoapele si tot din cauza constistentei ma chinuiesc destul de mult, sa trasez o linie perfect dreapta,  insa culoarea merita efortul. 



Mi-ar placea si unul verde enorm de mult, sa aiba aceeasi intensitate si sa fie la fel de mat. Si parca si pe mov ar arata bine, nu credeti?

     Machiajul este realizat cu produse MUA, creion negru Ada si rimel Wonder Lash Oriflame. Pe buze port un creion Farmasi.

Voi il folositi, va place?


VintageLook 

71 de comentarii:

  1. Doamne,este cel mai frumos albastru pe care l-am vazut!♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, asa am zis si eu cand l-am vazut la Iulia. :P Merita incercat! :)

      Ștergere
  2. Am avut si eu un tus Flormar, negru, cred ca din aceeasi gama. Sunt de acord cu tine, consistenta lui nu era grozava, nu era tocmai rezistent...insa negrul era foarte foarte intens.

    Iti sta superb machiata asa, ai niste ochi...to die for :)

    mai nou, am un tus de la Rimmel - "Waterproof gel eyeliner" si este incredibil de rezistent si pigmentat. L-am vazut in mai multe culori si tot imi sta gandul la el...la fel ca si tine " ar arata bine si un verde..parca si un mov..." :)


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e primul tus Flormar pe care il am, am crezut ca numai culoarea aceasta are consistenta aceea, dar...clar nu o sa-mi iau pe negru.
      Iti dai seama ca acum m-ai facut super curioasa cu cel de la Rimmel, nu? :P Abia astept sa ajung in Auchan la stand sa vad despre ce e vorba.

      Cat despre ochii mei, meritul e intru-totul al tusului, e asa de ... altfel, inca nu-ti poti lua ochii de la machiaj, atrage privirile intr-un mod foarte curios si sa vezi cat poate sa fie de superb la ochii caprui inchis, cum sunt cel ai Iuliei, arata grozav la orice culoare a ochilor de fapt :)

      Merci de vizita, pupici si la multi ani! :)

      Ștergere
  3. geniala culoare! si iti sta super!!
    nu cred ca l-as putea folosi pentru ca nu m-am priceput niciodata la trasarea liniilor cu o pensula de genul ( prea miscatoare pentru mine :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar chiar e de efect, nu-i asa?!
      Cat despre linii, cum spuneam si in postare, parca si consistenta ingreuneaza aplicarea perfecta, dar na...culoarea e asa de frumoasa incat merita sa ma chinui putin :P

      Ștergere
  4. Ah! Just love it!! So cool eyeliner, I like so much the color and the finish! And your make up is just beautiful! Well done dear! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, I'm so glad you liked it, thank you so much, Lilli! :D

      Ștergere
  5. Inainte sa folosesc un tus pentru ochi , ar trebui sa iau niste lectii , habar nu am sa trasez linia asa cum ar trebui :))) Dar e frumos , si foarte frumoasa surpriza iubitului tau , e de ajuns cateodata o "uimire" de genul :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu rabdare si perseverenta, draga mea, se invata si asta. :P
      Sa ma vezi pe mine cand mi-am cumparat prima data tus :))) Eram asa de sigura de mine ca ma voi machia perfect, incat nici nu ma gandeam ca linia de la ochi nu poate fi trasata la fel de usor ca si liniile grafice de la scoala (aveam antrenament cu pensule subtiri, diverse penite etc). Iti dai seama ca a iesit catastrofal :)))) Am avut un soc sa vad ca pleoapele nu sunt ca foile de hartie :))) Destul de greu am invatat sa trasez liniile decent, pentru ca foarte bine nu mi-au iesit niciodata din pacate, desi cu tus ma machiez cel mai des, aproape zilnic. :)

      Ștergere
  6. WOW e tot ce pot sa spun! Tusul arata foarte bine, iar tu ... esti minunata! Machiajul iti scoate ochii foarte bine in evidenta! Si tenul arata superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Deea, intr-adevar tusul acesta face minuni la ochi, ies atat de bine in evidenta...merita sa-l cumperi macar numai pentru a impresiona pe cineva special... :P
      Pupiciiii! :)

      Ștergere
  7. iti sta asa de bine cu albastrul asta.... :D
    esti o scumpa!

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, merci, merci, tusul este de vina, chiar este de mare efect! ♥♥♥

      Pupici! ☺

      Ștergere
  8. Vai cât de mult îmi plaace. Căutam de mult culoarea asta la tușuri și habar nu aveam că o găsesc la flormar. Am să trag o fugă zilele astea ca să îl cumpăr. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, uite ca nici eu nu stiam pana nu am vazut la Iulia. Sper sa-ti placa si tie efectul, pupici! ☺

      Ștergere
  9. mor de placere cand vad ceva albastru royal :)
    e bun la casa omului prietenul tau :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-as imbraca toata in catifea albastru royal daca as putea :)))
      Prietenul meu asa ma surprinde cateodata cu gesturi din acestea marunte... :P

      Ștergere
  10. Mi-ar trebui un tus nou , dar as incerca verde , nu ma omor dupa albastru :D Tie -ti sta foarte bine . Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, daca gasesti ceva similar dar pe vede, te rog sa dai de stire... :D
      Pupici!

      Ștergere
  11. Ooo, da, da, da, multi de "da" si de multe ori "imi place"!

    Nu am avut nici macar un tus colorat, just black! De la Nyx il am in prezent si sunt multumita de el!In schimb, cred ca ti-am mai spus, am avut o mascara Electric Blue (Nyx) pe care cred ca au scos-o de pe piata si ar fi mare pierdere!

    Retin ideea cu tusul Flormar, e super! (Dar nu stiu de unde gasesc eu stand, poate cand ajung la Bucuresti/Constanta?!)
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Ma gandeam eu ca-ti place tie albastrul acesta! Mi-ar placea si un rimel, acum mi-am luat unul de la MUA, insa a venit uscat si nu se poate folosi absolut deloc, pacat, din cate mi-am dat seama seamana la culoare cu tusul acesta.
      Eu zic, cand ajungi pe la un stand Flormar, sa nu eziti sa-l cumperi, nu are el cea mai buna consistenta, dar merita compromisul pentru aceasta culoare superba.

      Pupici!!!

      Ștergere
  12. un albastruuuu infinit...cum este cantecul ? :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Simy si sa ai un an nou minunat :D nu am mai ajuns de sarbatori pe blog :)dar nu e tarziu nici acum:*.Tusul este superb si la culoarea ochilor tai merge de minuneeee,sigur iti sta bine si cu mov si cu verde :)) data care vine cand merge iubitul la cumparaturi "sa spui tot in gluma ce doresti ;)" se pare ca are mana buna si stie ce vrei >:) pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, asa ca se pricepe?! :D
      Iti multumesc mult de tot pentru urari, iti doresc si eu la randul meu sa ai parte de un an minunat, cu vise implinite si bucurii nemasurate.
      La multi ani! :)

      Ștergere
  14. E foarte frumos! Iti sta bine cu el :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce bine iti sta, iti scoate ochii foarte frumos in evidenta! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, sa stii ca si la ochii caprui arata superb, chiar mai bine, as zice eu! :)

      Ștergere
  16. Wow, Simona, ce bine iti sta cu albastru! Stiu ca ti-am mai spus, insa rar am vazut o culoare a ochilor atat de deosebita:)
    Te pup si iti doresc un an nou minunat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, multumesc mult, Dora, cine stie cum se vede pe blog, pentru ca in realitate nu au o culoare atat de intensa sau deosebita, mai mult aici pe blog primesc astfel de complimente decat in realitate.
      Te pup si eu, Dora, sa ai parte de un an minunat! :)

      Ștergere
  17. Nu stiu daca mie mi s-ar potrivi ciuloarea, dar tie iti super bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-ma ca arata superb la ochii caprui, nu stiu ce culoare au ai tai, insa eu personal sunt de parere ca acest tus ar arata bine la orice culoare a ochilor.
      Merci mult, te puuup! :)

      Ștergere
  18. Superb! Iar gestul prietenului tau mi-a pus un zambet larg pe fata. Ca-n reclama la mastercard - de nepretuit :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, hai ca e super tare comentariul tau!!! :)))) Mi-am si imaginat zambetul acela laaarg! :D Asta m-a facut sa fiu si mai mandra de el!! :D

      Pup!

      Ștergere
  19. Eu am unul exact culoarea asta, numai ca e slipicios si e de la Farmasi. Iti dai seama ca nu il pot purta, l-am luat ca sa-l admir :)) Nici nu imi sta bine cu el, in schimb tie iti vine de minune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I-auzi, zici ca are si Farmasi un tus la fel de intens? Pai as cam fi curioasa sa-l incerc si pe acela, dupa ce se termina asta, chiar si sidefat, sunt sigura ca e fain. Merci pentru informatie.
      Tu esti sigura ca nu-ti vine bine culoarea? Mie parca nu-mi vine sa cred ca e posibil sa nu ii sta bine cuiva cu aceasta nuanta.

      Ma bucur ca-ti place, multumesc frumos, pupici! :)

      Ștergere
  20. M-am indragostit de tusul acesta! Trebuie neaparat sa il am:X

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte frumos gestul prietenului tau!







    http://preciousboutiquee.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit eu ca va indragostiti de tusul acesta, la fel ca si mine cand l-am vazut prima data! :)
      Nu-i asa ca e un gest foarte frumos, cand vine din partea unui barbat?! :D
      Multumesc mult de vizita, Mada, te puuup! :)

      Ștergere
  22. In primul rand la multi ani pe anul asta frumoaso! Iti doresc un an nou mai bun ca toate cele trecute si multa sanatate!
    Albastrul ala e superb, nu credeam ca se vede asa bine si la ochii deschisi la culoare. Unul mov si verde as vrea si eu :D.
    Te pup tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, iubita, la multi ani si tie si numai impliniri pe 2013! :)
      Vine bine si la ochi deschisi la culoare, insa sa stii ca la ochi caprui arata cel mai bine, dupa parerea mea! :)
      Poate gasim si verde si albastru! :)
      Pup si eu!

      Ștergere
  23. Asa surpriza mai zic si eu :) Bravo lui!
    Super culoare, iar tie iti sta minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, intr-adevar, mi-a facut o surpriza foarte draguta! :)
      Iti multumesc frumos, ma bucur ca-ti place. Pupici!

      Ștergere
  24. E foarte frumos si iti vine foarte bine. Nu prea stiu multe persoane la care sa le vina bine asa o culoare indrazneata. Eu am un turcuaz de la wet n'wild, l-am folosit destul de des in vara, sunt foarte multumita de calitate, se intinde frumos, se usuca repede, imi place si pensula si rezista impecabil si pe pleoapele mele uleioase, de fapt cred ca e cel mai rezistent tus al meu, chiar il recomand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :p Eu sunt de parere ca ar veni bine oricui aceasta culoare, mai ales cand am vazut ce frumos ii sta Iuliei la ochii ei aproape negrii. Trebuie neaparat sa imi machiez o prietena cu el, sa testez teoria. :)
      Nu am folosit nici macar un singur produs wet n'wild pana acum, as fi curioasa, sa stii, tin minte recomandarea ta, merci!
      Pupici!

      Ștergere
  25. e foarte frumos iti sta super bine. tu ai ochii asa mari, as vrea si eu ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca-ti place, nu sunt asa de mari ochii mei, sa stii, de la machiaj par asa doar :)

      Ștergere
  26. Superba culoarea. Eu nu reusesc deloc sa ma fac cu pensula de tus, doar cu cea din burete :P, probabil din cauza ca nu prea folosesc nici tus negru ci fard negru intens. Iti sta foarte bine, eu nu stiu daca as avea curaj sa folosesc albastru asa intens :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, cu putin exercitiu o sa te obisnuiesti si cu pensula clasica.
      Sa stii ca eu cred ca tie ti-ar sta minunat cu albastrul acesta, ai ochii foarte inchisi la culoare si cred ca ti-ar veni foarte frumos. :)
      Merci mult!

      Ștergere
  27. e bestiala culoarea! nu l-am folosit dar imi face cu ochiul ;) pupici!!

    P.s. An Nou Fericit!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ioana, la fel la multi ani si din partea mea.
      Si tie cred ca ti-ar veni grozav aceasta culoare! :)

      Ștergere
  28. Great post! Your lacquier rocks, shoes too! Love it! : )

    RăspundețiȘtergere
  29. Foarte frumoasa culoarea iti sta minunat, eu mi-am luat un creion ada mov si fiind obisnuita doar cu negru, ah de fapt am si doua pe albastru deschis..dar le-am folosit doar pe partea de jos, m-am obisnuit mai greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca mi-ai facut pofta de Ada colorat. Si eu doar pe negru folosesc, insa cred ca e asa de fain si cel pe mov. Vreau si eu! :D

      Ștergere
  30. Ohmygod, dear Simona. This makeup look is just so intense, and makes your eyes look so intriguingly beautiful. I'm probably repeating myself here, but please let me tell you (again) how much I love and adore your wonderful face.
    New Years kisses from Denmark.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺ You always make me smile, thank you so much, Karsten, for all the sweet words and compliments that you gave me... Happy New Year!! Kisses!

      Ștergere
  31. Nuanta este deosebita!Iti sta atat de bine!

    RăspundețiȘtergere
  32. love this! would you like to follow each other? let me know!

    RăspundețiȘtergere
  33. You makeup is gorgeous!

    Win a MAX FACTOR MASCARA: >> GIVEAWAY <<
    milna89.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  34. ty so much hun for ur kind comment on my blog!!!followed u back
    http://laviestsuperbe.blogspot.gr/

    RăspundețiȘtergere
  35. Wow Your eyes are gorgeous <3 ! the make up is also great ! ...would You like to follow each other ? just let me know :)

    have a great weekend ! :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!