"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 22 august 2012

Sleek - Rose Gold

         Am tot salvat poze si am notat idei pentru un wishlist, insa nu am mai apucat sa-l fac si sa-l postez, dar pot sa va anunt cu certitudine ca daca ar fi fost sa ma tin de cuvant, pe lista mea s-ar fi gasit din nou un produs cosmetic pe care mi l-am dorit foarte mult, inca de prima data cand am aflat de existenta lui - este vorba despre Blush-ul Sleek Rose Gold.
        In urma cu vreo doua-trei saptamani a ajuns insa in posesia mea prin intermediul site-ului Makeup Shop si astfel am avut ocazia sa il testez si eu in sfarsit. 
        Nu pot sa ma abtin si va trebui sa pun concluzia la inceput, insa blush-ul acesta este exact asa cum ma asteptam eu, adica sublim.
Va las cu poze: 
        Fardul este extrem de pigmentat, cremos, se blenduieste foarte bine si nu mai trebuie reaplicat pe timpul zilei. Cred ca este singurul blush care ramane intact pe tot parcursul zilei.
      Precum se vede din poze este foarte sidefat, particulele aurii confera un efect de iluminare obrajilor extrem de interesant si foarte apreciat de toti cei din jurul meu. 
Mai multe poze puteti vedea in postarea Indian Pink - Oh so special

        Precum ati vazut deja, eu am primit o mostra (ambalata intr-o cutiuta din plastic transparent), insa probabil stiti cu toate ca produsul este ambalat intr-o cutie neagra cu insemnele Sleek (ca cea din imagine).
        Eu va recomand din suflet acest blush daca sunteti in cautarea unui fard de obraz sidefat. L-am avut si pe cel de la Elf care seamana cu acesta si unul de la Oriflame care se apropie de aceasta culoare, insa niciunul nu se ridica la standardele calitative ale Blush-ului Sleek Rose Gold

Costa 30,00 lei, are o greutate de 8g, 24 de luni valabilitate de la deschidere si il puteti gasi aici.



             VintageLook

25 de comentarii:

  1. Arata frumusel pe tenul tau superb, mie nu cred ca mi-ar sta bine, nu prea ma avantajeaza astea mai sidefate. Dar candva sigur o sa-mi iau si eu, l-am ochit de mult.
    Inca sper ca o sa bage totusi trio blush :P.
    Te pup frumoaso!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inainte numai blush-uri mate cautam, din cauza porilor de pe obraz, insa de ceva timp am facut o pasiune pentru cele sidefate, iar acesta m-a cucerit iremediabil. La cat de frumos ilumineaza pometii nu se mai vad porii :P

      Pupici!

      Ștergere
    2. Ar trebui sa-ti arat fata mea ca sa vezi ce inseamna pori deschisi :)). Fix de-asta fug eu de blush-utile sidefate :P. Bine, scot mai toate imperfectiunile in evidenta dar cum tu nu ai, te inteleg ca iti place si-ti sta si bine! :)
      pup

      Ștergere
    3. Ei, am si eu o gramada de imprefectiuni, numai alunitele alea ma dispera. In iarna merg sa mai scot din ele, am doua extirpate, dar le vreau pe toate cele de pe obrazul drept. Si plus portiunea cu pori...aiurea, dar ce sa fac, am purtat ani de zile numai farduri de obraz mate, a venit timpul sa depasesc etapa asta... :P

      Pupici!

      Ștergere
  2. Arata atat de finut, de diafan...M-a tentat extraorsinar de tare intr-un timp dar am rezistat ispitei deoarece am citit ca ar evidentia imperfectiunile (porii deschisi si altele)!
    Dar pe tenul tau chiar arata excelent!
    In alta ordine de idei, imi place noul look al blogului; ai facut o alegere inspirata, te reprezinta acea imagine si genereaza o stare de bine!:)
    Pupicei, Simona!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, da, cunosc, stiu ce mult am rezistat si eu tentatiei de a-l achizitiona, insa chiar merita, e supeeeerb. :P

      Ma bucur ca-ti place noua infatisare a blogului meu, va ramane asa o perioada de timp, insa vreau altceva pe viitor, sper sa-mi iasa... :P

      Te pup, Ilda! :)

      Ștergere
  3. Buna. Te-am nominalizat sa faci tagul Liebster Blog Award, si mi-ar placea sa-l completezi si tu. Iti las linkul aici : http://beautywithblackcat.blogspot.ro/2012/08/liebster-blog-award_21.html . Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata genial si ti se potriveste manusa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine..eu am fost de curand in sephora si am incercat coralista...m-am indragostit de el dar din pacate nu ma lasa inima sa dau 130 ron pe un blush:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, nici eu nu as da atat pe un blush, la fond de ten sunt mai darnica in ceea ce priveste cosmeticele care trec de 100 lei, in rest nu mi se pare pretul justificabil pentru niciun alt produs... :)

      Pupici!

      Ștergere
  6. Superb blush-ul, cred ca o sa-mi iau si eu :P te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar merita cumparat, eu ma bucur foarte mult ca se afla in posesia mea in sfarsit! :P

      Ștergere
  7. Acesta este pe lista mea de multa vreme...mi se pare blush-ul perfect,insa am cateva de terminat si mi-am propus sa nu mai cheltui inutil:D
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, Descude, chiar asa zic si eu despre el, este blush-ul perfect, asa credeam inainte sa-l am si la fel cred si acum dupa ce l-am folosit. Cu siguranta nu vei fi dezamagita de el...

      P.S Ce dor imi era de tine, pupici! :)

      Ștergere
    2. Pfff,si mie mi-a fost dor sa stau in fata unui pc sa ma pierd pe internet...am lucrat opt zile consecutive cate 12 ore,ma mir ca am rezistat.
      Pup

      Ștergere
    3. Mai, dar ce job ai tu, de te solicita asa de mult?

      Ștergere
  8. Ce frumoasa culoare are si ce bine iti sta cu el!! <3


    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu il am si e minunat,toate blushurile de la sleek sunt mortale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu as mai vrea unul, l-am ochit deja, cu prima ocazie o sa-l cumpar...
      Merci de vizita, pupici!

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am preferat sa citesc doar eu comentariul tau, mi se pare super amuzanta toata chestia :))))
      Am luat aminte la ceea ce mi-ai spus, astept giveaway-ul cand o fi sa fie...
      Te pup, Alina draga! :)

      Ștergere
  11. iti sta super cu blush sidefat, nu se vede nici urma de imperfectiuni. Iar alunitele sunt "beauty patches", dau farmec, asa ca eu zic sa nu le scoti ;). Pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!