"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 13 august 2012

Match Perfection - Rimmel

       Review fond de ten si pudra Match Perfection (Rimmel)

         Incepusem mai demult o serie de review-uri ale fondurile de ten pe care le-am tot incercat in ultimul timp si cum sunt inconstanta in planuri, am intrerupt sirul desi mai am cateva marci de fond de ten despre care as vrea sa va vorbesc. 
        Astazi insa o sa va prezint gama Match Perfection de la Rimmel pe care o folosesc de luni bune de zile (de obicei pun etichete pe spatele produselor cu data de incepere a folosirii, insa am omis acest lucru in cazul de fata).
        Da, stiu, nu am fost atat de pregatita incat sa le fotografiez in stare noua, pentru a evita poze cu ambalajele uzate, insa cred ca inca se vede clar despre ce produse este vorba.

       Fondul de ten nu l-am cumparat, ci l-am primit de la prietena mea Anca, era mai mult de o treime in flacon si l-am folosit doar de cateva ori pe saptamana in ultimele luni de cand l-am primit. 

"Se adapteaza la textura si la culoarea pielii datorita noii tehnologii Smart-Tone imbogatit cu complex de Oxygen, permite tenului sa respire. Potrivit pentru toate tipurile de ten" 

        Culoarea mea este 303 True Nude si datorita ei ei nu am fost pusa in ipostaza de a testa adaptabilitatea acestuia la culoarea tenului, pentru ca mi se potriveste perfect. 
        Are SPF 15 si o textura cremoasa si uleioasa care permite o aplicare usoara, lipsita total de dare inestetice si o penetrabilitatea foarte buna. Prima data cand l-am folosit am facut-o cu ajurtorul pensulei pentru fond de ten Real Techniques si i-am trimis imediat sms Ancai in care ii spuneam cat de mult imi place. A doua oara l-am intins cu degetele si nu mi-a mai placut atat de mult.

        Are o acoperire medie spre mica si eu il apreciez a fi un fond de ten destinat tenurilor uscate, pentru ca atunci cand am avut probleme cu excesul de sebum, acest fond de ten arata pur si simplu ca si cand m-as fi dat cu o crema foarte, foarte grasa si surplusul uleios nu putea fi absorbit de piele. Aplicat cu pensula arata mai bine, insa pe parcursul zilei nu rezista mai deloc, dupa vreo 9 ore pe zona T nu prea mai aveam mare lucru.
        Acum cand tenul meu si-a mai revenit la functiile lui normale si este mai uscat, este mai potrivit datorita consistentei grase pe care o are. Are un subton usor galbui si acesta este un aspect pe care l-am apreciat foarte mult inca de la inceput. Nu se oxideaza si arata exact la fel pana la demachiere, desi nu este rezistent la transfer si nu are o rezistenta prea buna pe parcusul zilei.
Se vede portiunea in care am aplicat fondul de ten ca este mai uleioasa decat partea cealalta, insa se vede si textura cremoasa care confera un aspect sanatos pielii (nu stiu de ce mi-au iesit mainile asa umflate, nu le am asa in mod normal, cred ca de la caldura :P)

        Costa in jur de 35 de lei in Auchan (cam de acolo imi fac eu cumparaturile in materie de cosmetice pentru ca mi se par a avea cele mai bune preturi), insa eu nu mi l-as mai cumpara, consider ca pot gasi altele mai potrivite la acest pret, insa o sa-l folosesc la iarna si sigur o sa-l apreciez altfel pentru ca atunci tenul meu se usuca foarte mult.
______________________________________________________________
        Si daca fondul de ten l-am primit, pudra de fata mi-am cumparat-o singurica din Auchan intr-un moment in care eram extem de dezorientata si nu aveam habar ce sa-mi mai iau. Folosisem mult timp pudra de la Cover Girl si nu stiam deloc ce sa-mi aleg. Dupa vreo 20 de minute de testare prin Auchan la toate standurile, injurand in gand ca nu se gaseau culori diversificate la niciun brand, am hotarat sa iau aceasta pudra mergand pe considerentul ca se adapteaza culorii tenului.
"Textura incredibil de fina si cremoasa acopera tenul perfect pentru un machiaj  impecabil si nedetectabil. Aspect mat si control al stralucirii pana la 14 ore. Un look natural fara efect de masca.  Match Perfection este prima pudra care promoveaza tehnilogia Smart-Tone , ce reproduce tocmai textura si nuanta pielii pentru o acoperire superioara si o senzatie incredibila."

        Nu o sa va vina sa credeti insa eu posed culoarea cea mai deschisa 103 True Ivory si nu pot sa spun decat ca este foarte inchisa, iar eu nu am niciodata nevoie de cele mai deschise culori la fondurile de ten si pudre, deci aici este o mica-mare problema: daca aveti tenul deschis si va doriti musai pudra aceasta, ei bine, sigur nu o veti putea folosi.
        Cu dezamagire am observat ca nici pomeneala de adaptare la culoarea tenului, cum o aplic prima data si imi confera un look unor bronzat (pentru ca e mai inchisa decat tenul meu), asa ramane toata ziua, nu, nu se adapteaza deloc. Matifiaza ca orice pudra aplicata pentru fondul de ten, insa nu tine sub control deloc sebumul din zona T, se comporta ca orice pudra normala fara pretentii de "mare smechera".
         Ambalajul este unul solid, poseda doua compartimente cu o oglinda generoasa si un buretel eficient in cel de-al doilea compartiment si bun de folosit pentru retusuri.

         Are 8,5 grame, o valabilitate de 30 de luni dupa deschidere si costa in jur de 30 de lei in Auchan (nu mai retin exact, insa o sa revin cu preturile exacte la prima vizita in acest magazin). Nu, nu o sa o mai cumpar cu siguranta.
Sunt curioasa daca si voi ati folosit macar unul dintre cele doua produse si care este parerea voastra. 
________________________________________________________________________

NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 

                      VintageLook

22 de comentarii:

  1. Nu am folosit aceste produse...m-a tentat fondul de ten, insa pana la urma l-am cumparat pe cel Stay Matte de la Rimmel...si nu ma prea incanta :( Lasa "scame" pe ten si nu se indinte bine fiind mult mai gras ca acesta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am folosit Stay Matte demult de tot si asa de prost mi s-a parut ca am stat departe de tot ce a insemnat Rimmel din cauza lui, mai apoi m-am mai imblanzit :P Acesta este mai bun, insa destinat, din punctul meu de vedere, tenurilor uscate ...

      Ștergere
  2. Eu am folosit alt fond de ten de la Rimmel si nici mie nu mi-a placut deloc, si acela se ducea foarte repede, aveam fata uleioasa si nici nu acoperea bine.Pudra n-am incercat-o dar m-ai convins ca nu are rost sa o cumpar si nici fondul asta de ten. te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La un ten gras nu e prea indicat fondul acesta de ten, iar pudra desi este indicata, eu nu as prea recomanda-o, cred ca se gasesc altele mai bune la pretul acesta...

      Ștergere
  3. Nu prea ma incanta acest fond de ten...arata ca o masca pe fata:(
    Pup, frumoaso!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare ca nu prea are putere de acoperire, aspect de masca nu am vazut, din contra, insa luceste fata prea tare de la el, simti nevoia sa folosesti foarte multa pudra apoi (cel putin in cazul meu)...

      Pup si eu! :)

      Ștergere
  4. Pana acum nu am folosit pudra sau fond de ten de la Rimmel.. sunt in cautare de pudra zilele astea, si e bine ca mi-ai spus ca e mult mai inchisa culoarea decat ar trebui ( eu in general imi iau cea mai deschisa nuanta), ca sa pot sa tai aceasta pudra de pe lista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur nu este deschisa aceasta nuanta, asa ca nu mai are rost sa incerci.
      Sa ne spui ce ti-ai luat pana la urma! :)

      Ștergere
  5. L`oreal e preferatul meu si parca n-as renunta la el pentru nimic in lume ;)
    pup Simona :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu imi aduc aminte sa fi folosit vreo pudra de la L'Oreal, insa stiu ca am cautat atunci cand am vrut-o pe asta si nu mi-am gasit culoarea potrivita...

      Ștergere
  6. Foloses Fleur de multi ani. Usuca foarte putin. Sunt foarte multumita de el.

    Interesant articolul! Te pupic,

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt familiarizata cu brandul acesta, Fleur. O sa caut si eu pe google sa vad despre ce e vorba...
      Pupici! :)

      Ștergere
  7. Nu am folosit de la ei fond de ten si nici pudra (deci nu imi pot da cu parerea) dar din cate am citit la tine nici nu o voi face.

    Multumesc pentru review!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt niste produse proaste, insa nu sunt pe gustul meu, altcuiva poae i se par chiar foarte bune, nu stiu... :P
      Pupici!

      Ștergere
  8. pudra imi place tare mult , din pacate ...am abandonat-o prin sertare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a incantat in mod deosebit, mi se pare a fi o pudra normala...

      Ștergere
  9. Foarte bun review dear <3 am auzit numai lucruri bune despre pudra asta!!

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Sandra! Mie nu-mi place intr-un mod special, adica nu as mai cumpara-o clar!

      Ștergere
  10. Si eu am fondul acesta de ten si sunt exact de aceeasi parere,clar pentru un ten uscat,eu cand il foloseam,puneam putin si fixam cu pudra translucida de la elf si arata cat de cat,dar daca nu luam pudra cu mine( si banuiesc ca stii ce mare e) in 3-4 ore eram lucioasa din nou..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca acum mi s-a uscat tenul foarte mult (urmez un tratament) si arata altfel pe fata, se absoarbe mai mult si nu mai luceste chiar asa de tare.
      Si eu sunt in continuare convinsa ca este un fond de ten destinat doar tenurilor uscate, persoanele in cauza ar putea sa-l gaseasca ca fiind chiar foarte bun.
      Faza cu pudra o cunosc, asa trebuia sa procedez si eu. Deci nu este numai parerea mea, ma bucur sa vad ca cineva este de acord cu mine... :)

      Pupici!

      Ștergere
  11. Hey, nici mie nu-mi place rimelul pentru ca parca se usuca prea repede pe ten si trebuie sa fi rapida. Eu l-am folosit cu degetele, si acum vreau sa-mi cumpar o pensula.. Cealalta pudra vreau sa mi-o cumpar, eu am testat pudra in nuanta transparent si e foarte deschisa.. cred ca e mai deschisa decat true ivory! te pup

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!