"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 23 martie 2015

Primăvară în roșu și albastru

Vă salut, frumoase doamne!

           După cum vedeți încerc să mă țin de treabă, sunt mândră că am ajuns la postarea cu numărul 9 pe această lună și mai am încă una programată pe data de 31 martie, sper că încet-încet să revin la graficul normal de postări, dar și de interacțiune în comunitate, pentru că sunt încă restantă pe acest segment. 
Pentru astăzi v-am pregătit câteva poze colorate, demne de primăvara care încearcă să se instaleze, sper să o încurajez nițel pentru că la noi în Timișoara încă este foarte frig..



               Am purtat jacheta roșie Kurtmann, unul dintre articolele mele vestimentare preferate, dar și fusta albastru royal cu motive florale (pentru încurajarea primăverii) o fustă amplă, cu mult volum pe șolduri, una dintre piesele mele vintage dintre cele mai vechi.




Sper ca paleta cromatică să vă inspire!


Să fiți iubite, doamnelor!



                               VintageLook 

22 de comentarii:

  1. Eu sper sa ajung la 14 postari luna aceasta! Daca am putut sa scriu 13 in februarie (luna scurta), trebuie sa pot 14 in martie! Hai, Simo, sa actionam constructiv! :D

    Nu am stiut pana acum ca mi-era dor de pantofii acestia ai tai; vazandu-i, am constientizat asta! :) E o asociere inedita care demonstreaza ca putem face n combinatii atunci cand alegem inspirat hainele achizitionate! Cred ca am mai vazut fiecare dintre piesele acestei tinute incu totul alte combinatii si imi place la nebunie confirmarea ca se poate sa obtinem mereu un alt look cu aceleasi articole vestimentare! Uite, asta e o idee de colaborare! :))) Mustesc de idei... :))))
    Draga mea draga, arati superb! Imi place look-ul, imi placi tu! You rock, girl!

    Puuup si calda imbratisare, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, te inteleg perfect, eu la 15 postari pe luna sunt perfect multumita, dar cu greu mai reusesc sa ajung acolo in ultimul timp :P
      Cat despre articolele mele vestimentare, intr-adevar absolut toate le-ati vazut pe blog cu diverse ocazii si incerc sa merg si mai departe cu aceasta idee pentru ca mi-am propus sa renunt la a-mi mai cumpara haine o perioada de timp. Vreau sa port mai des ceea ce deja mi-am cumparat si sa fac asocieri cat mai inedite.
      O foarte buna idee de colaborare, ai dreptate :P Off, timp sa fie numai!!
      Te imbratisez scumpa mea prietena, iti multumesc pentru vizita!!

      Ștergere
  2. Ce frumoasa este fustita, iti sta superb cu ea.

    Te pup.
    http://www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, nu m-as fi gandit ca e genul tau :P
      Pupiciiii!!!

      Ștergere
  3. Te pricepi sa asortezi hainele...sau pe tine totul arata bine:). Imi place jacheta de la Kurtmann, culoarea ei atrage imediat privirile, iar croiul subliniaza silueta. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de bine ma pricep, adevarul e ca, asa cum am spus mereu, ma imbrac intuitiv, nu gandesc neaparat combinatiile dupa cine stie ce criterii, imi plac culorile foarte mult si ....auriulll!!! :P
      Jacheta este cu adevarat minunata, e genul de artocol vestimentar pe care il pui la naftalina in dulap, dupa ce nu te mai incape, si i-l dai fetei sau norei mai tarziu :P |E foarte faina, pe cuvant!!

      Ștergere
  4. Ce-mi place fustița, are un imprimeu tare frumos! Îmi place și jachetuța!
    Mă bucur că ai început să postez din nou mai des, cred că ți-am mai spus că mi-au lipsit articolele tale în perioada cât ai „absentat”.
    O săptămână frumoasă îți doresc! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, da, sper sa reusesc sa ma manageriez astfel incat sa le pot face pe toate, mi-as dori sa pot posta la fel de des ca inainte, chiar mi-as dori.
      Iti multumesc pentru vizita, draga mea, numai bine!

      Ștergere
  5. so beautiful and feminine!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. arati superb! jacheta este foarte frumoasa, iar pantofii sunt...mai presus de cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, pantofii acestia...., toate fetele i-au indragit, iar eu ii port asa de des, sunt perfecti datorita baretei care sustin piciorul si pot sa port dresuri fara probleme cu ei.
      Multumesc mult, Gabriela, pupici!!

      Ștergere
  7. Foarte fain te prinde tinuta! :) Imi place croiala feminina, in stil peplum, a jachetei, complimenteaza perfect amplitudinea fustitei. :) Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E supeba jacheta, subliniaza talia intr-un mod perfect, are o croiala de nota 10, nu as renunta la ea pentru nimic in lume :P
      Multumesc mult, frumoaso, pupici!!

      Ștergere
  8. Ce mult imi place combinatia , o tinuta foarte fresh !
    xoxo

    www.sorananistor.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Sorana, chiar e fresh, nu-i asa? :)
      puup! Multumesc pentru vizita!!

      Ștergere
  9. Foarte drăgălașă ținuta, dar fusta e absolut minunată. Îmi place din toatepunctele de vedere. Ești o păpușică îmbrăcată așa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fusta a fost mai lunga, dar am mai scurtat-o eu, imi place si mie deosebit de mult datorita volumului de pe solduri, chiar arata super, desi are o varsta respectabila! :P
      Multumesc mult, te puup|!

      Ștergere
  10. Hihi, si eu trag de mine incontinuu sa scriu cat mai des. E atat de greu sa rezolv toate treburile intr-o zi. Nu mai am nici un chef seara sa scriu, vad in ceata.
    Imi place tinuta, e o cromatica puternica. Esti stelista cumva? :D
    Te pup! Imi era dor de tine frumoaso!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar nu pot sa imi dau seama cum ai reusit sa duci blogul unde il ai acum, in conditiile in care chiar ai o zi plina, felicitarile mele maxime!
      Cat despre tinuta, nu m-am gandit deloc la alte lucruri cand am ales-o, decat la tupeul de a purta impreuna doua culori puternic saturate :P
      Te pup si eu, imi este dor de tine si mie!

      Ștergere
  11. superba jacheta, si culoarea, si textura! si fustita ta imi place grozav de mult, arata super pe tine! bine, adevarul e ca esti si tu tare frumoase si iti sta bine in orice!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!