"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 16 noiembrie 2021

Review Estee Lauder Advanced Night Repair Eye - crema mea preferată pentru contului ochilor

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye - crema mea preferată pentru contului ochilor

 

Despre crema de ochi de la Estee Lauder v-am mai vorbit pe blog. Cu siguranță, pentru mine este cel mai bun produs pentru contului ochilor pe care l-am încercat până acum. Deși am mai încercat ocazional și alte produse, mereu mă întorc cu bucurie și entuziasm la Estee Lauder Advanced Night Repair Eye.


Cu o textură fină și extrem de plăcută, crema de ochi Estee Lauder aderă perfect la piele, nu are o absorbție instantanee, ci după aplicare se menține la nivelul pielii suficient de mult astfel încât acesta să primească necesarul de hidratare.

Este una dintre puținele creme de ochi care își menține puterea de emoliere și hidratare pe parcursul întregii nopți. După fiecare aplicare, dimineața pielea din jurul ochilor se simte catifelată și hidratată. Nu experimentez acea senzație de uscăciune care se creează adeseori când nu folosesc produse specifice contului ochilor.

 

Advanced Night Repair Eye - crema de ochi fără alcool și parfum

 

Are o listă impresionantă de ingrediente, este lipsită de alcool, parfum sau uleiuri esențiale, are în compoziție o mulțime de ingrediente emoliente și altele cu rol de hidratare și menținere a apei în piele.


Nu creează niciun fel de disconfort ochilor și este gândită chiar și pentru ochii sensibili, datorită lipsei din compoziție a principalilor ingrediente cu potențial iritant. 


Pe Notino crema de ochi Estee Lauder Advanced Night Repair Eye se găsește într-o formulă nouă si în două variante de recipiente. Eu le-am folosit pe ambele și vă pot spune că varianta mică, de 5 ml, datorită faptului că se aplică pe o porțiune mică de piele, durează foarte mult, nu este un produs care se consumă rapid. Dat fiind faptul că și prețul este unul destul de avantajos, acest recipient mini size reprezintă o bună ocazie de a încerca un produs de lux extrem de popular și iubit printre pasionantele de skincare.

 Tu ai încercat crema de ochi Estee Lauder Advanced Night Repair Eye?


                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!