"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 22 februarie 2023

De ce să folosești o rolă de masaj facial în rutina de îngrijire a pielii

 

rola de jad

Îngrijirea pielii este un subiect care mă pasionează de aproximativ 15 ani. Tot de atunci am început să mă informez temeinic despre tot ceea ce înseamnă skincare, să încerc să fiu mereu la curent cu toate studiile medicale care se fac pe activii cosmetici, dar și să urmăresc trendurile în materie de produse, proceduri cosmetice și dispozitive.

marți, 21 februarie 2023

Azi e Royal Passport Day la Sabon

Răsfață-te regește în clubul Royal Passport Sabon!

E biletul tău de acces la spectacolul celor mai atractive oferte și beneficii. Iată de ce merită să-ți faci chiar acum un card de fidelitate Sabon!

vineri, 17 februarie 2023

Cum să integrezi un blazer maro într-o ținută de primăvară

 


Temperaturile frumoase din ultima vreme m-au făcut să mă gândesc tot mai serios la garderoba de primăvară, astfel încât am început deja să îmi construiesc câteva ținute cu articole de primăvară pe care să le pot combina cu pulovere mai călduroase pentru a păstra confortul termin de care am încă nevoie. 

vineri, 10 februarie 2023

Rutină antirid pentru zona ochilor cu produse Skin Functional de pe damas.ro

 


Atunci când am început introducerea retinolului în rutină, mi-am fixat mai multe obiective pe termen lung, iar unul dintre ele a fost și acomodarea unei concentrații cât mai mari pe pielea din jurul ochilor.

luni, 6 februarie 2023

Balea Beauty Expert Calming Serum review

 

Azi vreau să vă vorbesc despre un produs foarte bun din punct de vedere calitativ, dar și accesibil ca preț, marca Balea disponibil în drogheriile DM sau, mai nou, online pe site.

sâmbătă, 4 februarie 2023

Ce produse Paula`s Choice am consumat în ultima vreme. Impresii despre Clinical Discoloration Repair Serum



Un articol despre produsele de skincare consumate, nu am mai scris de mult timp. Anul 2023 l-am început cu câteva noutăți în rutina mea de îngrijire a tenului, un motiv suficient de bun, ca să scriu câteva cuvinte despre cele patru produse marca Paula`s Choice pe care tocmai le-am terminat:

joi, 2 februarie 2023

Maybelline Super Stay Matte Ink #25 Heroine - o singură culoare, două nuanțe de roșu

 

ruj rosu-oranj

Pasiunea mea pentru roșu, despre care am scris adevărate eseuri în cei 12 ani de blogging, nu s-a stins odată cu trecerea timpului. Din contră, pe măsură ce acumulez experiență de viață, cunoaștere și acceptare de sine, simt că aceasta este culoarea care mă definește și mă reprezintă cel mai bine.