"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 30 septembrie 2022

Igiena dinților de lapte| Rutina de îngrijire dentară a copiilor mei

 

igiena dentară copii

Igiena dentară a celor mici este un subiect care suscită interesul mămicilor încă dinainte de apariția primului dințișor al bebelușului.

Piața abundă în produse destinate îngrijirii și sănătății orale a copiilor, iar diversitatea informațiilor la care o proaspătă mămică este expusă poate deveni uneori copleșitoare.

joi, 22 septembrie 2022

Nimfa pădurii sau Cenușăreasa închipuită

 


Cum să faci o ședință foto atipică pentru o rochie elegantă? Eu m-am gândit să schimb puțin decorul și să profit de cadrele dramatice pe care le oferă mica pădure din apropierea zonei unde locuiesc eu. Așa că am îmbrăcat rochia roz de inspirație vintage și am plecat în pădure.

marți, 20 septembrie 2022

Sabon lansează noua colecție de îngrijire a tenului pe bază de trandafir de Damasc și minerale de la Marea Moartă

Dezvăluie secretele strălucirii! Noul ritual de îngrijire a tenului

 



Din 1997, puterile vindecătoare ale naturii se află în centrul filozofiei noastre. Ne place să te răsfățăm cu produse de lux pentru baie, ten și corp realizate cu ingrediente naturale și inspirate din rețete tradiționale. Mai presus de toate, credem în dezvăluirea și împărtășirea bucuriei în fiecare zi prin mici momente magice și ritualuri de frumusețe multisenzoriale, sub forma unor călătorii holistice. Naturală, generoasă, autentică, creativă și plină de bucurie: aceasta este viziunea despre frumusețe pe care o împărtășim comunității noastre!

sâmbătă, 17 septembrie 2022

4 sfaturi utile pentru confortul intim cu Eva Intima


Menținerea igienei intime reprezintă primul pas în prevenirea disconfortului aparatului urogenital. Căldura, transpirația creează un mediu propice pentru înmulțirea bacteriilor, responsabile de iritații sau infecții urinare sau vaginale.  

joi, 15 septembrie 2022

Wella lansează gama Elements Pouches cu 99% ingrediente de origine naturală


Știm că plasticul este un pericol pentru mediu, dar în același timp nici nu putem renunța complet la el, cel puțin deocamdată. Dar putem să-l reciclăm, să reducem consumul și să eliminăm deșeurile din rutina zilnică. Wella Professionals crede într-o lume mai bună și caută în permanență soluții pentru a reutiliza plasticul existent și a limita producerea lui, respectiv poluarea.

miercuri, 14 septembrie 2022

Sabon te invită în Afi Cotroceni București la evenimentul de lansare a noii game Glow Face Care

 


Sabon îți adresează o Invitație la strălucire!

Începând cu data de 26 septembrie și până la sfârșitul lunii, Sabon te așteaptă cu drag în magazinul din Afi Cotroceni ca să-ți dezvăluie secretele strălucirii, odată cu lansarea noii game Glow Face Care certificate organic!

joi, 8 septembrie 2022

Cum să primești bani înapoi din cumpărăturile tale prin portalul de cash-back tipli.ro


cash-back tipli.ro

La finalul anului 2021, în România, cumpărăturile online au atins pragul de 6,2 miliarde de euro, cu un procent de aproape 10% mai mare față de anul anterior, potrivit raportului GPeC. Sunt mulți ani de când comerțul online își păstrează panta ascendentă de dezvoltare. Contextul pandemic din anii anteriori a constituit imboldul de care avea nevoie și categoria conservatoare de consumatori, adică cei care încă erau fideli conceptului clasic de shopping, pentru a accepta această nouă idee de e-shopping - cumpărături cu minim de efort.