"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 27 aprilie 2021

Dolce & Gabbana The One Essence - parfumul meu semnătură

Dolce & Gabbana The One 

Idila mea cu The One by Dolce & Gabbana a început ca o joacă în 2014, neanticipând nicio secundă, în momentul în care el mi l-a pulverizat pe piele, că va deveni într-un final parfumul meu semnătură.

Dolce & Gabbana The One

vineri, 23 aprilie 2021

Idei de cadouri sportive pentru cei mici de pe decathlon.ro

Odată cu sosirea primăverii și a scăderii ratei de infectare din orașul nostru aflat nu demult în carantină, putem în sfârșit să petrecem mai mult timp în aer liber cu copiii, să ne bucurăm de soarele călduț de final de aprilie, de câmpurile înflorite, de dansul gâzelor și de aerul curat.

Băiețelul a crescut și el și devine tot mai receptiv la mediul înconjurător. Primăvara și al său Iepuraș de Paști ne creează contextul perfect pentru a încuraja copiii să își pună în funcțiune bicicletele și să exploreze împrejurimile.

Fetiței îi plac activitățile statice, preferă îndeletniciri creative la măsuța ei de activități, decât jocuri care presupun efort fizic.  Din acest considerent trebuie să fiu mereu creativă și să o atrag prin joc către activități în aer liber care să îi dezvolte motricitatea.

Băiețelul este fix opusul ei, îi place să alerge, să se cațăre și ar petrece afară toată ziua.

joi, 22 aprilie 2021

Chec marmorat și cozonac cu cacao și stafide cu KetoMix pentru cozonac by Cristina Ioniță



Campaniile nosugarshop.ro vin întotdeauna cu acel parfum al copilăriei care mă poartă într-un iureș de emoții până în bucătăria bunicii. 

Anul acesta am primit invitația de a reproduce una dintre rețetele familiei pentru un preparat dulce nelipsit de pe masa de Paști, dar într-o manieră modernă, mai sănătoasă, potrivită filozofiei nosugar. 

vineri, 16 aprilie 2021

Budincă baby friendly în două culori (sugestie de preparare pentru APLV)


Budinca Paula, varianta home made, am făcut-o deseori pe vremea când Adnana era alergică la proteina laptelui de vacă (APLV), folosind lapte vegetal de ovăz sau spelta, marca The Bridge (un lapte vegetal curat, fără zahăr sau alt îndulcitor, doar cereala, apa, ulei și un strop de sare).

miercuri, 14 aprilie 2021

Femme Luxe Nude Outfit| Articole vestimentare din cea mai recentă comandă femmeluxe.co.uk

 


Și în sfârșit a venit și primăvara mult așteptată. Deși am ieșit foarte puțin, deh, contextul, am profitat de soarele călduț și am purtat o din ultima comandă femmeluxe. 

duminică, 11 aprilie 2021

Orange outfits

Oranjul este culoarea bucuriei, a exuberanței și a poftei de viață! Nu, în mod paradoxal nu descrie deloc personalitatea mea, deși oranjul se află în top 3 culori preferate. Sunt o fire emotivă, sensibilă și rareori ies din zona mea de confort. Îmi place rolul de observator, cel care stă mereu pe margine și se bucură de spectacolul vieții, fără a manifesta interes pentru a se plasa în mijlocul acțiunii. 

joi, 8 aprilie 2021

Exemplu de rutină de skincare de dimineață #1


Pentru că am nenumărate produse foarte interesante în rutina mea de îngrijire a pielii, îmi place să fac combinații de produse cu diverse branduri în cadrul rutinelor mele de skincare de dimineață și seară. Pentru asta este foarte important ca texturile lor să fie compatibile și să îmi permită să le pot folosi împreună fără a face scămițe

marți, 6 aprilie 2021

Brioșe cu carob și ciocolată fără zahăr Sweeteria cu lapte, măr și portocală

 


Anul acesta am avut ocazia să încerc pentru prima dată nu doar una, ci cinci sortimente de ciocolată fără zahăr marca Sweeteria. Nu aș fi crezut că o ciocolată lipsită de zahăr rafinat, ar putea fi atât de gustoasă, motiv pentru care am decis să fac și un desert pentru copii, ceva ce știam cu siguranță că le va plăcea. 


Așadar, am gătit împreună BRIOȘE CU CAROB ȘI CICOLATĂ FĂRĂ ZAHĂR SWEETERIA în tava mea de brioșe din silicon. Am ales pentru acest preparat Ciocolata Sweeteria cu lapte, măr și portocală îndulcită cu sirop de agave.