"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 21 aprilie 2023

10 idei de cadouri pentru o fetiță de 5 ani



Ca mama a unei fetițe de 6 ani, până la această vârstă am trecut de fix 6 ori prin experiența alegerii unui cadou pentru aniversarea fiicei mele și de multe alte ori pentru alte sărbătorite la ziua cărora am fost invitate până la această vârstă. Recunosc că nu mi-a fost ușor de fiecare dată să aleg cel mai potrivit cadou, dar am încercat de fiecare dată, fie că a fost vorba de fiica mea, fie de alte fetițe din cercul de prieteni ai copilului meu, să aflu detalii despre interesele sărbătoritei. 

joi, 20 aprilie 2023

Ediția limitată Wonders of Jasmine de la Sabon

 


„Urmărește mireasma enigmatică de iasomie și ea te va purta într-o vale încântătoare, unde vei descoperi cele mai pure comori ale naturii.

luni, 10 aprilie 2023

6 beneficii ale consumului de ceai verde



            Nu sunt și nici nu am fost vreodată o consumatoare adevărată de cafea. Beau doar ocazional cafea, cu mult lapte, zahăr din plin și eventual alte ingrediente care mă distanțează foarte mult de un consumator de cafea experimentat.

vineri, 7 aprilie 2023

Cum să îți faci un blog de beauty în 7 pași

 


Vremea blogurilor a trecut, ar spune unii. Ar putea avea dreptate. Dacă ești însă o persoană creativă, pasionată de beauty, de fotografie și de scris în aceeași măsură, blogul rămâne în continuare spațiul care îți oferă cea mai mare posibilitate de desfășurare. 

joi, 6 aprilie 2023

Celebrează Ziua Pământului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

 

De Ziua Pământului, Sabon desfășoară o campanie împreună cu Monica Davidescu. Mai jos vă las comunicatul de presă. 

”SABON prețuiește frumusețea naturii. Prin conceptul nostru “ReUse, ReNew, ReLove”, ne angajăm să protejăm planeta prin reducerea cantităților de deșeuri, promovând alegeri ecologice și sustenabile pe tot parcursul anului.

miercuri, 5 aprilie 2023

Paula's Choice Resist Youth Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50 - un fluid non-gras, cu textură lejeră și aspect final mat

 

spf Paulas Choice si fond de ten Double Wear

Despre importanța folosirii zilnice a unei creme cu factor de protecție solară am scris de nenumărate ori pe blog, iar review-uri la astfel de produse găsiți într-o mulțime de articole mai vechi. Dar cum wishlist meu se mărește în mod continuu, subiectele pe această temă nu se vor epuiza prea curând.