"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 1 noiembrie 2021

Jachetă din blană artificială marca Bonprix pentru cele mai reușite ținute de toamnă

 


Jacheta din blană consider că este unul dintre articolele basic din garderoba oricărei femei. Ușor de integrat în ținute casual sau elegante, haina de blană a devenit de-a lungul timpului un item extrem de versatil, putând fi integrată cu succes chiar și într-o ținută casual - sport, ce-i drept cu puțin mai multă imaginație și un strop de talent în ale fashionului. 

O jachetă din blană artificială mi-am ales și eu la ultima comanda Bonprix, jacheta cu care am creat un outfit cuminte și previzibil, care m-a ținut în zona mea de confort.

 


Disponibilă pe două culori (maro și negru), haina de blană are mărimi începând de la 34 până la 50, însă croiala oversize face ca numărul 34 să fie mai degrabă potrivit pentru mărimile 36-38, cel puțin din punctul meu de vedere.

Cu talia subliniată, la o înălțime de 1,73 cm, cea mai mică mărime se așază precum vedeți în poze. Am ales să specific aceste lucruri pentru că, din postările mele anterioare pe instagram, am sesizat ca e un articol Bonprix care a atras atenția și a creat mult interes.

 


Vă las link direct către jacheta de blană pe site, dar o puteți căuta și după codul 91507895. Are și recenzii foarte bune pe site pe care le consider foarte utile. Atenție însă la mărime, recomand să comandați cu cel puțin una mai mică decât purtați în mod obișnuit.

 


Eu am ales această minunat nuanță camel care mi se pare ideală pentru toamnă și nu numai. Am în minte o mulțime de ținute în nuanțe ale pământului, nuanțe de intensități diferite care pot pune și mai mult în evidență frumusețea acestei blănițe lucrate impecabil. Pentru pozele acestea am ales să merg pe acord complementar și mi-am scos din cutie frumoasele mele ghete din piele naturală, tot marca Bonprix.

Le am din 2017, le puteți vedea expuse mai bine în această postare și le ador la fel ca în prima zi când le-am primit.

Modelul este unul retro, de veșnică actualitate și creează, alături de haina de blană, o ținută clasică, proprie stilului meu vestimentar.

 


Voi purtați jachete din blană? Dacă da, le preferați pe cele artificiale sau naturale?



                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu



6 comentarii:

  1. E foarte frumoasa jacheta, iti vine foarte bine si nuanta si modelul, nu stiu de ce ma tot feream de culoarea asta, acum incepe sa imi faca cu ochiul tot mai mult si mi-as cumpara cate ceva 😂

    RăspundețiȘtergere
  2. Să o porți sănătoasă! Îți stă foarte bine cu ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. pare foarte comoda si calduroasa! iar tie iti vine foarte bine aceasta nuanta :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, ai facut o tinuta si niste poze foarte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lovely outfit with your coat, skinny jeans and ankle boots! 😊

    RăspundețiȘtergere
  6. Forate draguta jacheta, sa o porti cu plafere. :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!