Pagini

luni, 26 iulie 2021

Rochia midi cu print bibilică

simona tucu

Am ales acest titlu pentru articolul de astăzi inspirată chiar de fiica mea, mare pasionată de... pene. Are deja o colecție impresionată de pene de tot felul, colecție în continuă creștere. 

Când a văzut rochia mea, primul lucru pe care l-a exclamat a fost că are print de bibilică. Recunosc că m-a pus în încurcătură prima dată și mi-a luat câteva secunde până să mă dumiresc ce voia să spună, dar într-adevăr după ce m-am dezmeticit, mi-am dat seama că printul chiar este identic cu cel al penelor de biblică. 

simona tucu

Rochia neagră cu buline 

În altă ordine de idei, de pe site-ul Femme Luxe am reușit să achiziționez pentru prima dată o rochie mai amplă, perfect adaptată stilului meu vestimentar. 

Este o rochie midi, cu talie subliniată, mânecă trei-sferturi și un volan feminin în partea de jos. O rochie feminină, perfect potrivită pentru primăvară-vară, pentru tocuri sau sandale cu talpă joasă, dar și pentru teniși, bascheți sau alte încălțări sport. 


Atât rochia aceasta, cât și altele în același stil romantic și nu numai, puteți găsi în categoria MIDI DRESSES de pe site. 

Pantaloni roz delicat cu talie înaltă și buzunare laterale

casual look


Am avut la această comandă și două perechi de pantaloni cărora, din păcate nu le-am nimerit mărimea foarte bine. Pantalonii roz trei-sfert cu talie înaltă arată destul de bine pe picioare, dar îmi sunt cam largi în zona șoldurilor și a taliei. 

Materialul este elastic și o măsură mai mică s-ar fi potrivit perfect. I-am purtat într-o ținută cazual cu teniși aurii și tricou cu print colorat. 

casual sport outfit

Sunt prevăzuți cu buzunare laterale și, datorită materialului elastic, sunt extrem de comozi la purtare. Zic asta pentru că, după pozele acestea, îmbrăcată așa, am alergat câteva ore prin parc după băiețel.


În categoria TROUSERS puteți găsi câteva modele absolut superbe de pantaloni cu talie înaltă. Am mai avut blugi de pe acest site și mi-au plăcut foarte mult. Îmi pare tare rău că de această dată nu am nimerit mărimea prea bine.

Și această comandă a venit acasă cu serviciul de curierat, dar asta a fost înainte de 1 iulie. Începând cu această dată, se schimbă regimul coletelor din afara UE, se aplică taxe vamale și tva pentru orice sumă, din câte am înțeles eu. Mai multe însă vă povestesc la următoarea comandă, în cunoștință de cauză și nu din povești. 


Vă las întrebându-vă dacă vă plac cele două ținute distincte ale mele?


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

  1. ce dragut, print de bibilica :)). e frumoasa rochia, genul asta parca as purta si eu.

    nu pot sa nu observ si rucsacelul, e tare fain.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!