Pagini

marți, 20 iulie 2021

Pantene lansează o nouă gamă de îngrijire a părului fără siliconi - Pantene PRO-V Miracles Lift & Volume cu biotină și apă de trandafiri

 

simona tucu

Am pășit în adolescență confuză și cu o doză de încredere în mine extrem de scăzută. Am pornit într-o dificilă și lungă călătorie a descoperiri și a cunoașterii de sine. Am schimbat o mulțime de măști și am experimentat atitudinii care nu mă reprezentau și look-uri în care nu mă regăseam.


Călătoria părului meu - călătoria mea


Părul meu a fost parte din călătoria mea. A fost încrețit, îndreptat, colorat, decolorat, tapat, sufocat de gel și fixativ, dar niciodată tuns. Una dintre constantele mele prin toată această dificilă călătorie a autocunoașterii a fost părul meu, chiar dacă uneori blond-auriu, roșu-rubiniu sau negru-abanos, mereu a fost lung, suficient de lung încât să-mi poată ascunde priviri înlăcrimate, zâmbete sfioase și emoții greu de stăvilit.

Și timp de 15 ani m-am tot căutat, ba blondă, ba brunetă sau roșcată, și abia la 30 de ani mi-am dat seama că cea mai potrivită culoare pentru părul meu lung este cea creată de El din pigmenți unici, mixați într-o formulă special gândită pentru mine.

Eu am început să înțeleg cine sunt abia atunci când am conștientizat marele paradox: fugeam în căutare de mine, când de fapt trebuia să mă opresc pentru a mă descoperi!

Am renunțat la vopseaua de păr și la o mulțime de măști pe care le schimbam în funcție de context. Am descoperit un păr mai des și cu mai mult volum și o doză mai mare de încredere în mine.

Trăim vremuri extrem de ofertante, avem la dispoziție o mulțime de instrumente care ne pot ajuta să ne desăvârșim. Iar asta e valabil atât pentru exteriorul nostru, cât și pentru interior.

 


Sunt femeie și nu voi fi niciodată atât de ipocrită încât să nu recunosc că starea mea de bine și de echilibru interior depinde și de aspectul meu fizic și de felul în care corpul meu arată și se simte. Acum folosesc Pantene PRO-V Miracles cu biotină și apă de trandafiri pentru un păr puternic și cu mai mult volum pentru că părul meu este parte din călătoria mea continuă.

 

 Testez Pantene PRO-V Miracles Lift & Volume cu biotină și apă de trandafiri

 

Prietenii de la buzzstore.ro au fost cei care mi-au lansat provocarea de a testa trei produse Pantene PRO-V Miracles Lift & Volume.

Am spus ”provocare” pentru că până în acest moment nu am fost niciodată tentată să urmez noul trend și să schimb produsele pe care le foloseam în mod uzual. Dar acestea, fără sulfați și silicon, mi-au stârnit curiozitatea și, în plus, de-a lungul timpului, mi s-au tot cerut recomandări pentru șampoane și măști de păr fără sulfați, respectiv fără silicon.

 


Așadar, pentru toți cei interesați, iată că Pantene a lansat această gamă PRO-V Miracles Lift & Volume cu biotină și apă de trandafiri pentru un păr mai des, cu mai mult volum.

Gama cuprinde mai multe produse, dar eu acum am avut ocazia să încerc:

șamponul – o formulă blândă, fără sulfați care curăță în mod delicat scalpul și părul, fiind potrivit pentru o utilizare zilnică.


masca de păr – o formulă fără silicon care îmbogățește părul cu substanțe nutritive, îl hrănește în profunzime, conferindu-i putere și volum.


uleiul de păr 7 în 1 – o formulă complexă care îmbină uleiul de ricin, biotina și apa de trandafiri, oferindu-i părului o experiență inedită, compusă din 7 miracole: previne electrizarea, oferă protecție părului deteriorat de aparatele de coafare, hidratează vârfurile uscate, facilitează descurcarea părului, conferă strălucire și miros plăcut părului etc. Este ambalat sub formă de spray și se aplică prin pulverizare pe părul umed sau uscat. Aceasta conține amodimethicone.

simona tucu

Până să vă împărtășesc impresiile mele despre aceste produse, permiteți-mi să vă mărturisesc doar că întreaga gamă, dar îndeosebi șamponul, are un parfum îmbătător de trandafiri, aromaterapie adevărată în baie!



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

  1. ce fain ai scris! minunat! m-am regasit in povestea parului lung, doar ca eu uneori l-am taiat drastic... acum mi-a crescut incredibil de mult si il simt foarte greu. e posibil sa fie nevoie sa tund putin din el.


    suna bine gama asta, sunt curioasa cum miros produsele.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!