Pagini

joi, 11 aprilie 2024

Cum să îți amenajezi casa în stil minimalist cu postere de pe gallerix.ro



Stilul minimalist în amenajarea interioară devine tot mai popular în ziua de azi, iar adăugarea unor tablouri de tip postere poate aduce o notă de rafinament și personalitate într-un mod subtil și elegant. Cu o abordare simplă și echilibrată, acest stil poate transforma orice locuință într-un spațiu aerisit și plin de stil. Încăperile de mici dimensiuni, așa cum este și cazul casei mele, sunt cele mai bune candidate pentru acest stil.

Începe prin a selecta culori neutre și forme simple pentru pereți, mobilier și accesorii. Albul, griul, bejul sau nuanțele pastelate sunt alegeri ideale pentru o paletă minimalistă. Evită supraaglomerarea spațiului cu decor excesiv sau piese de mobilier complicate.


Toate aceste alegeri vor crea iluzia unui spațiu mai mare și mai aerisit. Când vine vorba de tablouri de tip postere, poți alege designuri minimalistice care se integrează armonios în estetica generală a camerei. Imaginile cu linii simple, forme geometrice și culori contrastante pot adăuga un punct focal subtil în spațiu. Pe Gallerix găsești o varietate foarte mare de postere ieftine în diverse dimensiuni, astfel încât să poți crea o galerie de imagini potrivită cu dimensiunea și designul fiecărei încăperi.

Aici găsești postere de foarte bună calitate, cu printuri clare și detalii fine. O hârtie sau un material de calitate superioară pot evidenția frumusețea designului și pot oferi o durabilitate sporită, iar posterele de pe Gallerix sunt imprimate pe hartie premium, cu finisaj mat și suprafață netedă.

Plasează posterele în spații strategice pentru a crea o compoziție echilibrată. Poți alege să le aranjezi în linie dreaptă pe un perete gol sau să creezi un colaj de imagini folosind cadre de dimensiuni diferite. Asigură-te că distanța între postere este uniformă pentru un aspect ordonat și armonios.

 

Ce postere am comandat eu de pe gallerix.ro
 

Eu am comandat două postere de mari dimensiuni – 50/70 cm pentru dormitorul mamei care se află în plină amenajare. Am ales rame din lemn natur, care se potrivesc cromatic cu mobilierul camerei și imagini florale în nuante calde, de roz pastelat care să ofere o atmosferă intimă camerei.




Primul poster pe care l-am comandat de pe gallerix.ro a fost Blushing Petals – o imagine macro a unor bujori infloriți. Iar în jurul acestora am început să creez o poveste pentru restul acesoriilor textile (și nu numai) care vor personaliza dormitorul). A doua alegere în materie de postere a venit cumva firest – Door in Assos cu al său copăcel înflorit, vor păstra veșnic soarele în camera mamei, indiferent de sezon.

 


Pe Gallerix găsești o selecție foarte mare de postere de diferite dimensiuni, împărțite pe mai multe categorii, astfel încât poți alege după anotimp, cromatică, intrese, artiști preferați etc. Ai chiar și o categorie de Inspirație, o mulțime de pereți cu postere, de unde te poți inspira pentru amenajările tale.

Eu am așezat cele două postere în mod provizoriu în bucătărie printre iedera mea care crește într-un ritm foarte alert. Deși am alt concept pentru acest spațiu, nu pot să nu recunosc că mă încântă aerul ușor romantic pe care îl conferă bucătăriei mele. Însă, după cum am precizat, ele nu vor rămâne aici în mod permanent, ci vor pleca spre dormitorul mamei.

 

Asadar, dacă vrei să îți amenajezi casa în stil minimalist, posterele pot transforma spațiul tău într-o oază de liniște și eleganță. Alege-le cu grijă și atenție pentru a crea un ambient relaxant și plin de stil care să te definească și să te inspire în fiecare zi. Iar din partea mea primește și un cadou un cod de reducere de 30% - 10SIMONA – pentru toate categoriile de postere.

 

Nu uita să împărtășești cu mine ce ți-ai luat!

 

 Blog editor: Simona Tucu

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!