Pagini

duminică, 31 decembrie 2023

Resist Triple Active Total Repair Paula's Choice review

 


În ultimele luni am folosit aproape zilnic în rutina de seară, unul dintre noutățile Paula's Choice și anume - Resist Triple-Active Total Repair. Pentru mine a fost dragoste la prima aplicare și l-am considerat încă de la început ca pe un produs complementar retinaldehidei pe care o folosesc deja de mult timp.

 

Resist Triple Active Total Repair Serum conține un cocktail de ingrediente anti-aging cu niacinamide, hexylresorcinol și un retinoid care acționează în sinergie pentru a reduce vizibil liniile fine și ridurile, a estompa petele, a restabili luminozitatea natural și a îmbunătăți fermitatea pielii.

 

+ 0.3% Retinoid (retinyl propionate) îmbunătățește textura și fermitatea pielii

+ 5% Niacinamide uniformizează culoarea pielii și reduce porii dilatați

+ 0.4% Hexylresorcinol reduce hiperpigmentările cauzate de soare

 

Retinoidul este unul bland, cel care este înregistrat ca fiind cel mai lipist de efecte secundare retinoid, lucru care face ca serul să fie potrivit și celor mai sensibile tenuri sau celor care își doresc să înceapă introducerea progresivă în rutină a unui retinod.

 

Pentru că eu deja am adaptat perfect 0,1% retinaldehidă în rutina mea, un plus de retinoid aplicat după acesta a fost perfect în regulă pentru pielea mea. M-am bucurat astfel de formula complex seară de seară, fie că am folosit un retinoid separat de el sau nu.

 

Textura serului este una destul de bogată. Am simțit-o suficient de hidratantă, astfel încât în anumite seri, cu mai mulți pași, nu am mai simțit nevoia să mai aplic și o cremă hidratantă după acest produs.

 

În lumea plină de opțiuni a produselor de îngrijire a tenului, Resist Triple-Active Total Repair Serum de la Paula's Choice se evidențiază ca un produs inovator, proiectat pentru a oferi o îngrijire complexă și eficientă pentru ten, motiv pentru care dacă vă doriți un ser complex acesta reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Formulat pentru a repara, proteja și revitaliza pielea, produsul se adresează mai multor aspecte ale îmbătrânirii pielii, cum ar fi liniile fine, pierderea elasticității și uniformizarea tonului pielii.

 

În concluzie, Resist Triple-Active Total Repair Serum de la Paula's Choice reprezintă alegere inspirată pentru cei care doresc să integreze în rutina lor de îngrijire a pielii un produs eficient și cuprinzător. Cu beneficii multiple și o formulă avansată, acest serum oferă o soluție completă pentru combaterea semnelor îmbătrânirii și menținerea unui ten sănătos și strălucitor.


Acum la final de an am început un ser nou, tot marca Paula's Choice, despre care voi împărtăși impresii cât de curând. 



Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!