Pagini

miercuri, 27 iulie 2022

Exemplu de rutină de skincare de dimineață #4| Ce produse de îngrijire a pielii folosim sub SPF

 


În sezonul cald, dimineața, pentru rutina mea de skincare, îmi place foarte mult această combinație de două produse:

▪️ Vitamina C Skin Functional – un ser light pe care îl aplic pe tenul curat înainte de orice alt produs. Inflamed Red Blemishes conține un derivat de vitamina C, mai exact 5% Sodium Ascorbyl Phosphate, ceea ce îl face foarte potrivit pentru tenul meu ușor sensibil. Are o textură super ușoară, apoasă, care se absoarbe aproape instantaneu în piele fără să lase nicio peliculă la nivelul acesteia.

▪️ Dacă am mai mult timp la dispoziție, aplic cel puțin încă un ser după vitamina C, dar cel mai des vin direct cu crema SPF. Am mai multe produse de protecție solară în rutină în prezent, dar de departe, din punct de vedere a texturii, varianta aceata de la Hada Labo este preferata mea - Light Hydrator Sun Face Cream SPF30!

 ✔️ Water resistant

 ✔️ Matt look

Crema are o textură ușoară, se poate aplica întreaga cantitate recomandată fie dintr-un singur strat, fie din mai multe suprapuse.

Imediat după aplicare creează o peliculă aderentă la suprafața tenului. Nu rezultă un aspect perfect mat, dar totuși acel efect de matifiere promis se simte într-un mod foarte evident în comparație cu alte spf-uri. Tenul nu rămâne gras, are doar o ușoară strălucire foarte frumoasă și sănătoasă.

În cazul meu se păstrează impecabil pe parcursul purtării, nu îmi îngrășă tenul absolut deloc, nu se scămoșează si este perfect compatibil cu fondul meu de ten Double Wear. Amândouă creează acea peliculă rezistentă la transfer care lasă un aspect perfect tenului ore în șir.

Mi se pare echipa perfectă!!!

Datorită felului în care se așază pe piele, mă refer la acea peliculă care se creează pe ten, este un spf care îmi inspiră foarte multă încredere. Din păcate varianta mea este cu SPF 30, acesta ar fi singurul minus până acum. dat fiind faptul că pe timpul verii prefer să folosesc o protecție UV mai mare. Pe site exista si SPF 50 si tare curioasă sunt dacă e la fel de plăcut ca textură.

 


Vitamina C este un super antioxidant, care folosit împreună cu SPF-ul completează îi ”potențează” efectele acestuia, motiv pentru care folosit dimineața aduce un plus de beneficiu rutinei de îngrijire a tenului.

 

Despre produsele Hada Labo am mai scris în acest articol sau în cel despre rutina de seară


Voi folosiți această combinație de produse în rutina voastră?

 


Blog editor: Simon Tucu

2 comentarii:

  1. Buna! Draguta rutina ta. E importat sa ai o rutina de dimineata si de seara in ingrijirea tenului. Eu dimineata folosesc Vichy Normaderm - gel de curatare purificator si apoi Nivea Cellular Luminous 630 (nu cu vre-un rezultat vizibil, dar are si SPF) Sunt ok cu aceasta rutina desi imi pare rau ca nu am vazut nici un rezultat de reducere a petelor de la Nivea desi folosesc de mult timp. Ca textura sunt ok ambele. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu esti o sursa de inspiratie pentru mine. Aflu lucruri noi si utile. Am sa incerc si eu produsele recomandate de tine sa vad daca tenul meu le accepta

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!