Pagini

marți, 14 iunie 2022

Daily Go-To Sunscreen SPF 50+ PA ++++, noul SPF hibrid Purito cu protecție UVA/UVB cu spectru larg excepțional de mare

 

spf purito

Toate campaniile de informare cu privire la riscul expunerii la soare fără protecție solară adecvată care rulează an după an pe toate canalele media, pare că și-au îndeplinit în sfârșit misiunea. Un procent tot mai mare din populație a început să conștientizeze importanța folosirii zilnice a produselor cu factor de protecție solară, motiv pentru care industria cosmetică investește fonduri uriașe în cercetare și formulare. Toate aceste eforturi au ca rezultat produse cu filtre de protecție solară tot mai performante, texturi tot mai prietenoase cu pielea care sporesc gradul de satisfacție a consumatorului.

Există un interes real pe piață pentru produsele cu SPF, motiv pentru care scandalul celebrului Purito Centella Green Level Unscented Sun SPF50+ PA++++ a produs interes și a creat revoltă pe mai multe continente. Vă reamintesc, că în 2020 brandul Purito a suferit o grea lovitură de imagine, atunci când un test în vitro independent, a scos la iveală că multiubitul lor Centella Green Level Unscented Sun SPF50+ PA++++ avea în realitate un grad de protecție mult mai mic decât cel menționat.

A fost un moment de încercare pentru un brand care și-a câștigat popularitatea în mare parte datorită unui produs de protecție solară total distinct față de tot ceea ce era pe piață până la momentul respectiv. Și vorbesc aici de o textură fluidă, cu absorbție bună în piele, confort sporit la purtare, fără alcool sau ale ingrediente cu potențial iritant, într-un cuvânt cam tot ceea ce ți-ai putea dori de o cremă cu factor de protecție solară.

Strategia pe care a adoptat-o Purito a fost una de deschidere totală față de publicul consumator, fără să încerce nicio secundă să mușamalizeze scandalul. A furnizat testele efectuate de laboratorul independent care garantau protecția solară menționată pe ambalaj și au efectuat suplimentar alte teste pentru a verifica informațiile apărute în media. Au retras SPF-ul de pe piață și în mod paralel au început să lucreze la o nouă formulă.

Chiar dacă toate testele efectuate ulterior au demonstrat că produsul cu pricina nu avea SPF 50, prin strategia adoptată, brandul Purito a câștigat enorm la capitolul imagine, iar noul produs promis a creat așteptări uriașe.


Purito se reabilitează și lansează Purito Sunscreen Daily Go To, SPF 50+PA++++


În anul imediat următor a fost lansat pe piață Purito Sunscreen Daily GoTo, SPF 50+PA++++.

Noul SPF Purito a fost testat atât de un laborator acreditat din Coreea (SPF 57.4 PPD- 16.65), cât și de unul independent din USA (SPF 71.4, PPD-17.9), teste care sunt puse la dispoziție în mod public pe site-ul oficial Purito. Mai transparent de atât nu se poate.


notino purito

Evident că nu puteam rata nici eu ocazia de a testa acest SPF atât de mult așteptat.

Purito Sunscreen Daily Go To, SPF 50+PA++++ este un produs de protecție solară hibrid, având atât filtre solare performate, atât chimice, cât și fizice:

  • Uvin T150
  • Tinosorb S
  • Uvin A
  • Titanium dioxide

Produsul este lipsit de alcool, parfum sau uleiuri esențiale, este îmbogățit cu Centella Asiatica făcându-l ideal pentru pielea sensibilă și reactivă, dar nu numai.

Are o textură fluidă care se topește în contact cu pielea. Hidratează foarte bine, motiv pentru care pe un ten normal, gras sau mixt, cu siguranță ține loc și de cremă hidratantă. Textura este foarte prietenoasă și cu ochii, poate fi aplicat și în jurul acestora fără a crea disconfort, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor atunci când aplicăm SPF cu filtre chimice în apropierea ochilor.

Nu lasă urme albe pe piele, nu se absoarbe complet, însă lasă un finisaj luminos și plăcut vizual. Întreaga cantitate de 1,25 ml pentru întreaga față poate fi aplicată fără probleme în straturi suprapuse, fără a forma scămițe. Este compatibil cu Double Wear, dar și cu alte produse colorante aplicate peste el.

Purito SPF 50


În concluzie, este un produs de protecție solară foarte reușit. Nu și-a dezamăgit absolut deloc fanii, ci din contră, și-a creat și mai multă popularitate pe piața din întreaga lume.

Pentru mine personal este extrem de important să folosesc produse care îmi conferă încredere, pe care să știu că mă pot baza, iar Purito Sunscreen Daily Go To, SPF 50+PA++++ este cu siguranță un astfel de produs. Până la urmă, este probabil singurul SPF creat sub presiunea unui asemenea scandal și așteptat cu sufletul la gură de o mulțime de consumatori.

L-aș recomanda tuturor tipurilor de ten, poate mai puțin unui ten gras pe timp de vară, când fața tinde să transpire mai mult, și asta pentru textura sa este una destul de hidratantă, după cum menționam mai sus.


Ce produse complementare folosesc cu Purito Sunscreen Daily Go To, SPF 50+PA++++


Aplicați-l pe tenul curat sau peste un ser apos cu vitamina C, așa cum fac eu. Vitamina C este un super antioxidant, care potențează efectele SPF-ului, așa că acest duo este ideal pentru rutina de dimineață.

SPF-uri Notino

Mie îmi place să aplic peste el un strat foarte subțire de fond de ten Double Wear Estee Lauder, dar foarte frumos și eficient merge și cu Bioderma Photoderm Cover Touch SPF50+. Finisajul este unul mat, minunat pentru un ten gras sau mixt. Gradul de acoperire poate fi foarte ușor reglat în funcție de cantitatea de SPF colorat aplicat. În esență el are un grad foarte mare de acoperire și o rezistență foarte bună pe parcursul zilei.

 

spf bioderma

Indiferent de formula aleasă, nu uitați însă că niciun produs de protecție solară nu protejează 100%, evitare expunerii la soare rămâne în continuare cea mai eficientă formă de protecție pe timp de vară și caniculă. Folosiți pălării și ochelari de soare, precum și haine cu protecție solară. Hidratați-vă suficient!

 


Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!