Pagini

sâmbătă, 16 octombrie 2021

Nou în colecția Fresh&Glow de la Sabon - Mască & Scrub 3-in-1 Dead Sea


Sabon a pregătit o mulțime de noutăți pentru această toamnă. V-am tot povestit aici pe blog despre lansările lor pline de parfum și emoție. De această dată vreau să vă aduc în atenție un produs de skincare absolut minunat pe care abia aștept să îl încerc și eu - Mască & Scrub 3-in-1 Dead Sea. O formulă care îmbină principiile exfolierii celulelor moarte de la suprafața pielii cu o curățare în profunzime a porilor prin intermediul nămolului negru de la Marea Moartă. 


Formula îmbunătățită - un borcănel cu minuni de la Marea Moarta!


Noua masca & scrub 3-in-1 Dead Sea de la SABON reuneste daruri purificatoare ale naturii intr-o formula exclusiva de detoxifiere multi-actiune, infuzata cu 90% ingrediente naturale de la Marea Moarta. (200 ml)

Exfoliantele si mastile sunt ambele alegeri populare cand vine vorba de curatarea tenului, dar aceasta combinatie unica masca si scrub duce ritualul de ingrijire a pielii la un nivel superior. Nuanta intunecata, dramatica, a celebrului namol negru din Marea Moarta dezvaluie o textura incredibil de bogata si o capacitate de curatare a pielii aproape miraculoasa.

Utilizata in doi pasi, Masca & scrubul 3-in-1 Dead Sea indeparteaza eficient impuritatile si curata porii, ajutand la diminuarea petelor si prevenirea imperfectiunilor, rafinarea texturii pielii si dezvaluirea unui ten pur, proaspat, cu o stralucire aparte.


Cum se folosește masca exfoliantă


Aplica produsul ca o masca si asteapta zece minute pentru ca ingredientele active sa-si inceapa magia in straturile profunde ale pielii. Adauga putina apa si maseaza usor, pentru a obtine o textura delicata, cremoasa, inainte de clatire. Dezvaluie o piele impecabila in doar 10 minute: adio aspect tern, bun venit stralucire fara cusur! (200 ml)


SECRETUL DIN SPATELE UNEI FORMULE UNICE


Bogata in ingrediente naturale vegane din Marea Moarta, aceasta formula nu usuca si sporeste luminozitatea, imbogatind pielea cu minerale puternic penetrante, pentru un ten cu zero defecte. 

Reteta unica reuneste patru elemente din Marea Moarta:

1.       Alge din Marea Moarta (Dunaliella Salina) – Aceste micro-alge s-au adaptat pentru a trai in conditiile unice ale Marii Moarte, oferind o protectie eficienta impotriva poluarii si daunelor provocate de factorii nocivi de mediu. Bogate in proteine vitale, lipide si vitamine, actioneaza pentru a pastra hidratarea si pentru a spori vitalitatea pielii.

 

2.       Apa de la Marea Moarta – Bogata in mod natural in minerale esentiale, apa din Marea Moarta hraneste pielea si-i ofera toti micronutrientii de care are nevoie pentru un metabolism optim, echilibrat. Aceste elemente naturale pretioase lucreaza impreuna pentru a mentine sanatatea si stralucirea pielii.

 

3.       Namol de la Marea Moarta – Extras din adancurile Marii Moarte, acest faimos namol negrueste bogat in special in magneziu, sodiu, potasiu si calciu, precum si in siliciu natural. Putereasa de detoxifiere asigura o curatare profunda a pielii, deoarece absoarbe excesul de sebun, decongestioneaza porii si previne imperfectiunile.

 

4.       Diatomit – Compus din alge microscopice fosilizate din regiunea Marii Moarte, cu un efect natural de curatare – indeparteaza delicat celulele moarte si rafineaza textura pielii, pentru un ten mai catifelat si neted.


Colectia Fresh & Glow


Celelalte produse ale colectiei Fresh & Glow - noua masca & scrub 3-in-1 Dead Sea completeaza acum deja iubita colectie Fresh & Glow ce cuprinde exfoliante si produse de curatare create pentru a dezvalui o noua piele, mai proaspata si mai luminoasa.

  • Ulei demachiant (200 ml). O textura unica ce transforma uleiul in lapte, in contact cu apa. Acest demachiant bland ofera o senzatie de piele perfect curata, revigorata, moale si hidratata, fara a lasa un finisaj gras.
  • Masca-gel Florala (125 ml)Ofera instantaneu pielii o super senzatie de hidratare si suplete, datorita combinatiei unice de trei extracte de trandafir: petale de flori adevarate, extract de trandafir de Jericho si apa de roze.
  • Sapun de fata solid (125 g)Un sapun luxos si bland cu tenul, ce produce o spuma bogata, matasoasa, care curata pielea fara a o usca, lasand-o fina, moale si reimprospatata
  • Exfoliant 2 in 1 pentru fata – Menta energizanta / Lavanda relaxanta (200 ml borcan/60 ml tub). Prin exfoliere si eliminarea delicata a impuritatilor si a celulelor moarte cu ajutorul granulelornaturale de Jojoba, pielea ramane impecabil de curata, stimulata si purificata, tenul devine luminos si plin de prospetime. Noul exfoliant pentru fata nu contine parfum si este disponibil in doua versiuni aromatizate inmod natural, cu doua efecte diferite asupra pielii - menta energizanta si lavanda relaxanta. Exfoliantul cu menta este imbogatit cu cristale naturale mentolate ce ofera pielii vitalitate, prospetime, plus o senzatie de racorire imediata, in timp ce exfoliantul cu aroma de lavanda contine ulei esential obtinut din planta celebra pentru efectul sau calmant.


Va invit să descoperiți noile produse Sabon pe site-ul oficial și în magazinele fizice. 

                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!