Pagini

sâmbătă, 22 iulie 2023

EVY TECHNOLOGY Daily Defence Face Mousse SPF 50 PA++++ review| părerea mea

 

evy spf 50 spuma


EVYTECHNOLOGY Daily Defence Face Mousse SPF 50 PA++++ a devenit în ultima vreme unul dintre cele mai populare produse pentru protecția solară. Cu siguranță l-ați văzut la multe pasionate de #skincare și probabil ați citi deja mai multe impresii despre el.

Eu l-am primit pentru testare din partea magazinului Soleshop, alături de mai multe produse ale brandului Evy Technology, despre care vă voi scrie pe parcurs.


Cu ce se deosebește spf-ul Evy față de alte produse de pe piață


EVY este un brand suedez special dezvoltat pentru persoanele cu pielea hipersensibilă, cu eczeme solare, alergie la soare sau albinism, iar Asociația Vitiligo a nominalizat mousse-ul de protecție solara EVY drept cea mai sigura protecție solară de pe piață.

  • protecție solară ultra performantă cu spectru larg, atât împotriva razelor UVA (90% din UVB, PA++++), cat si împotriva luminii albastre/HEV,
  • tehnologie patentată din domeniul medical care întărește bariera de protecție si contribuie la menținerea hidratării pielii, protejând-o de agresiunea factorilor externi,
  • conține ingrediente care previn formarea petelor pigmentare (Sepicalm) precum si antioxidanți (vitamina C si E),
  • un produs potrivit pentru întreaga familie, poate fi folosit inclusiv de copiii mai mari de 6 luni,
  • nu conține alcool, parfum sau uleiuri esențiale.

Părerea mea despre spf-ul Evy. Cum îl aplic


Este primul meu SPF sub formă de spumă și, deși, îmi imaginam că voi întâmpina dificultăți la aplicare, nu a fost deloc așa. Cantitatea corectă pentru față este de mărimea unei mingi de golf. Pare mult, însă chiar se poate aplica fără probleme. 

Eu îl pun în straturi suprapuse. Odată întinsă pe față, spuma se topește, iar textura rezultată este una care nu seamănă cu niciun alt SPF încercat înainte. Pe tenul meu are un finisaj lucios, dar nu e uleios și nici nu se simte ca un strat încărcat la suprafața pielii, ci cumva ca o membrană super aderentă. Nu face scămițe, nu lasă peliculă albă și se comportă foarte bine ca bază de machiaj.

Într-adevăr este un produs care îmi conferă încredere, mai ales că nu obișnuiesc să reaplic niciun spf, dat fiind faptul că nu petrec multe ore afară în aer liber. 

SOLE3011 este codul meu de afiliere pe site-ul sole.ro, cu ajutorul căruia aveți o reducere suplimentară de 5% la orice comandă. 



                             Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

 


Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!