Pagini

joi, 10 iunie 2021

Sporturi de vară cu accesorii și echipamente sportive de la Decathlon

După o primăvară ploioasă cu iz de toamnă, care ne-a cam ținut departe de plimbări și activități în aer liber, iată ca a venit luna iunie, cea mai prietenoasă lună de vară, cu vreme bună și temperaturi care permit plimbări prelungite și drumeții, mai ales în contextul în care măsurile de protecție anti-covid s-au relaxat.

Am renunțat la purtarea măștii în aer liber, iar acest lucru ne oferă posibilitatea de a ne relua rutina și activitățile în aer liber pe care obișnuiam să le practicăm înainte de toată această situație dramatică legată de pandemia Covid.

Noi preferăm drumețiile și terapiile cu aerosoli de pădure și noul context mai ofertant ne bucură nespus. Acasă, din fericire avem o curte destul de generoasă care ne încurajează să petrecem mult timp în aer liber și care ne permit să o amenajăm cu echipamente și accesorii sportive adaptate vârstei copiilor.

De mult timp, Decathlon reprezintă pentru noi cea mai bună opțiune pentru cumpărături de echipamente sportive, datorită ofertei generoase prezentă atât online, cât și fizic în magazinul din orașul meu, a calității superioare a produselor, dar și a prețurilor foarte bune și a politicii de reduceri practicată pe tot parcursul anului.

Ne-am gândit anul acesta la câteva sporturi pe care am putea să le aducem în curtea noastră prin intermediul unor echipamente pe care le-am selectat de pe site din categoria sporturi de vară:

Coș de barchet B100 – pentru că soțul meu este un jucător de baschet foarte bun și mi-ar plăcea foarte multa să îl învețe și pe fiul nostru (dar și pe fetiță, de ce nu) acest sport care dezvoltă atât sistemul muscular și osos, cât și abilitățile motrice, coordonarea și concentrarea.



Coșul de baschet de exterior din oferta Decathlon se poate regla pe 5 înălțimi și este excelent pentru a iniția copiii în acest sport minunat. Este stabil și rezistent, stâlpul este din metal, iar baza are o capacitate de 46 de litri, se poate umple cu apă sau nisip (recomandat).

O curte fără un coș de baschet mi se pare de neînchipuit, așa că vara aceasta este musai să luăm măsuri în acest sens. Desigur, pentru acest sport ai nevoie și de o minge de baschet. În funcție de vârsta copiilor, există mingi concepute pe diferite mărimi, începând cu mărimea 1 potivită pentru copii de 3-4 ani și până la mărimea 7 pentru copii de peste 14 ani.

Poarta de fotbal SG500 mi-a atras și ea atenția pe site. Poate că nu este sportul național al României, dar cu siguranță fotbalul este sportul cel mai popular și aproape fiecare băiețel trece prin acea perioadă în care visează să devină fotbalist atunci când va crește mare.


Poarta de fotbal Decathlon este solidă, metalică și asigură stabilitate pe orice tip de suprafață, fără să fie neapărată nevoie să fie fixată de sol. Totuși vine însoțită de 4 țăruși pentru fixare în iarbă, care nu permit deplasarea acesteia în timpul jocului, posibilă din cauza loviturilor repetare.

Eu nu mă consider un jucător desăvârșit atunci când vine vorba de jocuri de echipă și mai ales atunci când acestea presupun abilități motrice speciale sau strategii bine puse la punct. Aș putea în schimb să îi învăț pe copii badminton – jocul copilăriei mele. Pe Decathlon am găsit o ofertă largă de rachete de badminton, atât pentru copii, cât și pentru adulți, așa cum este acest sed badminton BR pentru copii cu două rachete (albastru și roșu) și doi fluturași.



Desigur, oferta este mult mai largă, masa de tenis de masă pentru exterior mi-a atras atenția și mă gândesc serios la o investiție mai mare anul acesta pentru a-i o cumpăra cadou soțului meu, dar fiind faptul că este sportul să preferat, dar pe care în ultimii ani l-a practicat tot mai rar.

Acestea mi-au atras mie atenția, dar oferta de echipamente sportive pentru vară este una foarte generoasă și vă invit să o studiați pentru o vară 2021 cu accent pe sport, aer liber și sănătate.


                        Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!