Pagini

joi, 3 iunie 2021

Seruri iUnik și dear, Klairs - review, impresii, descriere



Luna mai a fost luna în care am făcut cunoștință cu Yesstyle. Am plasat 3 comenzi, după cum v-am spus în articolul anterior, în majoritate produse de #skincare, pentru că această categorie mi se pare cea mai atractivă de pe site. Nu există niciun produs coreean pe care să îl fi căutat acolo și să nu îl găsesc.

Faptul că poți să găsești și variante mini size pentru aceste produse mi se pare unul dintre cele mai mari avantaje ale site-ului. Eu iubesc produsele mini și mai nou sunt mai tentată să achiziționez astfel de dimensiuni, în detrimentul variantelor full size.

Dar haideți să vedeți ce produse faine am adus în rutină de pe Yesstyle:

  • iUnik Daily Serum Trial Kit – este un kit de 3 seruri a câte 15 ml fiecare, care vin ambalate în această cutie cu elemente grafice inspirate din natură. Ai practic 45 de ml de ser în diferite formule, suficient pentru o rutină de lungă durată de care este imposibil să te plictisești pentru că îți conferă diversitate:


  1. Propolis Vitamin Synergy Serum – este al doilea meu ser cu propolis (ambele de pe yesstyle) – un ser cu propolis în concentrație de 70% și 12% extract de cătină, dar și alte ingrediente cu rol calmant, hidratant și antioxidant: beta-glucan, acid hialuronic, niacinamide, alantoină, centella asiatica și mai multe extracte din plante. Nu conține alcool și parfum. Serul are o textură ușor vâscoasă, se simte foarte plăcut pe piele și are acțiune antibacteriană și calmantă pentru pielea sensibilă. Este un ser excelent și pentru tratarea urmelor de acnee, dat fiind faptul că grabește vindecarea acestora, hrănește și reface bariera de protecție a pielii.
  2. Tea Tree Relief Serum – are o textură mai lichidă decât precedentul, 67% extract de arbore de ceai și 19,5% centella asiatica, 6 extracte de muguri, niacinamide și alte ingrediente benefice tenului. Serul calmează pielea și este minunat și el pentru tenul acneic, dar nu numai.
  3.  Rose Galactomyces Synergy Serum – are și el o textură ușor vâscoasă, conține apă de trandafiri și un ferment tipic produselor k-beauty. Este un ser minunat pentru controlul sebumului și pentru atenuarea semnelor de îmbătrânire a pielii. Dacă am adus în rutină produse cu propolis, era imposibil să nu aduc și fermenți. Mă aștept să lucreze eficient pe partea de riduri fine împreună cu restul ingredientelor din rutina mea.

  • Dear, Klairs Supple Preparation Unscented Toner – este unul dintre cele mai celebre tonere corene pe care l-am văzut în rutina multor pasionate de skincare. Are o textură vâscoasă și el care permite aplicarea cu degetele. Conține o mulțime de ingrediente cu rol calmant și hidratant: acid hialuronic, centella asiatica, beta-glucan, licoricee, aloe vera etc. Este un produs potrivit și pentru 7 skin method și poate fi folosit de toate tipurile de ten. Nu conține parfum, alcool sau uleiuri esențiale. Se aplică pe fața curată, după care se poate aplica unul dintre serurile de mai sus. O cremă cu rol de sigilare este obligatorie 

  • Cele două măști șervețel sunt tot marca dear, Klairs și sunt la fel de frumos formulate: Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask și Midnight Blue Calming Sheet Mask. Măștile sunt din două bucăți, ceea ce ușurează aplicarea. Materialul este unul de foarte bună calitate, texturat cumva, lucru ce îmbunătățește aderența acesteia. Abundă în produs și este extraordinar de hidratant!!! Am ținut masca circa 15 minute, apoi am distribuit surplusul pe gât până spre decolteu. Restul l-am întins pe mâini și tot a mai rămas. După masca albă nu am mai simțit nevoia să aplic decât o cremă, tenul a rămas ferm și plump. Cred că a fost cea mai impresionantă mască șervețel pe care am testat-o până acum.

 


Așadar, toate produsele yesstyle din această comandă sunt excelente și se mulează perfect pe filozofia mea de skincare.

Am și un cod de reducere pentru voi – SIMONA81 vă aduce 5% la prima comandă.

Mai multe despre comenzi puteți citi în articolul precedent.

 

                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!