Pagini

vineri, 14 mai 2021

Rutină de seară cu produse HADA LABO

Din seria exemplelor de rutină de skincare pe care am început să vi le arăt anul acesta, vă prezint astăzi o rutină completă de seară cu produse de la brandul Hada Labo.



HadaLabo se află în top 3 branduri preferate. Texturile absolut minunate, lista de ingrediente fără parfum, alcool și uleiuri esențiale, precum și eficiența produselor, sunt cele care m-au determinat să plasez brandul acesta cu look primăvăratic în topul preferințelor mele și să îl recomand deseori printre cunoștințe.

Așadar, pentru o rutină de hidratare de seară, propun următorii pași - spălam tenul, aplicăm acid hialuronic pe tenul umed, cremă sigilantă și crema pentru conturul ochilor:

Gentle Hydrating Cleanser - produsul blând și eficient pentru spălarea tenului, care poate fi folosit și seara și dimineața. Este un produs popular deja printre pasionatele de skincare și foarte apreciat. Potrivit pentru orice tip de ten, are și un preț destul de bun raportat la calitatea sa. 

Lotion No. 1 Super Hydrator - loțiunea cu trei tipuri de acid hialuronic (cu greutate moleculară diferită), necesară, din punctul meu de vedere oricărui tip de ten. Atrage apa și o distribuie către straturile profunde ale pielii. Din acest considerent este de preferat să fie aplicată pe tenul umed. Are o textură de gel apos, nu lasă peliculă și se simte minunat pe ten.
Umezirea tenului se poate face cu un toner bogat în antioxidanți sau ingrediente calmante, cu un spray cu apă termală sau pur și simplu cu apă. 
Loțiunea aceasta se absoarbe foarte repede în piele și permite aplicarea următorului produs într-un timp foarte scurt. Îmi place mult acest produs și, chiar dacă am folosit alte loțiuni cu mai multe molecule, în prezent este singurul pe care îl folosesc pentru că îl consider foarte eficient. 

Crema hidratantă Absolute Smoothing and Moisturising Cream are o textură proprie cosmeticelor asiatice de gel-cremă, cu aspect de gelatină lichidă. Este extrem de fină și plăcută la contactul cu pielea. Are la bază acid hialuronic și o serie de ingrediente cu rol hidratant și emolient, și lucrează perfect pe hidratarea și elasticitatea pielii, fiind capabilă să mențină nivelul de hidratare peste noapte. Se poate folosi și dimineața sub spf, dat fiind faptul că are o textură ușoară, care se absoarbe repede în piele. 

Smoothing Anti-Fatigue Eye Cream - produsul pentru conturul ochilor. Deși nu este un produs absolut obligatoriu într-o rutină, zona ochilor mei are nevoie de îngrijire specială și folosesc de mai mulți ani produse dedicate. Crema conține acid hialuronic, extract de arbore de mătase și cafeină! Este ideală și în rutina de dimineață.

Produsele Hada Labo se pot achiziționa din acest magazin online. Atenție, pe site mereu rulează promoții interesante. 


Voi ați încercat aceste produse?


                                 Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Un comentariu:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!