"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 28 ianuarie 2021

Ești unic și special, nu te pierde printre ei!

 

Modul meu de manifestare și de expresie este diferit de al tău pentru că eu sunt Eu, sunt unică pe acest pământ și nu mai există nicio alta ca mine

Dumnezeu m-a creat specială, a pus în mine cele mai alese daruri ale Sale, mi-a oferit posibilitatea de a mă desăvârși și mi-a mai dat ceva extrem de important - liberul arbitru
Am plecat echipată pe drumul vieții mele și am integrat în mod diferit toate experiențele prin care am trecut. Asta mi-a sporit unicitatea.

Am căzut, m-am ridicat, am plâns, am râs, mi-a fost atât de frică, dar am fost și atât de curajoasă, am greșit de mii de ori, m-am căit, am învățat, am iubit, am urât, am iertat, m-am pierdut de atâtea ori și nu m-am regăsit cu adevărat decât atunci când m-am reîntors la El. 
Pe drumul vieții mele, veghind atent călătoria mea a fost El, mereu El, chiar dacă uneori ochii mei nu au mai știut să-L recunoască!
Toate acestea nu m-au făcut inferioară ție și nici nu m-au poziționat deasupra ta, suntem doar diferiți și atât

Nu căuta să fii ca nimeni, inspiră-te din tot ceea ce întâlnești în călătoria ta, iubește și apreciază oamenii pe care El ți-i aduce în viață, dar nu îți pierde identitatea încercând să fii ca ei. Pentru că tu ești tu, ești unic pe acest pământ și ai toate premisele necesare să te desăvârșești! 



***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!