"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 9 decembrie 2020

Tchibo Exclusive ambalaj nou, aceeași savoare

 


Ne vedem la o cafea? Desigur, pe la 7 e bine?” Conversații simple pe care le-am purtat de zeci, sute de ori de-a lungul vremii, dar care, în mod neașteptat, au dispărut complet din vocabularul nostru în acest atipic 2020. 

Tchibo Exlcusive, relansat de curând cu un nou ambalaj, ne invită să nu renunțăm la vechile obiceiuri de socializare cu cei apropiați și să creăm contexte potrivite pentru a continua să ne bem cafeaua împreună chiar și online.



În comunitatea mea de bloggeri și microinfluenceri ne-am obișnuit deja să ne salutăm dimineața prin intermediul story-urilor de pe instagram și a hashtag-urilor, cu o cană aburindă de cafea. Obiceiul s-a format natural, astfel încât salut inițiativa Tchibo Exclusive - Să trăim bucuria împreună!

E important mai ales acum, când am limitat întâlnirile cu prietenii, colegii de serviciu și familia, să rămânem conectați, să încercăm să ne bucurăm în continuare de micile bucurii ale vieții. 


Așadar, dacă iubești cafeaua și dacă face parte din rutina zilei tale, transformă-ți un colțioșor din casa ta într-o micuță cafenea, toarnă în cana ta preferată licoarea magică și sună-ți prietena cea mai bună! Povestiți câte-n lună și în stele, așa cum o făceați și înainte de pandemie!

Să trăim în continuare bucuria împreună!



                                    Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


          ***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu




2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!