"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 28 decembrie 2020

Cu ce ne îmbrăcăm prin casă? Propuneri vestimentare Femme Luxe

 


Cea mai recentă comandă Femme Luxe a ajuns foarte repede la mine, prin curier, direct la ușă. Am ales trei articole, dintre care, două sunt aceleași compleuri pe care le-am comandat și data trecută. Am pus în coș de această dată, două nuanțe mai deschise, un gri, respectiv un roz pastelat. 


Grey Ribbed Belted Loungewear Set - Asia

Am ales să repet articolele pentru că, așa cum v-am spus de câteva ori, sunt foarte mulțumită de calitatea acestor seturi, compuse din două piese. 


Materialul este elastic, se comportă bine la spălat și la purtări repetate, pe termen lung. Pantalonii sunt de tip colant, cu talie înaltă și betelie lată în talie. Bluza e lejeră, prevăzută cu cordon și decupaje pe laterale. Acesta este singurul aspect care nu mă încântă prea tare. 


Pink Ribbed Belted Loungewear - Asia

După cum am menționat mai sus, cel de-al doilea compleu este acesta într-o nuanță delicată de roz. Îmi place foarte mult această culoare, însă pantalonii sunt ușor transparenți.


În prezent, după cum spuneam am patru astfel de seturi comandate de pe Femme Luxe din categoria Loungewear. Consider că sunt potrivite pentru a fi purtate prin casă și nu numai. 

În categoria mai sus menționată, puteți găsi mai multe variante ale acestui Lounge Set, cu alte topuri, mult mai drăguțe și alte nuanțe foarte frumoase. 


Black and white oversized houndstooth sleeveless rib detail mini jumper dress - Kristen

Cea de-a treia piesă comandată a fost această rochie supradimensionată cu print pied de poule, care, desigur, mie îmi vine foarte scurtă și nu o port purta fără pantaloni, colant sau un dres mat, dar simt că m-aș risca prea tare cu ultima variantă. Pentru mine este o vestă cu anchior.


Pentru această rochie tricotată nu am putut găsi o altă variantă de a fi purtată, decât cea sugerată de site, așadar, am pus-o și eu peste o cămașă, căreia i-am schimbat doar culoarea, pentru că am ales una neagră.  

Am ales o pereche de pantaloni negri din cadrul unui compleu prezentat mai sus, și am întregit ținuta cu o pereche de bocanci înalți. Vesta cred că este potrivită atât pentru sezonul rece, cât și pentru toamnă și primăvară.

O astfel de piesă îmi lipsa din garderobă, deși momentan nu am prea multe idei de a o purta, așadar aștept sugestii de la voi cu mare drag.


Noul context în care suntem forțați să trăim a adus numeroase schimbări în rutina zilnică, ne-a obligat să limităm activitățile în aer liber și să ne concentră mai mult pe hobby-uri și alte activități pe care le putem desfășura în siguranța propriului cămin. Stăm mai mult pe acasă și purtăm, desigur, haine de casă, articole comode în care să ne simțim confortabil. 

E important însă să nu omitem că și în casă, putem să îmbrăcăm haine drăguțe, în care să ne simțim frumoase. După rutina de skincare, un machiaj discret cu un BB Cream, un blush și un luciu de buze, ne pot face ziua mai frumoasă și pot avea un impact pozitiv asupra sănătății mentale și în diminuarea stărilor de anxietate. 


În concluzie, acestea sunt cele trei articole pe care le-am comandat de pe site-ul FemmeLuxe în cadrul ultimei colaborări pe care am avut-o cu acesta. 



                                Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

12 comentarii:

  1. Îmi plac alegerile tale,sa le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prin casă, optez pentru tinute comode, dar imi plac să fie colorate, vesele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Simo, tie iti vine bine absolut orice ai pune pe tine ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Simo, tie iti sta bine orice ai pune pe tine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte faine aceste compleuri! Cel pe gri e preferatul meu. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  6. Primul set il luasem si eu, dar pe mine statea cam ciudat

    RăspundețiȘtergere
  7. Niste tinute foarte frumoase, o alegere buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu optez pt tinute comode in casa, imi plac compleurile de genu

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa mult mi-am dorit si eu vesta aia! Numai ca nu am mai prins-o. Acum ma bucur putin, ca imi imaginam ca e pana la genunchi...

    RăspundețiȘtergere
  10. Și eu am numeroase compleuri de la ei și pot spune că sunt perfecte pentru statul în casă.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cele doua seturi le-am luat si eu de la ei! Pentru tinuta de casa mi se par ideale.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!