"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 19 decembrie 2020

Cele mai frumoase cadouri de sărbători cu serviciul de ambalare notino.ro

 



Cele mai frumoase cadouri de sărbători sunt cele dăruite din inimă, cu bucurie și multe gânduri bune. Și poate acest ciudat 2020 este primul an în care nu mai resimt asta ca pe un clișeu, iar acest lucru se datorează exclusiv celor doi copii ai mei, care m-au obligat să încep să redescopăr lumea prin ochii lor. 
Retrăiesc cu emoție fiecare moment de bucurie a copiilor mei, sub o formă pe care am resimțit-o doar în dulcea perioadă a inocenței. Oh, și poate nu mai știți, dar lumea e atât de frumoasă!!

Am pregătit pentru acest decembrie o serie de cadouri pe care le-am ales și le-am cumpărat împreună, dar care vor fi însoțite de câteva decorațiuni handmade la care vom lucra cu drag cu toții. În plus de asta, anul acesta am ales să punem mai mult accent pe felul în care vom împacheta toate cadourile pentru cei apropiați și ne-am aprovizionat cu multe materiale în acest sens. 
Am gândit așadar, o serie de activități legate de aceste sărbători, la care, cu siguranță, ne vom distra de minune. 

Ambalare cadouri notino.ro


Și tot pentru că mi-am dorit să schimb ceva în acest an, am decis să testez serviciul de ambalare cadouri pus la dispoziție de notino.ro, în cadrul celei mai recente comenzi pe care am plasat-o pe site. 



Notino folosește pentru ambalare acest tip de cutii lucioase legate cu panglică de satin care conferă cadourilor un aspect elegant și luxos, o adevărată plăcere vizuală și tactilă. 

În momentul în care eu am plasat comanda, am avut la dispoziție trei culori pentru această cutie, iar eu am ales acest roz vintage cu accente aurii. 

Prețul unei astfel de cutii este de 23 de lei. Este foarte spațioasă, însă pentru un aspect vizual cât mai plăcut, se recomandă ambalarea a cel mult trei produse, însă pentru articole de machiaj de mici dimensiuni, cu siguranță ar arăta la fel de bine și un număr mai mare.

După cum se poate lesne observa din imagini, eu am ales să pun în cutie aceste trei loțiuni parfumate de corp Victoria's Secret, iar aspectul e cu totul special, exact așa cum mi-aș fi imaginat. 

Victoria's Secret Aqua Kiss este o loțiune parfumată care hidratează ușor pielea și care se absoarbe rapid în piele, lăsând-o extrem de parfumată. Are în compoziție note marine, frezie, margarete...





Victoria's Secret Secret Charm este o loțiune extrem de parfumată cu caprifoi și iasomie printre note. 



Victoria's Secret Temptation Shimmer este o loțiune parfumată cu particule strălucitoare care pe lângă parfum și hidratare, conferă pielii și o un superb glow. 



Așadar, cum vi se pare cutia mea cu loțiuni parfumate Victoria s Secret? Vi-ar plăcea să primiți un asemenea cadou?



                                Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

   ***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!