"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 13 octombrie 2020

Noi două și încă o pereche perfectă – Lenor balsam + detergent de rufe

 

A fi mamă reprezintă o adevărată provocare, dar și cea mai frumoasă experiență a vieții tale de femeie, imposibil de comparat cu o alta, plină de împliniri profunde și conștientizări eliberatoare. Iar a fi mamă de fetiță mi se pare ceva cu totul special! Pentru mine a reprezentat dintotdeauna unul dintre cele mai mari visuri, unul care s-a împlinit acum mai bine de 3 ani.

O privesc uneori seara cu atenție și îi studiez gesturile, grimasele și microexpresiile faciale și mă gândesc că sarcina mea nu e deloc una ușoară, pentru că nu îngrijesc doar un copil, ci formez un adult, o viitoare femeie musai puternică și sigură pe ea, și de ce nu ”viitoarea mea cea mai bună prietena”!  

Și pe zi ce trece, pe măsură ce personalitatea începe să i se cristalizeze, îmi dau seama că sunt șanse mari ca, pe lângă relația naturală mamă-fiică, să se dezvolte o adevărată și profundă prietene, pentru că Adnana îmi seamănă ca personalitate tulburător de mult, iar acest lucru reprezintă pentru mine fundamentul prieteniei.

Stăm mult de vorbă ca între fete, dar începem încet-încet să formăm o echipă și în ceea ce privește sarcinile gospodăriei, iar atunci când ai o pereche curățenia se face mai repede, mai cu spor, cu mai multă voie bună și cu mai bune rezultate. Așa e și cu balsamul Lenor, de când a făcut pereche cu detergentul capsule, rezultatele sunt și mai bune, iar parfumul și mai intens.


Nouă ne place să sortăm hăinuțele împreună, să punem lucrurile delicate în săculeți speciali pentru mașina de spălat și să alegem balsamul preferat pentru cele mai prețioase rochițe. Avem și un preferat: Lenor Gold Orchid reprezintă pentru noi perechea perfectă de detergent + balsam de rufe. Ne-au cucerit notele calde și sofisticate de vanilie care imprimă hainelor o aromă rafinată, dar extrem de intimă și confortabilă.

Așa cum am mai spus-o și cu altă ocazie, balsamul Lenor Gold Orchid și perechea sa complementară de detergent reprezintă o adevărată experiență senzorială, conferind spălatului rufelor o nouă dimensiune.


Pentru așternuturi ne place mult varianta de detergent și balsam Prospețimea primăverii, cu note încântătoare de flori de primăvară, patchuli și cedru alb. Ambele variante curăță în profunzime și lasă hainele strălucitor de curate, țesăturile sunt protejate, iar culorile se mențin vii pe termen lung.

Cu capsulele Allin1 spălatul devine o joacă de copil, fără dozare și fără bătaie de cap, ci doar o capsulă de detergent aruncată în cuva mașinii de spălat înainte de a pune hainele. Și totuși, niciun copil nu o va putea face fără supravegherea unui adult, pentru că toate cutiile sunt prevăzute cu un sistem de siguranță cu scopul de a preveni accidentele nefericite, după cum v-am mai spus pe blog. 

Spălarea se completează cu o măsură de balsam Lenor pentru cel mai intens și de durată parfum pe care nu l-am obținut cu alte combinații de produse din aceeași categorie.

 

Ați reușit să testați vreo pereche Lenor până acum?


                                      Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

 


14 comentarii:

  1. De foarte mult timp folosesc capsule la spalat, mi par mult mai comode :D De asemenea si mie imi place sa fac pereche cu detergentul si balsamul din aceiasi gama pentru un parfum mai intens

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand au aparut capsulele nu mai cumpar altfel de dero, mi se pare cel mai simplu de folosit si rapid. Prospetimea primaverii aleg de fiecare data, e preferatul meu 🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce articol frumos, imi plac tare mult produsele Lenor si anu am putut alege o pereche preferata, imi plac ambele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu le-am testat sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fi mama este un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte.
    Lenor Gold Orchid este printre balsamurile mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
  6. sigur! si noi le folosim de ceva vreme de cand le-am testat prima data! oricum foloseam Lenor balsam mereu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac produsele Lenor si le folosesc des.

    RăspundețiȘtergere
  8. le-am folosit, sunt destul de ok, dar nu pe locul 1 in preferintele mele

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am testat nicio pereche, dar știu că balsamul este foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am incercat si eu produsele astea de la Lenor si cred ca am gasit si eu perechea perfecta

    RăspundețiȘtergere
  11. IUbesc aceasta pereche, chiar este una perfecta. Folosesc detergentul capsule si balsamul de ceva vreme si inca nu m-am saturat de ele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu încă nu am folosit detergentul lenor, dar balsamurile de rufe sunt preferatele mele dintre toate câte am încercat.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!