"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 24 septembrie 2020

Tesori d'Oriente cu floare de lotus și unt de shea| Gel de duș și cremă de corp

 


Tesori d'Oriente cu floare de lotus și unt de shea este o cunoștință mai veche de a mea, am testat crema de corp în 2013, chiar am o scurtă prezentare aici pe blog și la momentul respectiv am considerat-o una dintre preferatele mele.

White Musk rămâne însă pe primul loc, e aroma mea de suflet, dar cumva fiecare gamă #tesoridoriente are ceva special, toate aromele sunt proprii acestui brand, imposibil de confundat cu altceva.

Tesori d'Oriente Lotus Flower and Shea Butter vine ambalată în flacoanele binecunoscute, cu elemente grafice de inspirație orientală (care par mai degrabă romane) și un miors floral, cald, confortabil. 
Dacă nu sunteți încă familiarizate cu cremele de corp Tesori, aflați că, la fel ca și produsele de baie, parfumul acestora este sus în lista de ingrediente, ceea ce înseamnă ca vor rămâne captate în piele ore în șir.

Varianta acesta cred că e undeva pe locul 3 sau 4 în topul preferințelor mele dintre toate produsele Tesori încercate până în prezent. 

Deși mereu am afirmat că preferatele mele sunt cremele de baie, datorită consistenței dense și cremoase și a parfumului puternic care rămâne pe piele vreme îndelungată, cu gelurile de duș am un alt tip de relație, pentru că nu există un flacon mai potrivit pentru a fi luat în vacanță decât cel de la Tesori d Oriente. Așadar, acestea au devenit preferatele mele atunci când plecăm de acasă, fie că este vorba despre o vacantă adevărată, fie că profităm de puținul timp disponibil din weekend și pregătim câte o ieșire în afara orașului. 

Stă și în plan vertical în mod corect, dar e prevăzut și cu mâner pentru a fi agățat în cabina de duș! Inteligent, nu-i așa?!

Aroma puternică și originală a tuturor sortimentelor #tesoridoriente va defini mirosul vacanței tale, astfel încât, odată întors acasă, de fiecare dată când vei folosi gelul de duș în confortul propriei băi, îți vei reaminti senzorial de bucuria și emoția călătoriei tale! 

Vorbesc din proprie experiență, desigur, după cum am afirmat mai sus! :)


Iar dacă nu ați testat cremele de corp Tesori, vă provoc să încercați o experiență cu adevărat specială pentru pielea voastră - textură onctuoasă, super hidratantă și parfum intens, cum era de așteptat desigur, care va completa perfect aroma gelului de duș folosit anterior. 

Totul la prețuri decente, proprii unui produs de supermarket, unde le puteți găsi, de altfel!



                               Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu




3 comentarii:

  1. Numai de bine am auzit merita încercate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am încercat deja și sunt extraordinare! Prețul mic chiar face diferența, un produs de lux la îndemână tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, aceasta este una dintre gameleele preferate de la Tesori! ❤️ Mirosul este genial și persistă incredibil de mult!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!