"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 21 iulie 2020

GamARde SPF 50 cremă de protecție solară pentru bebelușii de peste 3 luni| SPF cu filtre minerale, fără parfum și alcool



Deși piața produselor de protecție solară pentru copii este una extrem de generoasă și se află într-o continuă creștere, multe dintre variantele pe care le găsim la raft, din punctul meu de vedere sunt nepotrivite pentru pielea sensibilă a copiilor. Unele au alcool în compoziție, iar altele au parfum în cantitate mult prea mare pentru a avea curaj să le aplic pe pielea copiilor mei.

Încă de la primul copil, din anul 2017, am încercat să găsesc pentru fetița mea (bebeluș pe atunci) cel mai potrivit produs de protecție solară, care să corespundă următoarelor criterii:
  1. să conține doar filre minerale,
  2. să aibă SPF 50 (UVA și UVB),
  3. să nu conțină alcool,
  4. să nu conțină parfum sau uleiuri esențiale.

Adică să ofere o protecție solară ridicată, eficientă, într-o formulă curată, lipsită de iritanți, care să minimizeze riscul apariției diverselor reacții cutanate.
Din păcate, s-a dovedit a fi extrem de dificil să găsesc produsul ideal și mereu a trebuit să fac compromisuri la unul dintre cele puncte puncte.


Vara lui 2020 m-a găsit cu un copil de 3 ani și unul de 1 an și, în ceea ce privește produsul de protecție solară, am decis să ne oprim la GamARde Bebe Lait SPF 50.
 Ambalat într-un recipient airless, opac de 40 de ml, GamARde Bebe SPF 50 este un produs 100% natural, testat dermatologic cu protecție UVB 50 și UVA. Are doar filtre minerale în compoziție, adică titanium dioxide și zinc oxide, ceea ce era extrem de important pentru mine. Nu conține alcool, parfum și coloranți, are o formulă curată, pe care o găsesc potrivită pentru pielea copiilor și a bebelușilor.

Țin să precizez că oxidul de zinc este nano, motiv pentru care textura este una prietenoasă cu pielea, nu lasă filtru alb, greoi, lipicios. Are o consistență destul de lichidă, lăptoasă, se întinde ușor pe piele și lasă o peliculă hidratantă, grație numeroaselor uleiuri din compoziție: ulei din semințe de susan, ulei de jojoba, ulei de soia, ulei de argan, ulei de ricin și unt de shea.


Deși mi-ar fi plăcut ca tehnologia nano să nu fie aplicată niciunuia dintre cele două filtre, nu pot să nu apreciez textura foarte plăcută, ușor de întins pe piele, în opoziție cu clasicele spf-uri minerale albicioase și greu de întins pe care le-am experimentat anterior.
Mie îmi place și o folosesc cu încredere pentru ambii mei copii.

Datorită formulei sale curate și lipsite de iritanți, GamARde Bebe SPF 50 se recomandă bebelușilor de peste 3 luni și are o valabilitate de 3 luni de la deschidere.


Nu uitați însă că este necesar să nu expuneți bebelușii și copiii mici la soare, mai ales în intervalul orar interzis de medici. SPF-ul se aplică în strat generos, și se reaplică la circa 2 ore sau după fiecare intrare în apă (dacă vă aflați la mare sau ștrand). Protejați suplimentar copiii cu pălării și ochelari de soare și haine cu protecție solară.


Mai multe informații despre produsele GamARde găsiți pe site-ul oficial!



Mămicilor, voi ce cremă cu protecție solară folosiți pentru copiii voștri?




                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

18 comentarii:

  1. Valeria Chertes22 iulie 2020 la 16:39

    Mulțumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,merita achizitionata dupa cate am auzit numai lucruri de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, noua ne place foarte mult, are o lista curata de ingrediente si protectie ridicata

      Ștergere
  3. Ma si gandeam ce spf ar fii ok pt copii. Sigur o sa-l tin minte pt la anul cand o sa am nevoie de el 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, asta e unul dintre ele, eu am cautat ceva timp unul care sa ma multumeasca pe deplin :P

      Ștergere
  4. Folosim și nou acest produs și suntem tare mulțumiți de el! 🌸

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubesc cremele cu factor de protecție ridicat!!! Uite, niciodată nu m-am uitat dacă conțin sau nu alchool, am sa ma uit peste cele ce le am. Sper ca sunt safe. Mulțumesc de recomandare 🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum depinde, daca ai un ten gras, care tolereaza alcoolul nu ai de ce sa te ingrijorrezi. Pentru copiii este mai dificil, eu il evit categoric.
      Te puuup!

      Ștergere
  6. Cei mici au pielea si mai sensibila ca noi. E important sa ii invatam ca SPF-ul trebuie purtat tot anul, in special vara. GamARde au produse super!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat pana acum produsele Gamarde, dar tare as vrea. Par tare faine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Folosesc si eu aceatsa crema si extrem de incantata de ea. Este foarte buna si am luat-o cu mine in vacanta la mare, zilnic in parc sau in zilele in care suntem nevoite sa iesim si soarele este puternic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine, bravo, ma bucur mult sa aud ca mamicile au inceput sa foloseasca spf la copii, chiar si daca nu merg la plaja, ci de fiecare data cand sunt expusi la soare.

      Ștergere
  9. Si noi folosim fix aceeasi crema de protectie pentru cei mici si sunt tare multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!